- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.381
Aaa evet saatler kalmış yarın plan program yapma günüMaaşlarımızın yatmasına son 2 saat kızlar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa evet saatler kalmış yarın plan program yapma günüMaaşlarımızın yatmasına son 2 saat kızlar:)
Altın alcam ama baya coşmuş fiyatlarAaa evet saatler kalmış yarın plan program yapma günü
Cnm bizimkilerde öyle düğünde hicbisey yapmadım daha elimdeki altını akmaya kalktiÇok garip ama ya ,kadının ailesi mutlu olsunlar yeterki deyip gerekirse destekliyor ama erkeğin ailesi para bekliyor. Ben çevremde hiç alışık değilim böyle şeylere, ailesine bakar eder sağlık konularıyla ilgilenir ama aileler oğlu varsa ev ,altın alma telaşında olurlar. Kız aileleri de eşyaları alır. Bir aile kurulduğunda evi, eşyaları olur borcu da olmaz takılarla da araba alırlar sıfır km bir hayata aile destekli başlarlar. Herkes çocuğu için yapar bunu böylelikle hayatının en güzel çağında borç ödemez gençler. Muğla ''nin gözünü seveyim her bakımdan Eşim farklı ilden olunca aynı şeyler bizde olmadı tabi, evi bırak çöp görmedik
Hepimizin uçacak gidecek ama ilk toplu olarak 15 sn bakmak bile keyifliSonra puffgf uçmuş denizli ye yakın diyelimAyyy bende saat sayıyorum sonra uçacak gidecek ödemelere
Ceteris paribus denizli de falan misin yoksa...
Ben de tayiniyim bu yıl kafam esiyor baş git burdan diye bakalim
GünaydınlarGünaydın hayırlı bir gün olması dileği ile
Ne diyeyim Allah önce vicdan nasip etsin. Eşinizde tepkisini koysun .onun ailesi sizsiniz artık. Anne baba atılacak değil. Saygı sevgi her zaman gösterilir . Yeri gelir yardim da edilir ama herşeyin bir sınırı var. Haddini bilmek diye bir kavram var ,günümüzde bir çok insana hatırlatılması gereken bir kavram...Cnm bizimkilerde öyle düğünde hicbisey yapmadım daha elimdeki altını akmaya kalkti
Eşim dugune kdr ev kredisi odddi annesi geçen ne al din nr ettin diyor hicbisey ypmamis gibi fırın istiyor esimden benim borç gırtlağa kdr
o zaman biraz sabretmek gerek mecbur eninde sonunda anlalacaktır hatasını, tatli dille konuşmak gerek ara ara o şekilde yumaşar3+1 ortalama bir ev 300bin . Ailemden peşinat diye 100 bin alsam 200bin kredi çekmem gerek ,200bin krediyi tek maaşa biraz zor verirler verselerde ziraat 1.45 den 3600e yakın bir rakam çıkıyor, 900 de araba kredim var 4500. Bana 550 tl kalıyor maaşımdan. Ayrıca eşim çok dik bir adam ,ben ona sormadan boyle birsey yapsam aldığım eve gelmez sen yaşa der
valla girmiş demek canım. çok acımasız bu vergi dilimi temmuz zammı filan bile yılbaşında aldığımız maaşa döndürmüyor tekrar.Günaydınlar, kızlar siz dün deyince kafam karıştı bu ayda vergi dilimine girilmez ,maaşlarınız cok mu yüksek bilmiyorum ama ben girmedim henüz zaten hesaplamalar farklı oluyor 18bini geçince hemen 2.vergi dilimine girilmez
Ben birikim yapayım da ufak tefek, sonra ne olur bilinmez,almasa da keyfi bilir. Tatlı tatlı konuşamam ben kendi keyfime istemiyorumki. Zaten biz birşeyleri yoluna zor koyacağız sanki,bir önümüzü görelim de nasip...o zaman biraz sabretmek gerek mecbur eninde sonunda anlalacaktır hatasını, tatli dille konuşmak gerek ara ara o şekilde yumaşar
Yaptım yaptım şükür, çok birşey olmasada . Siz yaptınız mivalla girmiş demek canım. çok acımasız bu vergi dilimi temmuz zammı filan bile yılbaşında aldığımız maaşa döndürmüyor tekrar.
bereketli olsun maaşın yaptın mı birikim?
zamanla oturur merak etmeyin evliliklerin ilk 5 6 yılı sıkıntılı geçiyor çoğu zaman sonra yavaş yavaş yoluna giriyorBen birikim yapayım da ufak tefek, sonra ne olur bilinmez,almasa da keyfi bilir. Tatlı tatlı konuşamam ben kendi keyfime istemiyorumki. Zaten biz birşeyleri yoluna zor koyacağız sanki,bir önümüzü görelim de nasip...
maşallah yok bizim bu ay araba aldık ya sigorta kasko. sonra ailelerin yanına gitmiştik orada da baya masraf oldu. gerekirse altın bozacağız hatta. inşallah gerek kalmaz.Yaptım yaptım şükür, çok birşey olmasada . Siz yaptınız mi
Insallah bakalım, zaten çok da oturmasın, monotona bağlayınca da sıkıntı arada tartışma olsunzamanla oturur merak etmeyin evliliklerin ilk 5 6 yılı sıkıntılı geçiyor çoğu zaman sonra yavaş yavaş yoluna giriyor
Benimde çok birşey sayılmaz, bu yıl borçları kapatma ,birikime adapte olma yılı benim için, o yüzden çok da kasmıyorum açıkçasımaşallah yok bizim bu ay araba aldık ya sigorta kasko. sonra ailelerin yanına gitmiştik orada da baya masraf oldu. gerekirse altın bozacağız hatta. inşallah gerek kalmaz.
olsun önemli olan istikrar canım :)Benimde çok birşey sayılmaz, bu yıl borçları kapatma ,birikime adapte olma yılı benim için, o yüzden çok da kasmıyorum açıkçası
Yıl sonuna en az 6bin tl biriktirmek ve kartları sıfırlamak hedefim şimdilik. Yazı bir atlatalım da duruma bakacağım. Seneye daha yüksek tutarlar biriktirmek istiyorum. Bu yıl böyle artıkolsun önemli olan istikrar canım :)