Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

merhaba kizlar:KK68:hala daha istedigimiz gibi oturtamadik su topigi ya:eek:
ben diyorum ki soyle yapalim su 1 haftayi mutfak dolaplari ve cam isine ayiralim
cumartesine kadar her kes mutfak dolaplarini ve camlarini bitirsin
pazar bakim gunumuz olsun:21::21:onu da onceden yazalim su bakimlari maskeeri yapicam diye bir birimize fikir olur:KK19:her hafta boyle yapalim haftalik 2 gorev ve pazar bakim gunu ne dersiniz:21::21::21:
Valla cok iyi olur BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 benimndolaolar duruyor daha yarın bir evi silip süpürmeyim diyorum sonra başlıcamm mutfak dolaplarına ramazanda geldi yavaş yavaş yapmak en iyisi olacak hele benim gibi eli kolu kalmayanlar varsa bugun hiç bir işmyapmadım desem yalan olmaz hep bir uyku modundayım cokmkızıyorum kendime bir Sürü iş var yapılacak ben hiç bir
İş Yapmıyorum cok tembelim coookkkk.....

selam kızlar bir yazdım ortadan kayboldum gibi oldu kusura bakmayın bu aralar çok koşturmacalı geçiyor
mutfak üst dolaplar tepeleri (merdivene tırmanıp anca sildim )
alt dolaplar
cam süs rafları
ekstra 3 lü mobilya dolap boşaltıldı silindi aklandı paklandı:)))
camları silemem her gün yağmur yağıyor sinekliklerden elekten geçmiş gibi oluyor daha beter batıyor ama yapacak bişey yok atıştırsa bile yine batıyor havalar düzelene kadar kalacak:((

merhaba kizlar:KK68:hala daha istedigimiz gibi oturtamadik su topigi ya:eek:
ben diyorum ki soyle yapalim su 1 haftayi mutfak dolaplari ve cam isine ayiralim
cumartesine kadar her kes mutfak dolaplarini ve camlarini bitirsin
pazar bakim gunumuz olsun:21::21:onu da onceden yazalim su bakimlari maskeeri yapicam diye bir birimize fikir olur:KK19:her hafta boyle yapalim haftalik 2 gorev ve pazar bakim gunu ne dersiniz:21::21::21:
ooo buna bayıldım işte bir gün de kendimize ayıralım süper fikir:KK8::KK8::KK9::KK9::KK9:

cam silme kolay gerçi bende çocuk odası hariç pencere yok heryer fransız balkon pencere yerine koca koca kapılar var zor olan tülü perdeyi indirip yıkamak vee tabii ki asmak gözümde bir büyüyor o tül asma işi oğlum becerse ona astırıcam o zaman 20 günde olmadı ayda bir söker yıkarım valla:)))

Valla cok iyi olur BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 benimndolaolar duruyor daha yarın bir evi silip süpürmeyim diyorum sonra başlıcamm mutfak dolaplarına ramazanda geldi yavaş yavaş yapmak en iyisi olacak hele benim gibi eli kolu kalmayanlar varsa bugun hiç bir işmyapmadım desem yalan olmaz hep bir uyku modundayım cokmkızıyorum kendime bir Sürü iş var yapılacak ben hiç bir
İş Yapmıyorum cok tembelim coookkkk.....
abla bu aralar ben de senin gibiyim gunluk isleri zor yapiyorum valla:KK51:tatilin tadi damagimiza degdi ondan mi acaba:KK53:
ama bu gun mutfak dolaplarimi bitirmeyi dusunuyorum hafta bitti bitecek:eek:
selam kızlar bir yazdım ortadan kayboldum gibi oldu kusura bakmayın bu aralar çok koşturmacalı geçiyor
mutfak üst dolaplar tepeleri (merdivene tırmanıp anca sildim )
alt dolaplar
cam süs rafları
ekstra 3 lü mobilya dolap boşaltıldı silindi aklandı paklandı:)))
camları silemem her gün yağmur yağıyor sinekliklerden elekten geçmiş gibi oluyor daha beter batıyor ama yapacak bişey yok atıştırsa bile yine batıyor havalar düzelene kadar kalacak:KK43:(
ellerine saglik canim bitmis mutfak ohh darisi basimiza:KK53:
cam silme kolay gerçi bende çocuk odası hariç pencere yok heryer fransız balkon pencere yerine koca koca kapılar var zor olan tülü perdeyi indirip yıkamak vee tabii ki asmak gözümde bir büyüyor o tül asma işi oğlum becerse ona astırıcam o zaman 20 günde olmadı ayda bir söker yıkarım valla:)))
perde asmak olmasa ben de her gun yikarim valla:eek:bi de lahana gibi kat kat olmasaydi tabi:KK70:

