- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.167
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
günaydınlar.
görev tamam.
görev tamam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo maşallah sana hızlı hatunsun eeee sende biraz dinlen biz banyoyu bitirirkene.....BirTutamMutluluk20 mutfak dolapları görevi tamam amirim,
ben banyo görevini geçen hafta yaptım
yani fayanslarını falan
zaten haftada 2 kez lavabo klozet küvet ve kabinini temizleyip yerini siliyorum ve yıkıyorum
lavabo klozet haftada 2 kere az değil mi diye düşünenler olabilir
ama biz banyodaki lavabo ve klozeti kullanmıyoruz
normal tuvaletimiz var onu kullanıyoruz
ayrıca banyo dolabım yok
ama plastik üçlü çekmecem var banyoda
onu da cifledim içini düzenledim
daha da elimi sürmem valla
Hangi görev banyo görevimi kızzz ben daha başlamadım bile bu ne acele hafta başı ANCA evi toparlıyorummm.....günaydınlar.
görev tamam.
Bulaşık mak parlatıcısı ve domestos karışımı canım.çok güzel parlatıyo fayansları ve leke çıkarıyoEvettttt banyo Görevine geçebilirim artık şimdi söyleyin bakalım fayanslarınızı neyle Pırıl Pırıl yapıyorsunuz? Duşakabin canlarını netle siliyorsunuz benimki buğulu eski tip duşakabinlerden ona göre kızlar hadi cvplarınızı bekliyorum.....
Bulaşık mak parlatıcısı ve domestos karışımı canım.çok güzel parlatıyo fayansları ve leke çıkarıyo
Bende mutfağın son fırını falan anca bugün sildim bitti çok şükür.
Adet dönemimdeyim sabah mutfak bitince gözüme camlar takıldı mutfakla çocuk odasının camını sildim türlerini yıkadım.
Banyo ya gelince öyle yoruldum ki.yarın başlarım artık.
Neyle temizlediğime gelince Marc yada cif in banyo spreyi ile temizliyorum. Hele ki duş kabini çok güzel parlıyor. Özellikle kurulamaya gerek kalmiyo.
1.0 omdesin desene canimBirTutamMutluluk20 mutfak dolapları görevi tamam amirim,
ben banyo görevini geçen hafta yaptım
yani fayanslarını falan
zaten haftada 2 kez lavabo klozet küvet ve kabinini temizleyip yerini siliyorum ve yıkıyorum
lavabo klozet haftada 2 kere az değil mi diye düşünenler olabilir
ama biz banyodaki lavabo ve klozeti kullanmıyoruz
normal tuvaletimiz var onu kullanıyoruz
ayrıca banyo dolabım yok
ama plastik üçlü çekmecem var banyoda
onu da cifledim içini düzenledim
daha da elimi sürmem valla
ay abla cook guzel yabuzluga neler koyuyosun abla ben hic bi sey yapamiyorum ya buzluk icinSelam kızlar benimde mutfak görevim bitti cok şükür sadece fırınım kaldı onu da bir ara elden geçireceğim dün aksam en son olarak buzdolabımı temizledim düzenledim missss gibi Yaptım....
Eki Görüntüle 1568569 Eki Görüntüle 1568570 Eki Görüntüle 1568572
abla ben cilit bang kir ve kirec sokucu kullaniyorum super bi seyEvettttt banyo Görevine geçebilirim artık şimdi söyleyin bakalım fayanslarınızı neyle Pırıl Pırıl yapıyorsunuz? Duşakabin canlarını netle siliyorsunuz benimki buğulu eski tip duşakabinlerden ona göre kızlar hadi cvplarınızı bekliyorum.....
ben de seni seviyorum canim@azerinnn senin yeniklerini seviyorum
yok abla ya nerde cilit bang im bitti market alisverisini bekliyorumBirTutamMutluluk20 nerdesin bacıma Bittimi senin banyo duvarları.....
hosgeldin canimyeni gorev banyo-fayanslar,tavan,dolaplar vsYeni görevi beklemedeyim diğerlerini siz çoktan bitirmişsiniz yeni görevde ben sizlerle başlayayım
Tamam canım ben görevi bilmeden yapmaya başlamışım bile sabah buraya yazdıktan sonra kalktım banyonun lavabosunu bir güzel çamaşır suyu cif döktüm ovdum muslukları parlattım duşa kabini cif çamaşır suyu ile ovdum musluklarını parlattım sırada klozet fayanslar ve dolap kaldı peki benim iki tane banyom var ama onu kullanmıyoruz onuda mı temizlemem lazım1.0 omdesin desene canim
ay abla cook guzel yabuzluga neler koyuyosun abla ben hic bi sey yapamiyorum ya buzluk icin
abla ben cilit bang kir ve kirec sokucu kullaniyorum super bi sey
ben de seni seviyorum canim
yok abla ya nerde cilit bang im bitti market alisverisini bekliyorum
hosgeldin canimyeni gorev banyo-fayanslar,tavan,dolaplar vs
Konuyu okudum ama ilerleyiş nasıl tam çözemedim. Şimdi yeni görev budur değil mi? Eğer öyleyse bende katılmak istiyorum.
istegine bagli canim temizlersen sana kolaylik olur sonuctaTamam canım ben görevi bilmeden yapmaya başlamışım bile sabah buraya yazdıktan sonra kalktım banyonun lavabosunu bir güzel çamaşır suyu cif döktüm ovdum muslukları parlattım duşa kabini cif çamaşır suyu ile ovdum musluklarını parlattım sırada klozet fayanslar ve dolap kaldı peki benim iki tane banyom var ama onu kullanmıyoruz onuda mı temizlemem lazım
Evet canim yeni gorev banyo .hafta sonuna kadar bitiriyoruzKonuyu okudum ama ilerleyiş nasıl tam çözemedim. Şimdi yeni görev budur değil mi? Eğer öyleyse bende katılmak istiyorum.
Tamam o zaman bende katılıyorum. kullanmadığım banyomu kiler yaptım ne zamandır dağınık. bahaneyle onuda toparlarım hem. İnşallah yetiştiririm haftasonunaEvet canim yeni gorev banyo .hafta sonuna kadar bitiriyoruz