Hadi bakalım haziran anneleri..

tatarkızı cnm merhabalar..eger sende çok oldun demezsen birşey daha soracam
benım bebegımın rahatsızlıgı ile ilgili konu acmam gerek yanı başına gelenlerle paylaşmak adına ..ama bir türlü beceremedım yardımcı olabilirmisin..
teşekkür ettim

nedemek canım yardımcı olurum tabiki
acmak istedegin konudaki bölüme gir (örenek: gebelik bölümü gibi)
sonra sag üst köşede forum aracları yazıyor o rayı tıkla yeni konu ac yazıyor tıkla sonra da yazzını yaz gönder bukadar
inşalah anlamışsındır canım

sağol cnm yanı sende olmasan kendımı epey yanlız hıssederdım..
bu arada senın 2.bebegın ya bızlerden daha tecrubelısındır.
ben doktorumuza sormadan kızıma havuçsuyu verdım bugun .zararı olurmu sence

sağol cnm yanı sende olmasan kendımı epey yanlız hıssederdım..
bu arada senın 2.bebegın ya bızlerden daha tecrubelısındır.
ben doktorumuza sormadan kızıma havuçsuyu verdım bugun .zararı olurmu sence

valla az birşey den bir şey olmaz sanırım ama abartmada bende armudun suyundan verdim cok az ama tadımlık

cnm actım cocuk saglıgıve egıtımı bolumune yrdımın ıcın cok sagol
vallahı şimdiye kadar herşeyı anneme sorardım artık her derdıme burda cozum arar oldum annem duymasın valla.....

ya hazıran annelerı,arkadaşlar bişey soracam .benım kızımın 19 ekımde 3.karma aşısı var .az once ınternetten baktımda aşı takvımıne gore 3.karma 6.ayda yapılıyor .sızde 4.aylıkken mı ucuncuyu yaptılar??????

ya hazıran annelerı,arkadaşlar bişey soracam .benım kızımın 19 ekımde 3.karma aşısı var .az once ınternetten baktımda aşı takvımıne gore 3.karma 6.ayda yapılıyor .sızde 4.aylıkken mı ucuncuyu yaptılar??????

valla tam bende bilmiyorum ama bnim kızzı ma menenjit vurulacak 26 ekimde

bende hazıran 12.06 2004 te dogum yaptım dunyalar tatlısı bı oglum var ALLAH herkeze tattırsın ınsallah bu duyguyu

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Darısı bizlerin başına.

efet benim kızımda 4 aylık 18 de aşımızı olduk kafana takılan nedir arkadaşım erken oldugunumu düşünüyorsuın yoksafisfisfis

arkadaşlar bende 15 haziran 2007 de saat 10:00da ege'mi dünyaya getirdim
o benim bitanem :nazar:
Allah bütün bebekleri korusun

Merhaba arkadaşlar bende 15,06,2007 de doğum yapanlardanım.09,55.Bu topickin katılımcıları nereye gittiniz acaba.Bebişlerimiz şimdi 25 aylık oldu.Ne güzel olurdu devam edilse.Paylaşıcak sorulacak ne çok şey çıkıyor hergün.Hatta yakın oturanlarımız bir araya gelir bebişleri oynatırdık.Benim oğluşumun oyun arkadaşına ihtiyacı varda.

ayy bu konuyu ben açmışım ama sonra ortalardan kaybolmuşum :)) hala birşeyler paylaşmak isteyen 2007 haziran anneleri varsa buradayım ben söz bir yere kaçmıycam :))

X