Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abartın abartın ben de kendimi bir şey sanayım. Korunmasız ilişkide kasıldığı hissedilir, ben hissediyordum yani, her beden farklı tabiVeee kraliçe teşrif etti valla kasılmasından da anlaşılmıyor bence
Hahaha daha bende öğrenemedimmBende şuracıkda bekleyeyimde birşeyler öğreneyim
Ayağa kalkınca akar, ama miktarına göre farketmeme ihtimalin var,çok sık birlikte oluyorsanız gelen meni miktarı az olduğundan kendi akıntınla karışır anlamazsın. İçeride sümger yok, giren çıkacak mutlakaBazıları ayaga kalkınca akıyor diyor ama bazılarıda akmıyor diyor
Kız kasılmayı bile hissetmiyorumKasılmadan hissedilir. Hissetmiyorsanız ya adam boşalmıyordur ya da bamyadır
Eşin boşalır boşalmaz içinden çıkıyorsa kasılmayı farketmeyebilirsin ama hissediliyor benceKız kasılmayı bile hissetmiyorum
O zaman tahmin hakkımı bamyadan yana kullanıyorumKız kasılmayı bile hissetmiyorum
Hoş bir duyguydu bence de, dün bir deneyelim dedik ama aksilik oldu, hevesim içimde kaldı.En son bebek düşünürken yaşadım özlemişim
Sırf onun için spiral düşünüyorum ama taktırmaya korkuyorum hadi diyelim kaydı onu da düşündüm hemen gebe kalan bir insan değilim ama taktırma korkusu varHoş bir duyguydu bence de, dün bir deneyelim dedik ama aksilik oldu, hevesim içimde kaldı.