- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.421
Bende 6.50 ₺ attım.Bereketli olsun hepimizin birikimleri.Kumbaraya 5 Lira attim.
Amin efendim.Bende 6.50 ₺ attım.Bereketli olsun hepimizin birikimleri.
Madem promosyonu da yatacak, sendekinin bi kısmıyla bu seferlik birikim icin dolar altin ne alirsan al bence. Ayy heyecanlandim :))Kızlar ben bugün eşime eft yapmadım. Bu ay göndermeyeceğim dedim birşey demedi. Ona göndereceğim para hesabımda duruyor ama bir şey olur da ister mi bilemedim. Içimden bir ses o parayla altın ,$ al diyor ama sıkışırsa da söylemez ,bu ay banka promosyonu yatacaktı ona o yüzden rahat davrandım. Vicdan da yaptım bilemedim
Ooo kumbara birikimi tam gaz devam ediyor , dün 5.5 attım bende, kumbara grubuna yazmıştım, arada buraya da yazayımKumbaraya 5 Lira attim.
Aynen öyle, bakarim duruma göre, biraz dolar aldım, kapatmak istediğim kredi kartım vardı ona da yatırdım bir miktar ,çok kaldı o kartımın borcu 500 civarı. Kendime inanamıyorum, kartlarımı sıfırlamak üzereyim şükürler olsunMadem promosyonu da yatacak, sendekinin bi kısmıyla bu seferlik birikim icin dolar altin ne alirsan al bence. Ayy heyecanlandim :))
Nasıl gidiyor birikimler? siz uzun yıllardır yapıyorsunuz sanırım birikim.Merhabalar...
Ayın 15 i het hızıyla gecti. Ödemeler yapıldı cok şükür. Hedef bir sonraki ay...
Evet cok ses yok :) sahura kalkamadigim icin bugun ölü gibi calisiyorum tek derdim saat 4 olsa eve gitsek biGrup çok sessiz
Kolay gelsin. Cuma öğleden sonra geçmek bilmiyor zaten. Bu ara eve gider gitmez uyuyorum, kendimi halsiz hissediyorumgünaydın
Evet cok ses yok :) sahura kalkamadigim icin bugun ölü gibi calisiyorum tek derdim saat 4 olsa eve gitsek bi
aynen ben de öyle yapıyorum 7 ye doğru kalkıp yemek yapıyorum sadece, haftasonunu bekliyorum bol bol yatacam diyorum ama yine bişey çıkıyor hepKolay gelsin. Cuma öğleden sonra geçmek bilmiyor zaten. Bu ara eve gider gitmez uyuyorum, kendimi halsiz hissediyorum
Buara çok dağıldım, çamaşırları yıkadım ütü odasında bekliyor, yıkayacaklarim var, nevresimler değişecek ,ütü yapılacak çok işim var hiç yapasım yok ,buara enerjim düşükaynen ben de öyle yapıyorum 7 ye doğru kalkıp yemek yapıyorum sadece, haftasonunu bekliyorum bol bol yatacam diyorum ama yine bişey çıkıyor hep
Nerelerdesiniz ,grubu bırakıp gittiniz. Grup unutulup gitmesin diye yazmaktan helak oldumDolar başını alıp gidince TL ye geri dönen varmı
Canım baban üzerine yapacksn ama tek çocuk msn? Allah korusun babana bisey olsa o ev kardeşlerin arasnda pay edilirEşim evimi satmasın diye aldığım bir önlem. Evin parasını ben ödeyecem teslim alırken babamın üzerine yapacam. O zaman eşim hak talep edemez. Bana şimdiye kadar ödettiği zarara saysın.
Merhaba hoş geldiniz . Grup bugün baya sessizMerhaba ben de gelsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?