hadi bakalım sıra bizim evimizde:)

pırıl pırıl çok ferah...kızınızın odasına ve yemek bölümüne bayıldım.
nacizane fikrim sadece yolluklarınız bıraz daha renkli yada düz renk olsaydı evinizi dahada açardı sanki...birde salonunuza çok az renk katabılırsnz aksesuarla....çok güzel güle güle oturun inş

çok teşekkür ederim yorumların için..yolluklarımı çok severek aldım aslında eski yolluklarım turuncuydu 7 yıl boyunca turuncu kullanınca düz renge atıldım sanırım ama salon konusunda ben de renki aksesuar bakıyorum..berjerleri renkli aldım oda kremden kurtulsun diye:)

O kapıdakini yerim ben
Evin en güzel aksesuarı:))
Ağız tadıyla oturun inşallah, mutuluğunuz daim olsun

Bayıldım evinize her şey sade ve çok güzel...

Biz de yeni ev aldık ama hiç bir şey değiştiremdik... Salondaki tüllerim bile uymadığı halde öyle duruyor... Kredi kartları full dolu... Bu yüzden ev aldığıma sevinemiyorum bile....

herşey zamanla olur niye kendinizi üzüyorsunuz ki ? birde hamilesiniz kiracı olupta herşeyim dört dörtlük olucana kendi evim olsun bir kilimde bile oturmaya razıyım allahım hepimizin yardımcısı olsun.... bende kiracılıkta nasip olursa önümüzdeki hafta kurtulıcam allahın izniyle evim kira diye çekyat takımı aldım onlar bile dagıldı şuan sattık yer minderlerinde oturcaz bir süre ama olsun kendi evim ya gerisi boş

Teşekkür ederim.. sizin eviniz de hayırlı olsun... Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin...

Haklısınız üzülmüyorum da aslında ama bir tarafım da istiyor işte...

Her şey zamanla olur, hep böyle dedik evlendik evleneli...çok şükür zamanla her şey oldu... Bir kızım var ikinci kızım gelecek inşallah ocakta...Rabbim sağlıktan ayırmasın...

Evlenir evlenmez her şeyi tastamam olanlara, ev alınca hiç eksiği olmayanlara maşallah diyorum hep... Belki bir imrenmedir yaşadığım...

analı babalı sağlıcakla büyütün maşallah evet bende imrenirim ama üzülme sonuçta hayat herkesin eşit degil ... amin inşallah en kısa zamanda taşınırım artık sıkıldım allah herkese ev nasip etsin... bende size imrendim ne güzel 2. kez hamilesiniz inşallah bende en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilo verirsem bebişim olsun

Son düzenleme:

İnşallah her şey gönlünüzce olsun...

kapıdaki bal suratlıya bayıldım maaşallah :) mutfak beni benden aldı harika eviniz güle güle oturun iyi günlerde sağlıkla ...

Kapidaki aksesuar cok sekermis nerden aldiniz :) eviniz ferah cok guzel hele yatak odasindaki giyinme odasi tam hayalimdeki gibi bizde ev aldik yeni 75-80 metrekare genis ev gorunce bayiliyorum tabii bunada cok sukur

O kapıdakini yerim ben
Evin en güzel aksesuarı:))
Ağız tadıyla oturun inşallah, mutuluğunuz daim olsun

teşekkür ederim canım:))
mis mis maşallah allahım herkese böyle bi ev nasip etsin ... huzurla güle güle oturun inşallah....
amin canım biz de 7 yılın sonunda krediyle sahip olduk çok şükür..Rabbim her isteyene versin inş.kiracılık çok zor

canım benim herşey yavaş yavaş oldu aslında ben de 1 sene oldu taşındıktan sonra yavaştan aldık herşeyi..o dediğin kartlar bizde de aynı durumda maalesefev aldığına sevin canım şükürler et..borcunuz hafifleyince en güzellerini alırsın evine sen de

Çok beğendim. Şirin, sade, hoş tam benim zevkime göre döşenmiş
Güle güle, mutlulukla sağlıkla otur.

herşeyiniz çook güzel güle güle oturun yolluklara ve kapıdaki bebişe bayıldım :) mutfaktaki halınız shaggy nasıl memnun musunuz ?

sağol canım..evime aldığım ve çok çok memnun olduğum halım mutfak halım:))bayılıyorum keza ne leke gösteriyor ne kırıntı:)
ama 2 haftaya bir halımı rulo yapıp mutfakta yere vurarak çırpıyorum..içinden bi sürü şey dökülüyor ki süpürgem de yüksek çekiş güçlü olduğu halde..diğer odalarda hijyen açısından tavsiye etmem pislikler içinde kalıyor süpürge çekmiyor ama mutfakta kir göstermemesi açısından çok memnunum ben..kaşmirin halısı..iplikleri yapışıp kalmıyor canlı duruyor rengi de

ne güzel gözü tok ve düşünceli bir insansınız maşaallah .Doğru söylüyorsunuz ve inanıyorum ki o minderlerin yerine yavaş yavaş alacağınız her eiya daha bilinçli,kullanışlı ve şık olacaktır.>Eliniz bollaşsın inşallah çok sürmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…