- 24 Haziran 2015
- 235
- 241
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
bayram telaşı canımee hafta bitti bea nerdesiniz?
yok canim yapilmadi cambayram telaşı canım
Cam silme gorevi yapildi mi? Camlarim mahvolmus ben memleketteyken.
bayram telaşı canım
Cam silme gorevi yapildi mi? Camlarim mahvolmus ben memleketteyken.
Bana ne görev verilirse yaparım evim her şeyi kaldıracak durumdaGünlük temizliği yapıyorum daha dün yerleri sil, toz al, ortalığı topla çamaşırları katla yerleştir yaptım... Amaa esas detay temizlik yapacağım. Eşim 10 gündür yoktu, kızımla da tek başıma dip köşe bucak temizlik yapamadım. Eşim gelsin oda oda başlayacağım. Camlarım berbatttt
Bu topik kk daki en faydalı topiklerden süpersiniz ya , bilseydim önceden girerdim.
Bana ne görev verilirse yaparım evim her şeyi kaldıracak durumdaGünlük temizliği yapıyorum daha dün yerleri sil, toz al, ortalığı topla çamaşırları katla yerleştir yaptım... Amaa esas detay temizlik yapacağım. Eşim 10 gündür yoktu, kızımla da tek başıma dip köşe bucak temizlik yapamadım. Eşim gelsin oda oda başlayacağım. Camlarım berbatttt
Bu topik kk daki en faydalı topiklerden süpersiniz ya , bilseydim önceden girerdim.
sagolasiniz kizlarAynen ya bilsem bende bakardim cok faydali bi topik
Bu arada bende ne olsa yaparim, cunku dolaplarim duzenlenmesi lazim. Eger dolaplarinin duzenli halini paylasan olursa sevinirim.
Nasil duzenlemem gerekiyo birde sizlerden görürüm...
Bana her yer uyar canım. Ancak salon dolabım yok. Sanırım buna sevinmeliyim, bir iş eksik yapacağımbu arada benim salon dolaplarimin duzenlenmesi gerek
sizler de fikirlerinizi yazin cogunluga gore yapalim
Canımm tatildeyim pazar dönüyorum yeni görevlere hazır olurum inşall
Geldim kızlarrr geldiğimden beri çamasır yıkıyorum ütüler birikti yazdığınız görevlerin hepsi bana uyar hadi toplanın da biraz iş yapalım gerçi bu sıcaklarda insanın hiç bir şey yapası yok yaaa mecbur biraz biraz yapacağız artık...
Ben gece biraz hafifletmeyi düşünüyorum yoksa daha cok birikecek....Hos geldin canim benim de utuler dag gibi
Benim çok ihtiyacım var buna ama başlayamadım bir türlü. Köye gittim geldim. Gelince de bi hafta yatılı misafirim vardı çoluk çocuk derken bayağı bi ara verdim.başlıcam ama nerden nasıl bilmiyorumTekrar oda oda temizlemeyi planlayan yok mu beraber yapsak hergün 1 oda :)
Benim çok ihtiyacım var buna ama başlayamadım bir türlü. Köye gittim geldim. Gelince de bi hafta yatılı misafirim vardı çoluk çocuk derken bayağı bi ara verdim.başlıcam ama nerden nasıl bilmiyorum
aynen
guzel dusunmushsun abla
nihayet seni de kattik bize
banyo etkinliğinize katılıyorum kızlar.
her hafta aynı şeyler yapılıyor ama sizinle beraber yapmak daha keyifli olacak.:)
aynen
guzel dusunmushsun abla
nihayet seni de kattik bize
Kızlar uzun süre bende şu duşakabinlerin su lekesi kireç tutmasından şikayet ettim sirkeyle temizliyosunuz iki haftaya gene berbat oluyor. Bir arkadaşım nanolife diye bi ürün önerdi aldım tekzenden bende. kullanalı 2 seneye yakın oluyor. 2-3 haftada bir sadece ya yıkıyorum ya siliyorum hala su lekesi kireç tutmuyo duşakabin camım. Merak edip pencerelerde de uyguladım kesin sonuç aldım artık ev camlarını 4-5 ayda bir temizliyorum