- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Haftasonuna kadarsa görev yaparım elbet doğru söylüyorsun canım temiz kalır 15 gün daha ellemem çünkü benden başka çıkan dahi olmaz oraya bende deterjan stoklarım için çıkıyorum eksikleri almayaistegine bagli canim temizlersen sana kolaylik olur sonucta
Evet canim yeni gorev banyo .hafta sonuna kadar bitiriyoruz
kolay gelsin canım,hiç boş durmuyosun maşallah,bu arada benim banyo bitti,wc de bittigunaydinlar canlarben annemlerdeydim ya biraz sil supur dolap duzenleme falan yaptim
tesekkur ederim canimkolay gelsin canım,hiç boş durmuyosun maşallah,bu arada benim banyo bitti,wc de bitti
ay abla cook guzel yabuzluga neler koyuyosun abla ben hic bi sey yapamiyorum ya buzluk icin
abla ben cilit bang kir ve kirec sokucu kullaniyorum super bi sey
yok abla ya nerde cilit bang im bitti market alisverisini bekliyorumvs
Taze fasulye patlıcan bamya bunları da koyabilirsin çok güzel oluyor ben bide vişne koyuyorum hem reçellik hem hoşaflıkBuzluna çok birşey koyamıyorun aslında yapabildğim, bezelye, barbunya, sigara böreği gibi seyler başka birşey atamıyorummm...
Bende bir türlü deterjan alıp başlayamadın bide bizim bina dış cephe yapılıyor camlar battı bugun sadece bir cam sildim ama baya zamanımı aldı oruçlu oruçlu güneş de vardı cok zorlandım bugun....
agustosta yeni konu acmayi dusunuyorum canim dondurucuya neler ata biliriz falan gibiTaze fasulye patlıcan bamya bunları da koyabilirsin çok güzel oluyor ben bide vişne koyuyorum hem reçellik hem hoşaflık
Süper olur. Daha neler koyuyolar buzluğa da bilmiyorum. Duyuyorum şu da oluyo buda yapılıyo diye.yeni yeni şeyler duyucaz sanırım.agustosta yeni konu acmayi dusunuyorum canim dondurucuya neler ata biliriz falan gibi
kizlar banyonun tavanini neyle sileceksiniz?
ben mopuma yeni baslik almak istiyorum bu gun yeniyken banyonun tavanini bi guzel mopla silerim
ay gecen gun basligini degismek icin ne kadar ugrastiysam cikaramadim ama
Ayyy bu şeyden bende aldım ama hiç memnun kalmadım Azerincim bezini yıkamada döndürürken biraz kuvvet gerekiyor kolarınla baskı yapıyorsun ya işte o benim kolumda ağrı yaptı bir süre çektim o ağrıyı sonra dayanamayıp doktora gittim ev hanımlarında cok olan, aslında sporcularda görünen bir hastalık halk dilinde tenisçi dirseği deniyormuş ondan olmuşum uzun bir süre kullanmadım geçenlerde hadi bi deniyimde belki ondan değildir dedim ama yok aynı gün aksamı kolum yine ağrımaya başladı o yüzden hiç tavsiye etmiyorum dikkat kullanırken canım.....kizlar banyonun tavanini neyle sileceksiniz?
ben mopuma yeni baslik almak istiyorum bu gun yeniyken banyonun tavanini bi guzel mopla silerim
ay gecen gun basligini degismek icin ne kadar ugrastiysam cikaramadim ama
Ayyy bu şeyden bende aldım ama hiç memnun kalmadım Azerincim bezini yıkamada döndürürken biraz kuvvet gerekiyor kolarınla baskı yapıyorsun ya işte o benim kolumda ağrı yaptı bir süre çektim o ağrıyı sonra dayanamayıp doktora gittim ev hanımlarında cok olan, aslında sporcularda görünen bir hastalık halk dilinde tenisçi dirseği deniyormuş ondan olmuşum uzun bir süre kullanmadım geçenlerde hadi bi deniyimde belki ondan değildir dedim ama yok aynı gün aksamı kolum yine ağrımaya başladı o yüzden hiç tavsiye etmiyorum dikkat kullanırken canım.....
Bu arada tavanı nasıl siliyorsun kız ben hiç tavan silmedim...
canim ben de odalarin tavanini silmiyorum acikcasi beyaz oldugu icin bez leke falan yapar diye korkuyorumAzerincim bende de var bu moptan. 2 yillik evliyim hic tavan silmedim.ne kadar aralikla siliyorsun? Yilda bir yeterli mi? Hangi deterjani kullaniyorsun? Detayli yazar misin? Senden cok sey ogreniyorum.
Basligi biraz sert ,zorluyor. Eşine cikartabilirsin.
abla hatirliyorum yazmisdin bi kere diger topigeAyyy bu şeyden bende aldım ama hiç memnun kalmadım Azerincim bezini yıkamada döndürürken biraz kuvvet gerekiyor kolarınla baskı yapıyorsun ya işte o benim kolumda ağrı yaptı bir süre çektim o ağrıyı sonra dayanamayıp doktora gittim ev hanımlarında cok olan, aslında sporcularda görünen bir hastalık halk dilinde tenisçi dirseği deniyormuş ondan olmuşum uzun bir süre kullanmadım geçenlerde hadi bi deniyimde belki ondan değildir dedim ama yok aynı gün aksamı kolum yine ağrımaya başladı o yüzden hiç tavsiye etmiyorum dikkat kullanırken canım.....
Bu arada tavanı nasıl siliyorsun kız ben hiç tavan silmedim...
kolay gelsin canimGünaydınlarr herkese kolay gelsin diliyorum bende bugün fayansları silicem bide dolabı düzenleyip sildim mi tamam sonra üst katta ki banyoya geçicem heralde bugün biter görevim
abla hatirliyorum yazmisdin bi kere diger topige
abla acaba markadan markaya degisiyo mu cunku benimki oyle kol yoracak kadar zorlamiyo beni hic