Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

benim camlar duruyor her gün hava kapalı yağışlı buraya yaz gelmedi bir türlü:KK43:
dün salonu ne var yok kaldırıp sildim süpürdüm tozunu aldım büyük banyoyu temizledim küçük banyo duruyor ama öylesine bi yerini yıkadım sadece yoruldum gecede bir dolu ütü yaptım hala birazı duruyor :KK43:
bu gün ne yapsam yada yapmasam mı bilemedim :KK53::KK53::KK70::KK70:

bu arada gorevler ne durumda kizlaro_Oo_O
benim mutfak bitmişti zaten,camlar duruyor , zaten bugüne kadar nerdeyse hergün yağmur yağdı sanki,bugün hava güneşli ama oruç oruç hiç enerjim yok,regl olmak üzereyim olunca silerim inşallah,bakımı da bugün veya yarın yaparım inşallah

benim camlar duruyor her gün hava kapalı yağışlı buraya yaz gelmedi bir türlü:KK43:
dün salonu ne var yok kaldırıp sildim süpürdüm tozunu aldım büyük banyoyu temizledim küçük banyo duruyor ama öylesine bi yerini yıkadım sadece yoruldum gecede bir dolu ütü yaptım hala birazı duruyor :KK43:
bu gün ne yapsam yada yapmasam mı bilemedim :KK53::KK53::KK70::KK70:

benim mutfak bitmişti zaten,camlar duruyor , zaten bugüne kadar nerdeyse hergün yağmur yağdı sanki,bugün hava güneşli ama oruç oruç hiç enerjim yok,regl olmak üzereyim olunca silerim inşallah,bakımı da bugün veya yarın yaparım inşallah

Ahhhh nerdeeee başladığım gibi duruyoooo 3 çekmece yapıldı o kadar....
canlar kurallarda degisiklik yapalim o zaman gorevi en az 3 kisi tamamlamazsa yeni goreve gecmeyelim ne dersiniz?
ama 3 kisi bitirirse 4cu kisiyi bekleyemicez malesef yeni goreve gecicez olur mu?

Selam kizlar suan ki gorev mtfak dolaplari ve camlar mi? Tam ihtiyacim olan sey. Evin en kotu yerleri onlar suan. Ama mutak dolaplarimin kapaklari parlak ve neyse silsem iz kaliyor. Neyse gorev buysa beni de yaz canim.
hosgeldin canim:KK68:evet gorev cam ve mutfak dolabi:KK54:
2 kisi daha bitirirse yeni goreve gecicez uzun zamandir ayni gorevdeyiz cunku elini cabuk tut :KK28::KK28:
benim de dolaplarim parlak ben bulasik deterjanli ilik suyla sildikten sonra cam sille parlatiyorum:KK54:

Ahhhh nerdeeee başladığım gibi duruyoooo 3 çekmece yapıldı o kadar....
canım ya benim üst dolaplar beyaz alt dolaplar koyu kahve gibi bişey ve su damlasa izi kalıyor tezgahımın kenarında yükselti yok her gün mecburen siliyorum alt dolapları sildiğimin izi bile kalıyordu kuru bezle hemen ardından kurutmam gerekiyordu en son komşum şu bim de satılan cam bezleri var ya ince yumuşak bez onu yıka iyice sıkıp sil iz kalmıyor dedi
2 senedir cam beziyle siliyorum hiç iz kalmıyor istersen sen de dene belki senin dolaplarda da iz kalmaz

Ayyy bende katılmak istiyorum yaaa tam anlayamadım ne yapıyoruz simdi ? Mutfak dolapları ve camları siliyoruz sanırım süre nezaman bitiyor?
evet canim mutfak dolaplari ce camlar
aslinda sure 1 haftaydi ama oruc yuzunden kizlar bitiremedi tam olarak
o yuzden degisiklik yaptim kurallarda 1 hafta icinde en az 3 kisi yapamazsa baska bi goreve gecmiyoruz uzatiyoruz sureyi taa ki en az 3 kisi bitirene kadar:KK54:bi de Ramazan boyunca 1 haftada 1 gorev secelim diyorum bakalim kizlar ne diyecek:KK56:

evet canim mutfak dolaplari ce camlar
aslinda sure 1 haftaydi ama oruc yuzunden kizlar bitiremedi tam olarak
o yuzden degisiklik yaptim kurallarda 1 hafta icinde en az 3 kisi yapamazsa baska bi goreve gecmiyoruz uzatiyoruz sureyi taa ki en az 3 kisi bitirene kadar:KK54:bi de Ramazan boyunca 1 haftada 1 gorev secelim diyorum bakalim kizlar ne diyecek:KK56:

Bizim burda her gun yagmur var mutlaka hala havalar duzelmedi o yuzden camları silemem ama mutfak dolaplarını silip bildirsem olur mu?

kizlar madem sizde daha yagmur dinmedi cam isini gorevden simdilik cikaralim ne dersiniz?
sadece mutfak dolaplari olsun gorev:KK66:ama lutfen bu hafta sonuna kadar bitirelim artik bu gorevi
bu arada mutfak dolaplarini kimler bitirmisti yazsin da arti koyiyim

Sadece mutfak dolapları da 1 hafta için çok az ya 2 görev iyiydi :KK48: Mutfak dolapları ve buzdolabı olsun mesela ben bugun 2sinide yapcam cunku:KK48:

kizlar madem sizde daha yagmur dinmedi cam isini gorevden simdilik cikaralim ne dersiniz?
sadece mutfak dolaplari olsun gorev:KK66:ama lutfen bu hafta sonuna kadar bitirelim artik bu gorevi
ben bitirdim canım mutfağı,camlar da aynen dediğinden dolayı işte
vee ben bakimlarimi bitrdim sukur:KK53:
ben de kaş,dudak üstü alıcam şimdi(önce bıyık yazdım gözüme çirkin göründü ,sileyim de dudak üstü yazayım dedim:KK53::KK48:)
sonra da maske,daha benim ağda işimde var da ooofffff aynı gün hepsini yapabilirmiyim acaba?

iyi düşündün canım yağmur durmuyor ki mübarek dün ikindiden sonra hep yağdı şimdi hava yine kapalı yaz gelmedi bir türlü hırkayla dolanıyorum:))
ben bitirdim mutfak dolaplarını üstüne 2 kere de dışından sildim :)
kalebodur aralarında ki derzleri de karbonat sirkeyle diş fırçası kullanıp temizledim bembayaz oldular:)

beni de yaz canım bu hafta sonu mutfak temizliği var sadece dolaplar değil tabi ki bende
dip bucak mutfak temizliği olacak ve evimin tüm temizliği bitmiş olacak

Valla cok iyi olur BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 Ramazan'da cok zor oluyo iş özellikle mutfak bir günde bitecek bir yer değil iyi oldu gu 3 kişi yapamazsa başka bir görev o da süper olmuş
bak sabahtan beri yatıyorum gece evi sildim toz aldım bugüne iş kalmasın die şimdi kalkıp mutfak dolablarını silesim geldi valla....

Valla bu topik cok etkili oldu bakın nasıl gaza getirdiniz beni
image.jpg image.jpg
Dolapları boşalttım örtülerini attım makineye yıkanıyorlar....bu hafta sonuna kadar bu mutfak bitecek arkadas.....

X