hadi beni normal doğuma ikna edin çok stresteyim

evet canım.benimki düşük olduğu için mecburen suni sancıyla oldu.çığlık atmama şansım yoktu.birde ilaçlar ve antibiyotikler çok ağır geldi sanırım.doğumhanede öğürmeye başladım ,süt gibi birşey kustum çataldayken.ondan sonra rahatladım.sonra doğum 10 dakikada oldu.ama kusmasaydım daha çıkmazdı sanırım.baskı yapmış vücuduma.ondan da sancılarım çok olmuş.ebe öyle dedi.kusunca rahatladın dedi.

suni sancıyla nasıl bir sancı çektim anlatayım.sanki elimi kapıya sıkıştırmışım gibi rahmimi sıkıyorlardı.sonra bırakıyor müthiş bir rahatlama.birkaç dakika içinde yine aynı ağrı.
ama kızlar kesnlikle normal doğumu tercih edin.bende bir dahaki gebeliğim sağlıklı olur inşallah. normal doğum istiyorum onca acıya rağmen.çünkü bebeğin çıktığı an müthiş bir duygu.

başın sağolsun bu arada. inş en yakın zamanda yeni bebişine hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin.

başın sağolsun bu arada. inş en yakın zamanda yeni bebişine hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin.

inşallah canım.bu gün düşük sonrası ilk halveti yaptık.korunmadık.bakalım hayırlısı.belki tutmuştur.:)))

banada suni sancı verildi ve bende üç kez istifra ettim ebe poşet getirdi hatta artık yatağıma. tansiyonum yerlerdeydi tuvalete kalkmak istedim başım fıldır fıldır dönüyordu. keşke istifra etmek doğumumu benimde kolaylaştırsaydı ama sabah 9da başlayan doğumum akşam 7.45te bitti maalesef. ama yanlış anlama lafım kesinlikle sana değil o sancıyı satlerce çektim ama sabretmesem baygınlık geçirebilirdim sanırım ve bağıran okadar çok kişi varki ebeler sürekli söyledi bağırmak sadece doğumu geciktirir sancı geldikçe ıkının dedi zaten o çığlıklar içerisinde insanın psikolojisinin bozulmaması mümkün olmasa gerek :)) sabah 5te gelen vardı benden sonra yapmış doğumu annem sıkı sıkı tembih etmişti zaten bağırma sabret çok kolay olacak diye öylede oldu çok şükür ilk doğumuma rağmen sürenin kısa olduğunu bile söyleyen oldu kimse üstüne alınmasın lütfen benim formülüm sabır ve duaydı bunu dile getirmek istedm sadece

inş tutmuştur cnm. hayırlı bir zamanda hayırlı bir doğum yaşarız inş. önemli olanda bebişin sağlıklı doğması ya acı çekilir sonuçta 1günlük. yürüyüş yapmak gerek aslında ya ama çok soğuk dışarsı ben zaten üşengeç ve tembelimdir işim daha da zor sanırım

sabahtan akşama kadar sürme olayında ne zamana kadar ağrı çektin sanırım tüm gün aynı şiddette ağrı çekmemişsindir dimi cnm???

sabahtan akşama kadar sürme olayında ne zamana kadar ağrı çektin sanırım tüm gün aynı şiddette ağrı çekmemişsindir dimi cnm???

yok sabah sancım hafifti okadar dayınılmaz değildi ve aralıkları seyrekti 8-9 dk.da birdi sonra gitgide sıklaşıyo ama ne zaman o suni sancı verildi gözüm döndü resmen :) ayık olan yanımın hatırladığı kadarıyla bi üç dört saat filan çektim o suni sancıyı ve ben o kadar saftımki suni sancı nedir bilmiyordum ebe seruma şırıngayla ekledi o ne dedim ağrı kesici dedi çok sevindim ağrım kesilecek diye ayy şimdi hatırladıkça gülüyorum ne salakmışımda hemen inanıp sevinmişim diye :)

aslında sakiniyet kolay doğumun habercisi bence. aslında hemen doktora gitmeyip hastane de sancı çekmek daha mantıklı değil mi??? inş suyumuz doğumla birlikte gelirde doğum kolay olur. peki size son sorum yani bu gecelik son soru:) atılan dikişler ağrı yapıyor mu ve sizde kaç dikiş var??? illem dikiş olmak zorunda mı mesela benim bebiş zayıf dikiş olmama ihtimali yok mu

bende dikiş var maalesefki çokta acı yapıyor ben 2 aykendime gelemedm o dikişlerden iç ve dış dikişler var sezeryanda atılan kadar çok değil ama dikiş ben azıcık dikişten neler çektimkimbilir sezeryan nasıldır işte bu yüzdende normal doğum denebilir:) hayırlı geceler

ya benim ilk gittiğim doktor ben kadın olsam sezeryan olurum demişti sırf ben sezeryan yapayım diye.. birde dediki kadınlar doğururken bağırıyor ya bana ibrahim tatlısesin sesi gibi geliyor demişti yani baya bir dalga geçmişti neden diye sordum altta dikişim olcağıma karnımda olsun demişti. enteresan ama sezeryanda birinci ülke olmamızda garip

ayy ne mahalle ağızlı bi doktormuş o öyle:) sezeryanda iyi para dönüyo demek ama şükür doğum yapalı 3.5 ay oldu herşeim normale döndü benm sezeryan olursan çok pişman olursun çok yakın bi arkadaşımdan biliyorm dikiş izleri ve kalan fazla kiloları moralini bozuyor

tamamıyla kendi tercihin,

sezeryanı savunmuyorum bebeğim dönmedi risk olduğundan acil doğuma alındım devlet hastanesinde..beş kuruş vermedi..78 kiloydum şu an 48 kiloyum..birçok şey abartı her konuda..

cnm ya ben 100 msjı doldurmadığım için özelden msj çekemiyorum. facede de adresim yok ya tek üye olduğum site bu benim nete takılmıyoz biz pek ailecek:) ama 100 msjım geçince özelden atarım sana msj sağol msjın için:)

haklısın tabi cnm dönmediyse ne yapacaksın mecbur, benim annemde ben ters geldiğim için sezeryan olmuş. ama normalse her şey normal denenmeli gerçi herkesin kendi tercihi.

gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum abartmıyorm üç arkadaşımda bir ay arayla özelde sezeryan oldular ve üçüde maalesef memnun değil devlette zaten ilk tercih normal doğum teyzem erzurumda doktor iki görümcemde sağlıkçı hepsi normal doğumu ve devlet hastanesini tavsiye ettiler bende düşündüm bunca sağlıkçının bi bildiği vardır dedm ve inan ben gayet memnunum elbette ki bi sorun çıksa bende sezeryan olurdum ama hiç bi sorun yokken sezeryan olmak isteyenlere benim tavsiyem yanlış anlaşılmasın

yurtdışında peki neden zor durumlar dışında sezeryan yasak??? veya niye tüp bebeklerde riske girmeyelim diye sezeryan yapıyor doktorlar?cidden ben bunların ayrımına varamadım.

birde özel hastane de herkez yapmak ist,yor para yoksada kredi çekiyorlar..aslında devlet hastanelerini ben öneriyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…