Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

Haftasonu evimdeki tadilattan dolayı haber veremedim kusura bakmayın. tadilat sonucu mecbur banyoyu bitirdim :KK53: çamaşır makinası bağlandı ve su bi fışkırdı banyoya hahahh Şelale gibi :KK73::KK73: tadilat yoğunluğundan banyoyu yapamıcam die üzülüyodum su fışkırınca bi güzel hallettim banyoyu. Fotoğraf çekmek istiyodum ama olmadı.. ilk fırsatta çekerim inşallah. :KK73:

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 ben bu aralar ustalarla uğraşıyom o yüzden banyo fayansları kaldı benim dama bir ara mutlaka yapacagım...
Öneri olarak vitrin konsol içleri yapılabilir mesela ..... Bi de benim kendimce yapacagım Kışlık montlar yıkanmadı onları yıkayıp kılıf geçirip kaldırmak var....

Sen yap istersen canım bizde yapar sana yetişmeye çalışırız ya da önümüzdeki haftaya kalır durumlara bağlı benim ustalar yarın bitirecekler kısmetse baştan Aşağıya bir silerim evi halıları yıkamaya vermiştim onları sererim pazar iftara misafirim var...pazartesi Kadir gecesi zaten bir iş yapılmaz zaten sonradan bayram giriyo.....

ee canlar bu hafta yapalim mi vitrinleri???:KK58:
canım ben ev taşıyacam,şu an eşyaları toplıyacam hem de ütü valiz hazırlığı yapıcam bayram için memlekete gidecez,bayramdan dönüşte de ev taşıyacaz,artık yani evimde yerleşme çalışmalarım olacak,ilk 2-3 gün internetim olmayabilir ondan sonra görüşürüz,oraya gidince koltukları silicem,perdeleri yıkayacağım,halıları yıkamaya vericem,tabi taşınmadan da yeni evi temizlemem lazım yani bu aralar çok yoğun günler beni bekliyor

canım ben ev taşıyacam,şu an eşyaları toplıyacam hem de ütü valiz hazırlığı yapıcam bayram için memlekete gidecez,bayramdan dönüşte de ev taşıyacaz,artık yani evimde yerleşme çalışmalarım olacak,ilk 2-3 gün internetim olmayabilir ondan sonra görüşürüz,oraya gidince koltukları silicem,perdeleri yıkayacağım,halıları yıkamaya vericem,tabi taşınmadan da yeni evi temizlemem lazım yani bu aralar çok yoğun günler beni bekliyor
oyyy Allah kolayik versin canim:eek:
canım sen benim kitaplık için bişey demedin?görmedin mi yoksa?
yazdim canim diger topige:KK66:kusura bakma bu aralar aklim fikrim hep yumurtalarimda da:KK70::KK70::KK70:

X