- 11 Şubat 2015
- 526
- 385
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Burdaki bildirimim benimde bitti çok şükür. Çekyatlarımı bile sildim çıktı aradan şimdi de gezmedeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım.....kendimizin 2,5 sene oldu mutfak dolaplarını yaptıralı beğenmene sevindim...,areser hayranım su senin mutfak dolaplarina ya ev kendimizin ssanırım güleggüle eski.
evet canlar hala daha oneri yok mu
tamam canlar bu hafta gecti artik gelecek haftadan basliyoruz
canım ben ev taşıyacam,şu an eşyaları toplıyacam hem de ütü valiz hazırlığı yapıcam bayram için memlekete gidecez,bayramdan dönüşte de ev taşıyacaz,artık yani evimde yerleşme çalışmalarım olacak,ilk 2-3 gün internetim olmayabilir ondan sonra görüşürüz,oraya gidince koltukları silicem,perdeleri yıkayacağım,halıları yıkamaya vericem,tabi taşınmadan da yeni evi temizlemem lazım yani bu aralar çok yoğun günler beni bekliyoree canlar bu hafta yapalim mi vitrinleri???
canım sen benim kitaplık için bişey demedin?görmedin mi yoksa?ee canlar bu hafta yapalim mi vitrinleri???
oyyy Allah kolayik versin canimcanım ben ev taşıyacam,şu an eşyaları toplıyacam hem de ütü valiz hazırlığı yapıcam bayram için memlekete gidecez,bayramdan dönüşte de ev taşıyacaz,artık yani evimde yerleşme çalışmalarım olacak,ilk 2-3 gün internetim olmayabilir ondan sonra görüşürüz,oraya gidince koltukları silicem,perdeleri yıkayacağım,halıları yıkamaya vericem,tabi taşınmadan da yeni evi temizlemem lazım yani bu aralar çok yoğun günler beni bekliyor
yazdim canim diger topigekusura bakma bu aralar aklim fikrim hep yumurtalarimda dacanım sen benim kitaplık için bişey demedin?görmedin mi yoksa?
azerincim bence sen bayramdan sonra bu düzene devam et çünkü herkes şuan yoğundur,ramazan yoğunluğu bayram telaşı vs.ee hafta bitti bea nerdesiniz?
aynen valla bu tembelliklerini bayrama veriyorum yoksa elimden cekecekleri vardiazerincim bence sen bayramdan sonra bu düzene devam et çünkü herkes şuan yoğundur,ramazan yoğunluğu bayram telaşı vs.