Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

istegine bagli canim temizlersen sana kolaylik olur sonucta

Evet canim yeni gorev banyo .hafta sonuna kadar bitiriyoruz
Haftasonuna kadarsa görev yaparım elbet doğru söylüyorsun canım temiz kalır 15 gün daha ellemem çünkü benden başka çıkan dahi olmaz oraya bende deterjan stoklarım için çıkıyorum eksikleri almaya

ay abla cook guzel yabuzluga neler koyuyosun abla ben hic bi sey yapamiyorum ya buzluk icin

abla ben cilit bang kir ve kirec sokucu kullaniyorum super bi sey

yok abla ya nerde cilit bang im bitti market alisverisini bekliyorum vs

Buzluna çok birşey koyamıyorun aslında yapabildğim, bezelye, barbunya, sigara böreği gibi seyler başka birşey atamıyorummm...

Bende bir türlü deterjan alıp başlayamadın bide bizim bina dış cephe yapılıyor camlar battı bugun sadece bir cam sildim ama baya zamanımı aldı oruçlu oruçlu güneş de vardı cok zorlandım bugun....

Taze fasulye patlıcan bamya bunları da koyabilirsin çok güzel oluyor ben bide vişne koyuyorum hem reçellik hem hoşaflık

kizlar banyonun tavanini neyle sileceksiniz?
ben mopuma yeni baslik almak istiyorum bu gun yeniyken banyonun tavanini bi guzel mopla silerim

ay gecen gun basligini degismek icin ne kadar ugrastiysam cikaramadim ama

Azerincim bende de var bu moptan. 2 yillik evliyim hic tavan silmedim. ne kadar aralikla siliyorsun? Yilda bir yeterli mi? Hangi deterjani kullaniyorsun? Detayli yazar misin? Senden cok sey ogreniyorum.

Basligi biraz sert ,zorluyor. Eşine cikartabilirsin.

kizlar banyonun tavanini neyle sileceksiniz?
ben mopuma yeni baslik almak istiyorum bu gun yeniyken banyonun tavanini bi guzel mopla silerim

ay gecen gun basligini degismek icin ne kadar ugrastiysam cikaramadim ama
Ayyy bu şeyden bende aldım ama hiç memnun kalmadım Azerincim bezini yıkamada döndürürken biraz kuvvet gerekiyor kolarınla baskı yapıyorsun ya işte o benim kolumda ağrı yaptı bir süre çektim o ağrıyı sonra dayanamayıp doktora gittim ev hanımlarında cok olan, aslında sporcularda görünen bir hastalık halk dilinde tenisçi dirseği deniyormuş ondan olmuşum uzun bir süre kullanmadım geçenlerde hadi bi deniyimde belki ondan değildir dedim ama yok aynı gün aksamı kolum yine ağrımaya başladı o yüzden hiç tavsiye etmiyorum dikkat kullanırken canım.....

Bu arada tavanı nasıl siliyorsun kız ben hiç tavan silmedim...

Canim sapı kendi dönüyor zaten. Ekstra kuvvet uygulamana gerek yok. Benim kollarim inceciktir. Düşün yani.
Gecmis olsun.

canim ben de odalarin tavanini silmiyorum acikcasi beyaz oldugu icin bez leke falan yapar diye korkuyorumhem kombili evlerde gerek yok bence tavan silmeyeama banyomun tavani lambir oldugu icin yilda 1-2 kere silerim su buhari falan vurdugu icin
mopun kovasinda bildigimiz deterjanli su yapip mopu islatip elimde tavana dayatilmis mopla dolaniyorum banyodadurulamada ayni sekilde
senin banyonun tavani da siliniyorsa sile bilirsin canim boyle
abla hatirliyorum yazmisdin bi kere diger topige
abla acaba markadan markaya degisiyo mu cunku benimki oyle kol yoracak kadar zorlamiyo beni hic
Günaydınlarr herkese kolay gelsin diliyorum bende bugün fayansları silicem bide dolabı düzenleyip sildim mi tamam sonra üst katta ki banyoya geçicem heralde bugün biter görevim
kolay gelsin canimay bi tek ben mi kaldim yeaaa

Evetttt nihayet bugun gidip cling beng mi aksam aldım. Iftardan sonra eve geçince duşakabinimi sildim her yerini kuvvetimi ovdum patlattım.....
Lavabo dolabımız içlerini sildim düzenledim
Çamasır makinemi sildim, çekip arkasını da sildimmm
Fayanslarım kaldı bir tek onuda galiba bu hafta sonuna zor gibi geliyor bitmesi çünkü cumartesiye iftara misafirim var yarın pazar alışverişimi yaparım aksamdan da zeytinyaglılarımı böreğimi falan hazırlarımm bakalım yetiştirmeye çalışacağım inşallah....

Bugunde boş durmadım gündüz mukabeleden geldikten sonra cocukların odasının camını sildim yataklarını çekip altlarını sildim yerlerini değiştirdim bir duvarlarını sildim halılarını serdim iftardan sonrada banyoyu o kadar temizleyebildim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…