Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Madem promosyonu da yatacak, sendekinin bi kısmıyla bu seferlik birikim icin dolar altin ne alirsan al bence. Ayy heyecanlandim :))

Madem promosyonu da yatacak, sendekinin bi kısmıyla bu seferlik birikim icin dolar altin ne alirsan al bence. Ayy heyecanlandim :))
Aynen öyle, bakarim duruma göre, biraz dolar aldım, kapatmak istediğim kredi kartım vardı ona da yatırdım bir miktar ,çok kaldı o kartımın borcu 500 civarı. Kendime inanamıyorum, kartlarımı sıfırlamak üzereyim şükürler olsun

aynen ben de öyle yapıyorum 7 ye doğru kalkıp yemek yapıyorum sadece, haftasonunu bekliyorum bol bol yatacam diyorum ama yine bişey çıkıyor hep
Buara çok dağıldım, çamaşırları yıkadım ütü odasında bekliyor, yıkayacaklarim var, nevresimler değişecek ,ütü yapılacak çok işim var hiç yapasım yok ,buara enerjim düşük

Dolar başını alıp gidince TL ye geri dönen varmı
Nerelerdesiniz ,grubu bırakıp gittiniz. Grup unutulup gitmesin diye yazmaktan helak oldum ben dolar ve altın altın alıyorum, zaten yaklaşık 3 aydır birikim yaptığımı göz önünde bulundurursak ,kaybımda kârımda yok peksiz nasıl değerlendiriyorsunuz birikimleri

Eşim evimi satmasın diye aldığım bir önlem. Evin parasını ben ödeyecem teslim alırken babamın üzerine yapacam. O zaman eşim hak talep edemez. Bana şimdiye kadar ödettiği zarara saysın.
Canım baban üzerine yapacksn ama tek çocuk msn? Allah korusun babana bisey olsa o ev kardeşlerin arasnda pay edilir

BDDK Başkanı Akben şöyle konuştu: “TL’nin ülkemizin parası olduğu bilincini, sektörümüzün, bütün bankalarımızın, TL’ye sahip çıkarak göstermesi gerek. Bilhassa mevduat alanında, dolarizasyondan TL’ye geçiş konusunda gayretli çalışma bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu hafta içinde kambiyo karlarına zaten vergi gelmişti, şimdi de bddk bankaları önlem almaya teşvik ediyor, hadi bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…