bu da dıger topıktekı kızların orneklerıyle kendıme mutfak havlusundan posetlık yaptım:KK48:
1136838-d8820f2da2ca30bddf20e435738ad249.jpg

Camlar A başlamadım ara ara yağmur atıştırıyo. Hemde bebişler le anca mutfağı hallettim o da yarım hâlâ. Mübarek oruç bi yandan bebekler bi yandan elim kolum kalkmıyor kızlar.

oruçtan olsa gerek,sen oruç tutmuyormusun?
maalesef canim:KK51:reglim 1 hafta gecti hamile olma ihtimaline karsi tutamiyorum Allah affetsin
Camlar A başlamadım ara ara yağmur atıştırıyo. Hemde bebişler le anca mutfağı hallettim o da yarım hâlâ. Mübarek oruç bi yandan bebekler bi yandan elim kolum kalkmıyor kızlar.
Allah orucunu kabul etsin canim:KK68:valla ben senin yerinde olsam gunluk islerimi zor yapardim masallah sana:eek:

maalesef canim:KK51:reglim 1 hafta gecti hamile olma ihtimaline karsi tutamiyorum Allah affetsin
e ne olur ki günün geçse gerekli bir şekilde beslendikten sonra borç tutması daha zor,ben 2 hamileliğide de oruca denk geldi yine de tutmuştum,hadi 9 aylık olsan dayanamazsın belki diyeceğim ama daha 1 hafta geçti diyorsun daha varlığını bile hissetmezsin,tabi bu senin kararın:KK14:

Allah orucunu kabul etsin canim:KK68:valla ben senin yerinde olsam gunluk islerimi zor yapardim masallah sana:eek:
Amin canım cümlemizinkini inşallah. İnan bende çok zor yapıyorum ama mecburen. Yapmayınca da ipin ucu kaçıyo tutamıyorum.

nerde bu millet nerde bu devlet:KK53::KK53:
tek hamarat ben miyim:KK53::KK45::KK45:
kizimin odasindaki iki tane kocaman pencereleri bitirdim:21::21:sinekliklerini de kuvete koydum yikicam:21:
simdi bi odayi daha hall ederim yarina da 2 tanesi kalir :KK49::KK49::KK49:
azerinn hanım müthişsiniz ben daha başlayamadım bile yaa salı carsamba anneme gittim onun temizliğine yardım ettim geldim eve ramazan ilk gün misafir ağırladım 16 aylık bebek var oruç var bugun hiç iş bile yapamadım uykusuzluk susuzluk bi yandan zaten camları yapamazdımda yağmur tam anlamı ıle bitse daha iyi olucak yarın allahın iznı ile mutfağa gircem ama hadi herkese kolay gelsinnnnn

