- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
- Konu Sahibi misskokulumm
-
pırıl pırıl çok ferah...kızınızın odasına ve yemek bölümüne bayıldım.
nacizane fikrim sadece yolluklarınız bıraz daha renkli yada düz renk olsaydı evinizi dahada açardı sanki...birde salonunuza çok az renk katabılırsnz aksesuarla....çok güzel güle güle oturun inş
girişimizden başlıyalım tekrar hoşgeldiniz:)
Eki Görüntüle 824568 Eki Görüntüle 824561 Eki Görüntüle 824562 Eki Görüntüle 824563 Eki Görüntüle 824565 Eki Görüntüle 824566 Eki Görüntüle 824567
anredeki avize değişecek yıllar önce istikbalden almıştım taşınırken ucundaki laleler kırılmış..servisine,çoğu elektricikçiye sormama karşın bulamadık..buraya tepsi şeklinde ledli avizelerden alacam kahverengi olanlardan..
evimde herşeyi inşaat şirketi yaptırdı yalnız ben bu duvar kağıtlarını kendim yaptirdim:)
Eki Görüntüle 824713 Eki Görüntüle 824714 Eki Görüntüle 824715 Eki Görüntüle 824716 Eki Görüntüle 824717 Eki Görüntüle 824718 Eki Görüntüle 824719 Eki Görüntüle 824720 Eki Görüntüle 824721
mutfak resimlerini tekrar yükledim arkadaşlar
Bayıldım evinize her şey sade ve çok güzel...
Biz de yeni ev aldık ama hiç bir şey değiştiremdik... Salondaki tüllerim bile uymadığı halde öyle duruyor... Kredi kartları full dolu... Bu yüzden ev aldığıma sevinemiyorum bile....
herşey zamanla olur niye kendinizi üzüyorsunuz ki ? birde hamilesiniz kiracı olupta herşeyim dört dörtlük olucana kendi evim olsun bir kilimde bile oturmaya razıyım allahım hepimizin yardımcısı olsun.... bende kiracılıkta nasip olursa önümüzdeki hafta kurtulıcam allahın izniyle evim kira diye çekyat takımı aldım onlar bile dagıldı şuan sattık yer minderlerinde oturcaz bir süre ama olsun kendi evim ya gerisi boş
analı babalı sağlıcakla büyütün maşallah evet bende imrenirim ama üzülme sonuçta hayat herkesin eşit degil ... amin inşallah en kısa zamanda taşınırım artık sıkıldım allah herkese ev nasip etsin...bende size imrendim ne güzel 2. kez hamilesiniz inşallah bende en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilo verirsem bebişim olsun
O kapıdakini yerim ben
Evin en güzel aksesuarı:))
Ağız tadıyla oturun inşallah, mutuluğunuz daim olsun
amin canım biz de 7 yılın sonunda krediyle sahip olduk çok şükür..Rabbim her isteyene versin inş.kiracılık çok zormis mis maşallah allahım herkese böyle bi ev nasip etsin ... huzurla güle güle oturun inşallah....
Bayıldım evinize her şey sade ve çok güzel...
teşekkürler:))
Biz de yeni ev aldık ama hiç bir şey değiştiremdik... Salondaki tüllerim bile uymadığı halde öyle duruyor... Kredi kartları full dolu... Bu yüzden ev aldığıma sevinemiyorum bile....
herşeyiniz çook güzel güle güle oturun yolluklara ve kapıdaki bebişe bayıldım :)mutfaktaki halınız shaggy nasıl memnun musunuz ?
herşey zamanla olur niye kendinizi üzüyorsunuz ki ? birde hamilesiniz kiracı olupta herşeyim dört dörtlük olucana kendi evim olsun bir kilimde bile oturmaya razıyım allahım hepimizin yardımcısı olsun.... bende kiracılıkta nasip olursa önümüzdeki hafta kurtulıcam allahın izniyle evim kira diye çekyat takımı aldım onlar bile dagıldı şuan sattık yer minderlerinde oturcaz bir süre ama olsun kendi evim ya gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?