• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi bakalım sıra bizim evimizde:)

ne güzel gözü tok ve düşünceli bir insansınız maşaallah .Doğru söylüyorsunuz ve inanıyorum ki o minderlerin yerine yavaş yavaş alacağınız her eiya daha bilinçli,kullanışlı ve şık olacaktır.>Eliniz bollaşsın inşallah çok sürmeden

amin canım güzel duaların çoook teşekkür ederim evet inşallah herşey zamanla olur allahım seninde kalbine ve gönlüne göre verir inşallah rabbim yüzünü güldürsün :16: :16: :16: :16: kendi düğünümüzü kendimiz yaptık eşimle sadece beyaz eşyaları siemens aldık bir de çek yat takımı oturma odam 1 halı var ve yatak odamda sadece baza ve dolap kira evine gerek yok diye düşündük borçsuz dügün yaptık şükür, eşimle hep bunu dedik bir evimiz olsun mobilyalarımızı öyle alıcaz diye rabbim bize bugünleride gösterdi çook şükür rabbime inanırmısın sizin bana söylediginiz bu cümleleri eşimin ailesi bile söylemedi ve beni sevmezler şuan ögrenmişler ev aldıgımızı çook kızdılar allaha havale ediyorum

Mrb,

Eviniz çok hoş,,sadeliğin huzurunu yansıtıyor :)

Beyaz rengi çok severim,,dünyanızı çok ferah gösteriyor..

Huzur,bereket dolu günler geçirin inş.

Eviniz çok huzur verici ve şık çok beğendim.Ağız tadıyla oturmak nasip olsun :16:

Canımmm bu harika ev nasıl benim gözümden kaçmış vallahi kendime çok kızdım ,
öncelikle güle güle huzurla otur ,evin o kadar sade ve şık ki resmen parlıyor,antredeki halıların çok hoş,hele mutfak ve yemek bölümü ,insan yemekten kalkmak istemez valla,karşında da tv ohh tam kahve içip dizi izlemelik :)

yatak odandaki giyinme bölümü çok kullanışlı,keşke benim evimde de öyle bir yer olsa nasıl makbule geçer bir bilsen ,çok şanslısın bu konuda ,salon koltuklarına ayrıca bayıldım ,murfaktaki rafın saatin ,kullandığın küçük detaylar harika bir hava vermiş evine ,çocuk odası da gerçketen çok şık.,duvar kağıtları güzel ve zevkli seçimler
allah evlatlarınla eşinle nice güzel günler yaşamanı nasip etsin bu evde inşallah.,kahkahalarınız çınlatsın evinizin duvarlarını,mutluluğunuz eksik olmasın.

Canımmm bu harika ev nasıl benim gözümden kaçmış vallahi kendime çok kızdım ,
öncelikle güle güle huzurla otur ,evin o kadar sade ve şık ki resmen parlıyor,antredeki halıların çok hoş,hele mutfak ve yemek bölümü ,insan yemekten kalkmak istemez valla,karşında da tv ohh tam kahve içip dizi izlemelik :)

yatak odandaki giyinme bölümü çok kullanışlı,keşke benim evimde de öyle bir yer olsa nasıl makbule geçer bir bilsen ,çok şanslısın bu konuda ,salon koltuklarına ayrıca bayıldım ,murfaktaki rafın saatin ,kullandığın küçük detaylar harika bir hava vermiş evine ,çocuk odası da gerçketen çok şık.,duvar kağıtları güzel ve zevkli seçimler
allah evlatlarınla eşinle nice güzel günler yaşamanı nasip etsin bu evde inşallah.,kahkahalarınız çınlatsın evinizin duvarlarını,mutluluğunuz eksik olmasın.

He he zorla da olsa yaptirdim yorumu sana eylul;)cok tesekkur ederim canim sagol.sence girise dressuar almali miyim?

Bi de gercekten gunumn cogunlugu yemek bolymnde geciyor.misafirim gelince de oarya oturuyoruz.aksam cay keyfinde de;)esimin gonlu olmadi tv.alirken de simdi ne iyi oldu diyor:)

He he zorla da olsa yaptirdim yorumu sana eylul;)cok tesekkur ederim canim sagol.sence girise dressuar almali miyim?

aşk olsun ne zoru ,yemin ederim kaçmış gözümden ya ,yoksa emin ol sana yorum yapmadan geçmem ,bırak seni böyle bir eve asla ,

girişe dresuar alma bence ,bırak orası açık kalsın ,zaten yeterinde büyük bir portmanton var ,tam sağa hol dönüyor çünkü ,engel olmasın ,oraya yerden ince uzun bir vazo ve çiçekler koyabilirsin..

sağol canım bi masraftan kurtuldum desene:1: tam tarif ettiğin gibi vazom var ama malum evde bi boncuğum var emekliyor bu ara:)tehlikeli olabilir:55:

O zaman bırak nazar boncuğun rahat rahat gezsin tozsun evde,koyma bişey.dursun bu halide zaten çok güzel

kapının yanıdaki girintiye tablo asmayı düşünüyorum..şöyle 2-3 adet güzel çerceveli tablolar oluyor ya simetrik yada asimetrik asacağım bakalım bulurum inş.dekoratif eşyaya ihtiyacım var..ama ne renk olacak gümüş mü altın rengi mi sade krem mi??

Eki Görüntüle 824595

masa ve sandalyelerin bellonadan sanırım benim kv nin de aynından var zarif ve hafif kullanımlı:34:

bu da tuvalet:24:
$2013-10-12 12.09.30.jpg

Güle güle oturun herşey çok güzel kapıda bir tane minnak gördüm (: çok tatlı maşallah.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

herşey çok güzel güle güle oturun yatak odalarımızdaki avize aynıymış :) bu arada sakıncası yoksa parke rengini ve duvar boyası rengini markalarıyla öğrenebilirmiyim ?

Back