Selam bayanlarrr valla oruç tutugumuz zaman günlük işler bile zor oluyor ben bugun 12 de kalktım ortalığı topladım mukabeleye gittim gelince iki makine çamasır yıkadım evi süpürdüm, koltuk örtülerini yıkamıştım onları serdim yemek yaptım ancaa bu kadar oluyor mutfak dolaplarını da artık yavaş yavaş bitircem bugun sahuru beklerken 2 normal çekmece ve 1 derin çekmecemi temizledim bölüm bölüm yapacagım gözümde büyüyor yoksa... mutfak cok buyuk ve cok dolap var yarın çekebilirsem yaptıgım çekmecelerin fotosunu koyarım....

azerinn hanım müthişsiniz ben daha başlayamadım bile yaa salı carsamba anneme gittim onun temizliğine yardım ettim geldim eve ramazan ilk gün misafir ağırladım 16 aylık bebek var oruç var bugun hiç iş bile yapamadım uykusuzluk susuzluk bi yandan zaten camları yapamazdımda yağmur tam anlamı ıle bitse daha iyi olucak yarın allahın iznı ile mutfağa gircem ama hadi herkese kolay gelsinnnnn
tesekkur ederim canim:KK68:ay su hanimi atalim ya boyle daha samimi oluruz:KK48::KK19:Allah bebegine uzun omurler versin canim:nazar:sizde hala yagmur var mi :eek:bizim buralar sicaktan kavruluyo:eek:
Selam bayanlarrr valla oruç tutugumuz zaman günlük işler bile zor oluyor ben bugun 12 de kalktım ortalığı topladım mukabeleye gittim gelince iki makine çamasır yıkadım evi süpürdüm, koltuk örtülerini yıkamıştım onları serdim yemek yaptım ancaa bu kadar oluyor mutfak dolaplarını da artık yavaş yavaş bitircem bugun sahuru beklerken 2 normal çekmece ve 1 derin çekmecemi temizledim bölüm bölüm yapacagım gözümde büyüyor yoksa... mutfak cok buyuk ve cok dolap var yarın çekebilirsem yaptıgım çekmecelerin fotosunu koyarım....
abla yapa bildigin kadarini yap yavas yavas yorma kendini baktik olmuyo az daha uzatmalari oynariz:KK53:ben de foto atarim:KK3:

eveet benim kalan 2 pencere de bitti:KK49::KK49::KK49:sineklikler var 3 tane onu da yikadim mi gorev tamamlanmistir:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
baska bitiren var mi?
bu arada haftasonu bakiminizda neler var:KK37:
ben ayaklarimi suda bekletip limonla ovduktan sonra ayak torpusuyle torpulicem ardindan pedikur yapip kirmizi ocelerimi surecem ojem kuruyunca krem surup corap giyinicem:KK73:
yuzume dus sonrasi yumurta beyazi ve kagit mendille maske yapicam ardindan en sevdigim bal ve yogurt maskesi sonra da nemlendirme
kaslarimi duzenlicem
ellerime de limon suyu ve zeytinyagiyla masaj manikur ve oce:KK73::KK73:
saclarima ne yapa bilirim acabao_O

eveet benim kalan 2 pencere de bitti:KK49::KK49::KK49:sineklikler var 3 tane onu da yikadim mi gorev tamamlanmistir:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
baska bitiren var mi?
bu arada haftasonu bakiminizda neler var:KK37:
ben ayaklarimi suda bekletip limonla ovduktan sonra ayak torpusuyle torpulicem ardindan pedikur yapip kirmizi ocelerimi surecem ojem kuruyunca krem surup corap giyinicem:KK73:
yuzume dus sonrasi yumurta beyazi ve kagit mendille maske yapicam ardindan en sevdigim bal ve yogurt maskesi sonra da nemlendirme
kaslarimi duzenlicem
ellerime de limon suyu ve zeytinyagiyla masaj manikur ve oce:KK73::KK73:
saclarima ne yapa bilirim acabao_O

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 naptın canım yaptın mı bakımlarını ben bu hafta bakım yerine bol bol keyif yaptım kitap okudum anlayacağın yataktan kalkıp ta bakım yapamadım bugun....:oops:
:oops:

Back
X