- 25 Eylül 2018
- 1.039
- 2.976
- 133
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.441
Merhaba hoş geldiniz . Grup bugün baya sessiz
Genelde yıl sonuna kadar olan hedeflerimizi söyledik aynen. Varsa birikim hedefiniz yazabilirsiniz. Çalışıyor musunuzHoşbuldum. Sene sonuna kadar birikim hedefimi mi söylemeliyim peki?
Hosgeldiniz umarim gerceklestirebilirsiniz,ne is yapiyorsunuzBen altın dolar-euro ve türk lirası olarak karışık biriktirmeyi düşünüyorum .
2019 a kadar 40 gram altın 1000 dolar 1000 euro ve 10.000 kadar da tl hedefliyorum
Hoş geldiniz tekrardan ,birikimleriniz bereketli olsun, umarım hedefinize ulaşırsınızBen altın dolar-euro ve türk lirası olarak karışık biriktirmeyi düşünüyorum .
2019 a kadar 40 gram altın 1000 dolar 1000 euro ve 10.000 kadar da tl hedefliyorum
Günaydın, bende haftaiçi eve hiç bakamadım, buara nasıl bir hal var üzerimde anlayamadım, çamaşırlar,ütü, lavabolar, hepsinin yapılması gerek .sabah 7de uyandim ,bu saate kadar donup durdum.hem iş hem ev yoruluyorum sanırımGunaydin, hafta ici eve hic bakamadim dag gibi camasirlar, kirlenmis bir ev var. Sabah 8 de uyandim basladim bir yerden,bazanin altini filan da duzenledim supurup silecem oruc degilken ayrintili olarak. Kumbarami saydim sabah biraz daha fazla atmam lazim sanki
Hosgeldiniz umarim gerceklestirebilirsiniz,ne is yapiyorsunuz
Maşallah çalışmayan kadınlar daha güzel birikim yapıyor, eşiniz size destek ise gerçekleştirirsiniz sıkıntı olmaz.ne kadar kazanılırsa kazanılsin dikkat edilmediginde geldiği gibi gidiyor . Iyi yapmışsınız, herkesin bir şekilde bir doYum ve dönüm noktası olmuş grupta. Bana çok yararı oldu diyebilirimBen çalışmıyorum şimdilik ara vermek durumunda kaldım. Eşimin iş yeri var. Şükür güzel kazanıyoruz ama ne kadar geliyorsa o kadar gidiyor. Bu gidişe bir dur demek için geldim
Size de iyi haftasonlariİyi hafta sonu bayanlar.
Babamın üzerine yapıp bir müddet sonra kendi üzerime geçiririm. Miras kalmış gibi olur. O zaman eşimin hakkı olmaz.Canım baban üzerine yapacksn ama tek çocuk msn? Allah korusun babana bisey olsa o ev kardeşlerin arasnda pay edilir
Canım o konuyu iyi araştır çünkü kendi üzerine geçirsen bile kardeslern dava acablr alablr pay sahte satış derler para aktarmi göstersen bile.Babamın üzerine yapıp bir müddet sonra kendi üzerime geçiririm. Miras kalmış gibi olur. O zaman eşimin hakkı olmaz.
Eşine vermeym derken sonra kardeşlerin ne yapcgni bilemzsn hadi kardslern iyi olsn eşleri rahat durmyblr ben aklmdyken soylym de canım.Canım o konuyu iyi araştır çünkü kendi üzerine geçirsen bile kardeslern dava acablr alablr pay sahte satış derler para aktarmi göstersen bile.
Kardeşlerim evin benim olduğunu bilecekler o kadar da kötülük yapmazlar sanırım. Evi ben ödeyecem sonuçta onlar da evi sadece önlem olsun diye babamın üzrine yaptığımı bilecekler. Dünya hali belli olmaz ama eşimin ortak olması daha sıkıntılı geliyo bana. Her türlü hileyi yapıp evi satar diye korkuyorumCanım o konuyu iyi araştır çünkü kendi üzerine geçirsen bile kardeslern dava acablr alablr pay sahte satış derler para aktarmi göstersen bile.
Çok haklısınız insanlar mal için herşeyi yapabiliyor. Kardeşiyle bile mal için kavga edenler neler var.Eşine vermeym derken sonra kardeşlerin ne yapcgni bilemzsn hadi kardslern iyi olsn eşleri rahat durmyblr ben aklmdyken soylym de canım.
Ceteris paribus senin bu hallerini benim hamileliğinin ilk aylarına benzetiyorum. İnş hayırlı haberlerini alırız.☺Günaydın, bende haftaiçi eve hiç bakamadım, buara nasıl bir hal var üzerimde anlayamadım, çamaşırlar,ütü, lavabolar, hepsinin yapılması gerek .sabah 7de uyandim ,bu saate kadar donup durdum.hem iş hem ev yoruluyorum sanırım
Yok ya benim genel ruh halim böyleCeteris paribus senin bu hallerini benim hamileliğinin ilk aylarına benzetiyorum. İnş hayırlı haberlerini alırız.☺
Ev almaya niyetlendigimizde ,babam peşinat verecekti, eşim de istersen babanın üzerine olsun ev ,benim evle mal mülk ile işim yok ,ailen yanlis anlamasin dedi. Bende kardeslerim var Allah gecinden versin babama birsey olsa ne olacağı belli olmaz dedim. Kardeslerim de asla boyle bisey yaoacak insanlar değil ama hayat bu beşer şaşar. Ev olayinda acele etmeyin derimKardeşlerim evin benim olduğunu bilecekler o kadar da kötülük yapmazlar sanırım. Evi ben ödeyecem sonuçta onlar da evi sadece önlem olsun diye babamın üzrine yaptığımı bilecekler. Dünya hali belli olmaz ama eşimin ortak olması daha sıkıntılı geliyo bana. Her türlü hileyi yapıp evi satar diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?