Merhabalar,
Nerden başlasam bilemedim
Bundan 3 yıl önce 55 kiloyken şimdi 80e nasıl dayandım hiç bilmiyorum. Çocukkende çok kiloluydum . Ergenlik döneminde annemle beraber yaptıgım yürüyüşler sayesinde normal kiloma ulaşmıştım. Fakat bu çok sürmedi. Eşimle tanışıp evlenene kadar ki 3 yılda 25 kilo aldım ve şu an 80 kiloyum. Bu hep sıkıntı yaratıyor herkes çok kilo almışsın vs. seyler soyledıkce ben daha da çok yiyorum. Ve buna artık bi son vermenın zamanı çoktan geçtide. İnternette diyetlerle alakalı çok araştırma yaptım ve geçtiğimiz pazar gunu kendı dıyet listemi kendım hazırlamaya karar verdim. Burdan günlük olarak yediklerimi paylaşacağım. Umarım hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz.
Dün kü diyet listeme gelince,
Sabah: 2 dilim kepek ekmeği , peynir, salatalık, domates .
Ara öğün olarak şekersiz çay ve 3 4 adet form kepekli bisküvi
Öğle: Sebze yemeği , salata ve 2 dilim kepek ekmeği
Ara öğün olarak 1 adet tarçınlı elma.
Akşam: Çorba , salata ve 2 dilim kepek ekmeği
^ 1 saat tempolu yürüyüş ..
Ara öğün olarak tarçınlı süt içtim.
Ayrıca normalde çok su içen biri olmadığım için telefonuma hatırlatma indirdim. Saat başı telefondan su sesi ile bildirim geliyor ve kalkıp bir bardak su içiyorum. Benım gıbı su içmeyi unutanlar varsa bu uygulamayı ındırebılır yada telfnuna alarm kurabilirler.
Bugünde diyetimide ekleyeyimm:
Sabah : Haşlanmış yumurta , salatalık domates , peynir , birkaç zeytin ve kepek ekmeği
Ara öğün olarak 10 adet tuzsuz badem.
Öğle : 3 köfte , salata ve 2 dilim kepek ekmeği.
Ara öğün olarak muz
Akşam : Çorba , salata ve 1 dilim kepek ekmeği
^ 1 saat yürüyüş (yada canım dışarı cıkmak ıstemesse evde pilates yapacağım:)
Ara öğün olarak tarçınlı süt.
Umarım faydasını görürüm