Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

3 yıl çok uzun degil mi, ben 8.seans aldım bitmedi ama bayağı azaldı bıraktım öyle olunca. Acelesi neymiş çok merak ettim doğrusu kolay sanıyorlar sorumluluk almayı, ailesinden kurtulmak için evlenen kızlarımız çok mağlesef.

Bereketli olsun birikiminiz, hedefinize ulaşırsınız umarım

Teşekkür ederim inşallah hepimiz birer birer hayallerimize kavuşuruz.

Bugün markete uğradık. Kafamızı kapıdan dışarı uzatmak bile para. Migros a girdik. Kıza ve bana gezer in sokak terliklerinden aldık. 1 meraklı minik dergisi aldık, 1 tane 3lü kinder sürpriz yumurta ( bunu almayı hiç istemedim) pronto ahşap temizleyici ve bir poşet için 77,63 lira verdik.

10 seans gittim 1 yil . Simdi aralarda tarama atisi yaptiriyorum 2-3 ayda bir .tamamen bitmiyor ya ,kalan tek tük beni rahatsız ediyor .kafama estikçe gidiyorum .aynen dediginiz gibi sorumluluk almayı kolay zannediyorlar. Aileler bilinçli olmalı boyle durumda.

Herşey çok pahalı, 1 poşet 50den aşağıya dolmuyor zaten . Zeytin yağı, zeytin ,salça gibi toplamda epey tutan ürünleri annemlerden getiriyorum ona rağmen market alışverişine para dayanmıyor. Allah herkesin yardımcısı olsun .

Çok doğru söylüyorsun.

Şimdi ev almıyorum zaten de ilerde aldığım zaman düşünüyorum. Eşim yiyeceğine varsın kardeşim yesin.

Şimdi ev almıyorum zaten de ilerde aldığım zaman düşünüyorum. Eşim yiyeceğine varsın kardeşim yesin.

Canım insan tecrübe yaşamadan anlamıyor. Biz ne dersen diyelim kızlar erkeklere çok güveniyorlar. Bir kaç darbe yemeden akıllanmıyorlar.

Canım insan tecrübe yaşamadan anlamıyor. Biz ne dersen diyelim kızlar erkeklere çok güveniyorlar. Bir kaç darbe yemeden akıllanmıyorlar.
Kesinlikle öyle, kız anlatırken sorular sorup aldığım cevaplar karşısında sadece gülümsedim. Akıl vermeye de kalkmadım. Çünkü umrunda olmayacak biliyorum . Düşündüm bende mi böyleydim o yaşlarda diye ,işim olmadan evlenmem kararım dışında sanırım bende hep duygusaldim. Buara hayattaki tüm konularda mantığım daha ağır basıyor, mantığım ağır bastikca kendimi kötü biri olmaya mı başladım diye sorguluyorum . Buara sanırım Kendi içsel sorunlarım var

Evet hiç sanmıyorum tekrar eskisi gibi olacağını. Çok kazık attı bana hala da yalan söylüyor böyle vi insana güvenilir mi
Ne diyeyim bilemedim,güven bir kez yıkıldı mi olmuyor işte. Siz güçlü bir kadınsınız, herşeyin üstesinden gelebilirsiniz, kendinizi yıpratmayın çocuklarınızın size ihtiyacı var. Akışına bırakın herşeyi, umarım herşey gönlünüzce ve hayırlı bir şekilde olur ...

İnşallah. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum çocuklarım için en iyisini yapmaya çalışıyorum.

2 3 ayda gittiğinizin faydası oldu mu benimde tek tük var, epilatörle alıyorum 2 ayda bir. Bazı aileler var ki marifet sayıyorlar erken evlendirmeyi....

Kesinlikle öyle dışarı adım attığın anda para gidiyor, dışarıdan eve gelince paramı kaybettiğimi sanıyorum sonra hesaplıyorum ki harcamışım hepsini, çok pahalı her şey mağlesef

2 3 ayda gittiğinizin faydası oldu mu benimde tek tük var, epilatörle alıyorum 2 ayda bir. Bazı aileler var ki marifet sayıyorlar erken evlendirmeyi....
2-3 ayda bir gidince tek tük çıkanlar daha geç çıkıyor. Zaten artık tüy gibi belli belirsiz . Yaz geliyor bir yaptırayım dedim. Çok şükür ailem konusunda çok şanslıydım. Önce eğitim ve iş dediler ,evleneceğim zamanda arkamda oldular .Allah bin kere razı olsun ,haklarını ödeyemem.

Kesinlikle öyle dışarı adım attığın anda para gidiyor, dışarıdan eve gelince paramı kaybettiğimi sanıyorum sonra hesaplıyorum ki harcamışım hepsini, çok pahalı her şey mağlesef

Alışveriş sonrası fazla para verdim hissi ve fişteki her şeyi kalem kalem toplayıp gene de o kadar tuttuğunu anlamak çok acayip bi his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…