- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.401
Dun tavuk sis,corba makarna salata yapmistik,bugun esimin arkadaslariyla piknik gibi yapacagiz,salata yapip goturecegim orayaBugün iftara nr yapacaksınız kizlar
5-6 yil sonra umarim oturur herkes oyle diyor esin hatalarini ancak o zaman gorup daha farkli olacak diyorlar umarim diyorum sadecezamanla oturur merak etmeyin evliliklerin ilk 5 6 yılı sıkıntılı geçiyor çoğu zaman sonra yavaş yavaş yoluna giriyor
Ben oruç tutmuyorum, eşim normalde kaçırmaz ama bu yıl rahatsizligi var tutamıyor. O yüzden ne bulursam yeriz. Bu hafta kendimi çok yorgun hissediyorum. Hiç birsey yapasım yok .kahvaltı tarzı birşey bile olabilirBugün iftara nr yapacaksınız kizlar
1800 kk ikinizin ise çok iyi bence.birikim yapabildiniz miMerhabalar kizlar,maasimdan 1800 kk na yatirdim. Karti esimle ortak kullaniyoruz hemen hemen butun harcamalarimizi karttan yaptigimiz icin bu rakamlar normal geliyor bana. Geri kalanini esime gonderdim. Donerim 20 sinde filan yatiyor,bakalim o kac olacak
Kimse değişmiyor,sadece birbirimize alışıyoruz okadar5-6 yil sonra umarim oturur herkes oyle diyor esin hatalarini ancak o zaman gorup daha farkli olacak diyorlar umarim diyorum sadece
kredi kartı harcamanız bence oldukça az iyi maşallah :)Merhabalar kizlar,maasimdan 1800 kk na yatirdim. Karti esimle ortak kullaniyoruz hemen hemen butun harcamalarimizi karttan yaptigimiz icin bu rakamlar normal geliyor bana. Geri kalanini esime gonderdim. Donerim 20 sinde filan yatiyor,bakalim o kac olacak
Söylersin birikime koydum diye bence vicdan yaonaya gerek yok cnm tl de durursa harcarsin ya altın yada dolar al derim nakit harcanıyor gidiyor çünkü bu ay bende sadece 100 tl koyabildimKızlar ben bugün eşime eft yapmadım. Bu ay göndermeyeceğim dedim birşey demedi. Ona göndereceğim para hesabımda duruyor ama bir şey olur da ister mi bilemedim. Içimden bir ses o parayla altın ,$ al diyor ama sıkışırsa da söylemez ,bu ay banka promosyonu yatacaktı ona o yüzden rahat davrandım. Vicdan da yaptım bilemedim
Yani aslında öyle, sonuçta kendime harcayacak ya da birine verecek değilim, biriktiriyorsam da bizim için biriktiriyorum. Öyle arada aptalca vicdan olaylarım oluyor benimdeSöylersin birikime koydum diye bence vicdan yaonaya gerek yok cnm tl de durursa harcarsin ya altın yada dolar al derim nakit harcanıyor gidiyor çünkü bu ay bende sadece 100 tl koyabildim
MerhabaMerhaba bayanlar maaşlarda geldiği gibi gitti.
bizde çok fazla sorun yaşadık kaç kere boşanma noktasına geldik, şimdi ikimizde törpülendik eskiye göre çok iyiyiz5-6 yil sonra umarim oturur herkes oyle diyor esin hatalarini ancak o zaman gorup daha farkli olacak diyorlar umarim diyorum sadece
Yakit-ev alisverisi var icinde ek kart cikarip ayni karti kullaniyoruz esimle. Kooparatiften cikmaya karar verdik, artik oraya da vermeyecegimiz icin ev pesinatı biriktireceğiz, ne kadar birikim olacak bilmiyorum eşimde olduğı için hesap.ortalama birimizin maaşı kalır diye tahmin ediyorum1800 kk ikinizin ise çok iyi bence.birikim yapabildiniz mi
Eşiniz gelir gider dengesini ayarlayabiliyorsa maaşınızı ona vermenizde bir sakınca yok O zaman . Birikimi kim yapabiliyorsa maaşlar onda toplanabilir ,kadın erkek farketmez benceYakit-ev alisverisi var icinde ek kart cikarip ayni karti kullaniyoruz esimle. Kooparatiften cikmaya karar verdik, artik oraya da vermeyecegimiz icin ev pesinatı biriktireceğiz, ne kadar birikim olacak bilmiyorum eşimde olduğı için hesap.ortalama birimizin maaşı kalır diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?