Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 mutfak dolapları görevi tamam amirim,
ben banyo görevini geçen hafta yaptım
yani fayanslarını falan
zaten haftada 2 kez lavabo klozet küvet ve kabinini temizleyip yerini siliyorum ve yıkıyorum
lavabo klozet haftada 2 kere az değil mi diye düşünenler olabilir
ama biz banyodaki lavabo ve klozeti kullanmıyoruz
normal tuvaletimiz var onu kullanıyoruz
ayrıca banyo dolabım yok :KK48:
ama plastik üçlü çekmecem var banyoda
onu da cifledim içini düzenledim
daha da elimi sürmem valla :KK70:

Selam kızlar benimde mutfak görevim bitti cok şükür sadece fırınım kaldı onu da bir ara elden geçireceğim dün aksam en son olarak buzdolabımı temizledim düzenledim missss gibi Yaptım....
image.jpg image.jpg image.jpg

Evettttt banyo Görevine geçebilirim artık şimdi söyleyin bakalım fayanslarınızı neyle Pırıl Pırıl yapıyorsunuz? Duşakabin canlarını netle siliyorsunuz benimki buğulu eski tip duşakabinlerden ona göre kızlar hadi cvplarınızı bekliyorum.....

yani fayanslarını falan
zaten haftada 2 kez lavabo klozet küvet ve kabinini temizleyip yerini siliyorum ve yıkıyorum
Oooo maşallah sana hızlı hatunsun eeee sende biraz dinlen biz banyoyu bitirirkene.....

Evettttt banyo Görevine geçebilirim artık şimdi söyleyin bakalım fayanslarınızı neyle Pırıl Pırıl yapıyorsunuz? Duşakabin canlarını netle siliyorsunuz benimki buğulu eski tip duşakabinlerden ona göre kızlar hadi cvplarınızı bekliyorum.....
Bulaşık mak parlatıcısı ve domestos karışımı canım.çok güzel parlatıyo fayansları ve leke çıkarıyo

Bende mutfağın son fırını falan anca bugün sildim bitti çok şükür.
Adet dönemimdeyim sabah mutfak bitince gözüme camlar takıldı mutfakla çocuk odasının camını sildim türlerini yıkadım.
Banyo ya gelince öyle yoruldum ki.yarın başlarım artık.
Neyle temizlediğime gelince Marc yada cif in banyo spreyi ile temizliyorum. Hele ki duş kabini çok güzel parlıyor. Özellikle kurulamaya gerek kalmiyo.

Bende mutfağın son fırını falan anca bugün sildim bitti çok şükür.
Adet dönemimdeyim sabah mutfak bitince gözüme camlar takıldı mutfakla çocuk odasının camını sildim türlerini yıkadım.
Banyo ya gelince öyle yoruldum ki.yarın başlarım artık.
Neyle temizlediğime gelince Marc yada cif in banyo spreyi ile temizliyorum. Hele ki duş kabini çok güzel parlıyor. Özellikle kurulamaya gerek kalmiyo.

Yalnız degilsin canım bende bugun biraz evi süpürüp sildim öyle üstünden gece sahuru beklerken yapacaktım banyo fayanslarını ama iftar dönüşü arkadas bana yatıya geldi yapamadım inşallah yarın yapabilirim......

yani fayanslarını falan
1.0 omdesin desene canim:KK49::KK49::KK49:
Selam kızlar benimde mutfak görevim bitti cok şükür sadece fırınım kaldı onu da bir ara elden geçireceğim dün aksam en son olarak buzdolabımı temizledim düzenledim missss gibi Yaptım....
Eki Görüntüle 1568569 Eki Görüntüle 1568570 Eki Görüntüle 1568572
ay abla cook guzel ya:KK68::KK68:buzluga neler koyuyosun abla ben hic bi sey yapamiyorum ya buzluk icin:eek:
abla ben cilit bang kir ve kirec sokucu kullaniyorum super bi sey:21::21::21:
@azerinnn senin yeniklerini seviyorum :KK200:
ben de seni seviyorum canim:KK19::KK68::KK68::KK68:
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 nerdesin bacıma Bittimi senin banyo duvarları.....
yok abla ya nerde cilit bang im bitti market alisverisini bekliyorum:eek:
Yeni görevi beklemedeyim diğerlerini siz çoktan bitirmişsiniz yeni görevde ben sizlerle başlayayım
hosgeldin canim:KK68::KK68:yeni gorev banyo-fayanslar,tavan,dolaplar vs

1.0 omdesin desene canim:KK49::KK49::KK49:

ay abla cook guzel ya:KK68::KK68:buzluga neler koyuyosun abla ben hic bi sey yapamiyorum ya buzluk icin:eek:

abla ben cilit bang kir ve kirec sokucu kullaniyorum super bi sey:21::21::21:

ben de seni seviyorum canim:KK19::KK68::KK68::KK68:

yok abla ya nerde cilit bang im bitti market alisverisini bekliyorum:eek:

hosgeldin canim:KK68::KK68:yeni gorev banyo-fayanslar,tavan,dolaplar vs
Tamam canım ben görevi bilmeden yapmaya başlamışım bile :KK76::KK76: sabah buraya yazdıktan sonra kalktım banyonun lavabosunu bir güzel çamaşır suyu cif döktüm ovdum muslukları parlattım duşa kabini cif çamaşır suyu ile ovdum musluklarını parlattım sırada klozet fayanslar ve dolap kaldı peki benim iki tane banyom var ama onu kullanmıyoruz onuda mı temizlemem lazım o_Oo_Oo_O

Tamam canım ben görevi bilmeden yapmaya başlamışım bile :KK76::KK76: sabah buraya yazdıktan sonra kalktım banyonun lavabosunu bir güzel çamaşır suyu cif döktüm ovdum muslukları parlattım duşa kabini cif çamaşır suyu ile ovdum musluklarını parlattım sırada klozet fayanslar ve dolap kaldı peki benim iki tane banyom var ama onu kullanmıyoruz onuda mı temizlemem lazım o_Oo_Oo_O
istegine bagli canim temizlersen sana kolaylik olur sonucta:KK50:

Konuyu okudum ama ilerleyiş nasıl tam çözemedim. Şimdi yeni görev budur değil mi? Eğer öyleyse bende katılmak istiyorum. o_O
Evet canim yeni gorev banyo .hafta sonuna kadar bitiriyoruz:KK54:

X