Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

Sadece mutfak dolapları da 1 hafta için çok az ya 2 görev iyiydi :KK48: Mutfak dolapları ve buzdolabı olsun mesela ben bugun 2sinide yapcam cunku:KK48:
canim Ramazan dolayisiyla arkadaslar zorlaniyor dogal olarak o yuzden simdilik 1 tane gorev olsun kolay gorev olursa iki tane de ola bilir:KK54:ama benim de buzdolabim temizlenmeli ya:KK53:
ben bitirdim canım mutfağı,camlar da aynen dediğinden dolayı işte

ben de kaş,dudak üstü alıcam şimdi(önce bıyık yazdım gözüme çirkin göründü ,sileyim de dudak üstü yazayım dedim:KK53::KK48:)
sonra da maske,daha benim ağda işimde var da ooofffff aynı gün hepsini yapabilirmiyim acaba?
:KK48::KK48::KK48::KK48:bak iyi hatirlattin yarin ben de dudak ustumu aliyim:KK70::KK70:
iyi düşündün canım yağmur durmuyor ki mübarek dün ikindiden sonra hep yağdı şimdi hava yine kapalı yaz gelmedi bir türlü hırkayla dolanıyorum:))
ben bitirdim mutfak dolaplarını üstüne 2 kere de dışından sildim :)
kalebodur aralarında ki derzleri de karbonat sirkeyle diş fırçası kullanıp temizledim bembayaz oldular:)
tamam canim artiyi koydum sana da:KK66:
beni de yaz canım bu hafta sonu mutfak temizliği var sadece dolaplar değil tabi ki bende
dip bucak mutfak temizliği olacak ve evimin tüm temizliği bitmiş olacak
tamam seni de yazdim kuzu:KK66:
Valla bu topik cok etkili oldu bakın nasıl gaza getirdiniz beni
Eki Görüntüle 1564585 Eki Görüntüle 1564586
Dolapları boşalttım örtülerini attım makineye yıkanıyorlar....bu hafta sonuna kadar bu mutfak bitecek arkadas.....
abla supersin:KK9::KK9::KK9: ben de aticam foto ama bakalim ne zamana kismet olacak:KK53:

An itibariyle mutfağımın üst dolaplarını bitirmiş bulunuyorum işte en keyif aldığım şey de fotolarını çekmek oldu işte fotolar kızlar
image.webp image.webp
image.webp image.webp
image.webp image.webp
image.webp image.webp

areser areser , plastik saklama kaplarını koyduğun köşeli dolabın kapağı nasıl, L şeklinde mi?
bizde Allah kısmet ederse bayram sonu mutfağa tadilat yaptırcazda böyle köşe bir alanım var
kör alan olmadan nasıl değerlendirebilirim onun araştırmasındayım

areser areser , plastik saklama kaplarını koyduğun köşeli dolabın kapağı nasıl, L şeklinde mi?
bizde Allah kısmet ederse bayram sonu mutfağa tadilat yaptırcazda böyle köşe bir alanım var
benim tezgahta L şeklinde köşeye kapağını L yapmışlar dışardan az alanmış gibi görünüyor ama içi çok geniş oluyor büyük tencerelerimi ekmek yapma makinasını tost makinasını ıvır zıvır günlük kullanmadıklarımı hepsini alıyor içine çok memnunum

An itibariyle mutfağımın üst dolaplarını bitirmiş bulunuyorum işte en keyif aldığım şey de fotolarını çekmek oldu işte fotolar kızlar
Eki Görüntüle 1564906 Eki Görüntüle 1564907
Eki Görüntüle 1564908 Eki Görüntüle 1564909
Eki Görüntüle 1564910 Eki Görüntüle 1564911
Eki Görüntüle 1564912 Eki Görüntüle 1564913
Bende çok beğendim köşeleri .Bende var kör kuyu mübarek. İlk denemeyi benim mutfakta yapmışlar sanki.hiç memnun değilim

Eki Görüntüle 1564906 Eki Görüntüle 1564907
Eki Görüntüle 1564908 Eki Görüntüle 1564909
Eki Görüntüle 1564910 Eki Görüntüle 1564911
Eki Görüntüle 1564912 Eki Görüntüle 1564913
:KK9::KK9:baga ne baga ne ben de yarin eklicem:KK53:
Bende çok beğendim köşeleri .Bende var kör kuyu mübarek. İlk denemeyi benim mutfakta yapmışlar sanki.hiç memnun değilim
:KK70::KK70::KK70:
Ben burayı çok takip edemiyorum mutfaklar ne zamana bitiyo.
bu hafta sonu canim:KK66:

Bide şu bakım meselesi var galiba
evet hafta sonu da onu hallediyoruz:KK25:
Ben de bitirdim dolapları.bakım ağda yapmam lazım kaş bıyık bacak halledildi darısı diğer haftaya:))
:KK5::KK5::KK5::KK5:

L şeklinde canım alt tarafta öyle Orayı da tencereler için dönmeli mekanizma koydurdum şuan evde Değilim eve geçince atarım sana alt Tarafın fotosunu

Back
X