- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
bu arada gorevler ne durumda kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim mutfak bitmişti zaten,camlar duruyor , zaten bugüne kadar nerdeyse hergün yağmur yağdı sanki,bugün hava güneşli ama oruç oruç hiç enerjim yok,regl olmak üzereyim olunca silerim inşallah,bakımı da bugün veya yarın yaparım inşallahbu arada gorevler ne durumda kizlar
Selam kizlar suan ki gorev mtfak dolaplari ve camlar mi? Tam ihtiyacim olan sey. Evin en kotu yerleri onlar suan. Ama mutak dolaplarimin kapaklari parlak ve neyse silsem iz kaliyor. Neyse gorev buysa beni de yaz canim.bu arada gorevler ne durumda kizlar
Ahhhh nerdeeee başladığım gibi duruyoooo 3 çekmece yapıldı o kadar....yok abla ya disciydi felan derken kaldi bu gun baklava yapicam yarin yaparim artik
sen dolaplari bitirdin mi?
benim camlar duruyor her gün hava kapalı yağışlı buraya yaz gelmedi bir türlü
dün salonu ne var yok kaldırıp sildim süpürdüm tozunu aldım büyük banyoyu temizledim küçük banyo duruyor ama öylesine bi yerini yıkadım sadece yoruldum gecede bir dolu ütü yaptım hala birazı duruyor
bu gün ne yapsam yada yapmasam mı bilemedim
benim mutfak bitmişti zaten,camlar duruyor , zaten bugüne kadar nerdeyse hergün yağmur yağdı sanki,bugün hava güneşli ama oruç oruç hiç enerjim yok,regl olmak üzereyim olunca silerim inşallah,bakımı da bugün veya yarın yaparım inşallah
canlar kurallarda degisiklik yapalim o zaman gorevi en az 3 kisi tamamlamazsa yeni goreve gecmeyelim ne dersiniz?Ahhhh nerdeeee başladığım gibi duruyoooo 3 çekmece yapıldı o kadar....
hosgeldin canimevet gorev cam ve mutfak dolabiSelam kizlar suan ki gorev mtfak dolaplari ve camlar mi? Tam ihtiyacim olan sey. Evin en kotu yerleri onlar suan. Ama mutak dolaplarimin kapaklari parlak ve neyse silsem iz kaliyor. Neyse gorev buysa beni de yaz canim.
canım ya benim üst dolaplar beyaz alt dolaplar koyu kahve gibi bişey ve su damlasa izi kalıyor tezgahımın kenarında yükselti yok her gün mecburen siliyorum alt dolapları sildiğimin izi bile kalıyordu kuru bezle hemen ardından kurutmam gerekiyordu en son komşum şu bim de satılan cam bezleri var ya ince yumuşak bez onu yıka iyice sıkıp sil iz kalmıyor dediAhhhh nerdeeee başladığım gibi duruyoooo 3 çekmece yapıldı o kadar....
evet canim mutfak dolaplari ce camlarAyyy bende katılmak istiyorum yaaa tam anlayamadım ne yapıyoruz simdi ? Mutfak dolapları ve camları siliyoruz sanırım süre nezaman bitiyor?
evet canim mutfak dolaplari ce camlar
aslinda sure 1 haftaydi ama oruc yuzunden kizlar bitiremedi tam olarak
o yuzden degisiklik yaptim kurallarda 1 hafta icinde en az 3 kisi yapamazsa baska bi goreve gecmiyoruz uzatiyoruz sureyi taa ki en az 3 kisi bitirene kadarbi de Ramazan boyunca 1 haftada 1 gorev secelim diyorum bakalim kizlar ne diyecek
olur canimBizim burda her gun yagmur var mutlaka hala havalar duzelmedi o yuzden camları silemem ama mutfak dolaplarını silip bildirsem olur mu?
kizlar madem sizde daha yagmur dinmedi cam isini gorevden simdilik cikaralim ne dersiniz?
sadece mutfak dolaplari olsun gorevama lutfen bu hafta sonuna kadar bitirelim artik bu gorevi
bu arada mutfak dolaplarini kimler bitirmisti yazsin da arti koyiyim
ben bitirdim canım mutfağı,camlar da aynen dediğinden dolayı iştekizlar madem sizde daha yagmur dinmedi cam isini gorevden simdilik cikaralim ne dersiniz?
sadece mutfak dolaplari olsun gorevama lutfen bu hafta sonuna kadar bitirelim artik bu gorevi
ben de kaş,dudak üstü alıcam şimdi(önce bıyık yazdım gözüme çirkin göründü ,sileyim de dudak üstü yazayım dedim)vee ben bakimlarimi bitrdim sukur
iyi düşündün canım yağmur durmuyor ki mübarek dün ikindiden sonra hep yağdı şimdi hava yine kapalı yaz gelmedi bir türlü hırkayla dolanıyorum:))kizlar madem sizde daha yagmur dinmedi cam isini gorevden simdilik cikaralim ne dersiniz?
kizlar madem sizde daha yagmur dinmedi cam isini gorevden simdilik cikaralim ne dersiniz?
Valla cok iyi olur BirTutamMutluluk20 Ramazan'da cok zor oluyo iş özellikle mutfak bir günde bitecek bir yer değil iyi oldu gu 3 kişi yapamazsa başka bir görev o da süper olmuşkizlar madem sizde daha yagmur dinmedi cam isini gorevden simdilik cikaralim ne dersiniz?