- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi misskokulumm
-
ne güzel gözü tok ve düşünceli bir insansınız maşaallah .Doğru söylüyorsunuz ve inanıyorum ki o minderlerin yerine yavaş yavaş alacağınız her eiya daha bilinçli,kullanışlı ve şık olacaktır.>Eliniz bollaşsın inşallah çok sürmeden
Canımmm bu harika ev nasıl benim gözümden kaçmış vallahi kendime çok kızdım ,
öncelikle güle güle huzurla otur ,evin o kadar sade ve şık ki resmen parlıyor,antredeki halıların çok hoş,hele mutfak ve yemek bölümü ,insan yemekten kalkmak istemez valla,karşında da tv ohh tam kahve içip dizi izlemelik :)
yatak odandaki giyinme bölümü çok kullanışlı,keşke benim evimde de öyle bir yer olsa nasıl makbule geçer bir bilsen ,çok şanslısın bu konuda ,salon koltuklarına ayrıca bayıldım ,murfaktaki rafın saatin ,kullandığın küçük detaylar harika bir hava vermiş evine ,çocuk odası da gerçketen çok şık.,duvar kağıtları güzel ve zevkli seçimler
allah evlatlarınla eşinle nice güzel günler yaşamanı nasip etsin bu evde inşallah.,kahkahalarınız çınlatsın evinizin duvarlarını,mutluluğunuz eksik olmasın.
He he zorla da olsa yaptirdim yorumu sana eylulcok tesekkur ederim canim sagol.sence girise dressuar almali miyim?
kapının yanıdaki girintiye tablo asmayı düşünüyorum..şöyle 2-3 adet güzel çerceveli tablolar oluyor ya simetrik yada asimetrik asacağım bakalım bulurum inş.dekoratif eşyaya ihtiyacım var..ama ne renk olacak gümüş mü altın rengi mi sade krem mi??
Eki Görüntüle 824595
masa ve sandalyelerin bellonadan sanırım benim kv nin de aynından var zarif ve hafif kullanımlı
Güle güle oturun herşey çok güzel kapıda bir tane minnak gördümçok tatlı maşallah.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
güle güle oturun, eviniz çok güzel.
ben de talas'tayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?