- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.221
gardrops ve dolap programlarını kullanıyorum çok da ürün sattım. Güvenilirdir yani.merhaba arkadaşlar ikinci el alım satım sitelerinden hangisini tavsiye edersiniz? neler alıp satıyorsunuz bu gruplarda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gardrops ve dolap programlarını kullanıyorum çok da ürün sattım. Güvenilirdir yani.merhaba arkadaşlar ikinci el alım satım sitelerinden hangisini tavsiye edersiniz? neler alıp satıyorsunuz bu gruplarda?
Bence doğru olanı yapmışsın 2 haftalık kirliliği nasıl 1 günde temizleyecek bir de yeni birisi gelse 150 tl ye gelir ister ayda bir çağır ister yılda bir. 250 ne demek günlükGünaydın herkese. Bugün temizlik günüydü. Yardımcı hanım aradı bundan sonra haftada bir gelemeyeceğini, iki haftada bir geleceğini söyledi. Normalde haftalık 125’e geliyordu. Şimdi iki haftada bir 250 istiyor. Ben de reddettim. Açıkçası 500 tl’ye ayda 4 temizliğe anlaşmıştık biz. Yaptığının etik olmadığını söyledim. Biraz da hamile olmamdan cesaret aldı bence, zaten bana mecbur diyerek.
Eşim kabul etseydin keşke diyor. Ben de kötü niyetli davrandığını düşündüğüm için kabul etmedim. Yanlış mı yaptım sizce?
Aynen öyle. Yaşadığımız yer için standardın çok üstünde istediği rakam. Verebilecek durumdayım ama yaptığı şey dayatma bunu kabul edemem işte.Bence doğru olanı yapmışsın 2 haftalık kirliliği nasıl 1 günde temizleyecek bir de yeni birisi gelse 150 tl ye gelir ister ayda bir çağır ister yılda bir. 250 ne demek günlük
Etrafımdan yardımcı kadınlarla ilgili öyle şeyler duyuyorum ki bizi nasıl ne ara bu duruma düşürdüler hayretler içinde kalıyorum. Annelerimiz almazdı. Bizler mecburen alıyoruz diye yakında bize iş buyuracak hale gelmişler tövbest..Aynen öyle. Yaşadığımız yer için standardın çok üstünde istediği rakam. Verebilecek durumdayım ama yaptığı şey dayatma bunu kabul edemem işte.
hamileyken durumun da var tabiki al canım ama Allah gönlüne göre vicdanlı biriyle karşılaştırsın.Hamileliğim sıkıntılı geçiyor maalesef. Yoksa çok da zorunlu değil diye düşünürdüm. Zaten dolap içleri, ayakkabılık içleri, mutfak dolapları va hep bendeydi. Ama şu an eğilip doğrulmamam gerekiyor. Yeni birisini arayacağım mecburen.
Hayırlı olsunKızlar dün ani bir kararla eminevime girmeye karar verdim. Çok mantıklı geldi bana. Her ay 1500 tl ödemeyle 200 bin e girdim Allah 'ın izniyle. İnş hayırlı olur.
TeşekkürlerHayırlı olsun
Evinizin büyüklüğü ve evde yapılmasını ıstediğiniz işler neler mesela? Ben 2 haftada 1 alıyorum, yarım gün alırsam 80,tam gün 160 veriyorum . Dört dörtlük yapıyor saolsun kadın. Yarim günde geldiğinde ütü ,süpürme,silme ,tuvalet banyo herşeyi yapıyor, bulaşık makinamı bile boşaltıyor yerleştiriyor sabah çalıştirdiysam. 250 1 günlük çokmuş ama 125 de çok iyi.Günaydın herkese. Bugün temizlik günüydü. Yardımcı hanım aradı bundan sonra haftada bir gelemeyeceğini, iki haftada bir geleceğini söyledi. Normalde haftalık 125’e geliyordu. Şimdi iki haftada bir 250 istiyor. Ben de reddettim. Açıkçası 500 tl’ye ayda 4 temizliğe anlaşmıştık biz. Yaptığının etik olmadığını söyledim. Biraz da hamile olmamdan cesaret aldı bence, zaten bana mecbur diyerek.
Eşim kabul etseydin keşke diyor. Ben de kötü niyetli davrandığını düşündüğüm için kabul etmedim. Yanlış mı yaptım sizce?
Hayırlı olsun şartları nasıl, biraz araştırmistim bende ama uzun vadeli geldi, kura filanKızlar dün ani bir kararla eminevime girmeye karar verdim. Çok mantıklı geldi bana. Her ay 1500 tl ödemeyle 200 bin e girdim Allah 'ın izniyle. İnş hayırlı olur.
Burada da 2 haftada bir 160 tl piyasa. Evim büyük ama dolap içleri bana ait. Bulaşık makinesi, ütüye karışmıyor. Her hafta 2 oda ayrıntılı yapılıyor sadece diğerleri günlük temizlik şeklinde oluyor. Sizinki daha uygunmuş bence. Burada ütü için 40 tl daha istiyorlar. Haftada bir 125 tl de yapılanlar için uygun bence ne az ne de fazla.Evinizin büyüklüğü ve evde yapılmasını ıstediğiniz işler neler mesela? Ben 2 haftada 1 alıyorum, yarım gün alırsam 80,tam gün 160 veriyorum . Dört dörtlük yapıyor saolsun kadın. Yarim günde geldiğinde ütü ,süpürme,silme ,tuvalet banyo herşeyi yapıyor, bulaşık makinamı bile boşaltıyor yerleştiriyor sabah çalıştirdiysam. 250 1 günlük çokmuş ama 125 de çok iyi.
Ütü için 40 tl daha verince 165 oluyor aslında aynıya geliyor ama, dolap içlerine benimki de karışmıyor. Hamilelik özel durum ,bulamazsanız yaptırın bence ,yormayin kendiniziBurada da 2 haftada bir 160 tl piyasa. Evim büyük ama dolap içleri bana ait. Bulaşık makinesi, ütüye karışmıyor. Her hafta 2 oda ayrıntılı yapılıyor sadece diğerleri günlük temizlik şeklinde oluyor. Sizinki daha uygunmuş bence. Burada ütü için 40 tl daha istiyorlar. Haftada bir 125 tl de yapılanlar için uygun bence ne az ne de fazla.
200 bin için 18 bin organizasyon ücreti var. Bu ücretin yarısını ödersem direk çekiliş hakkı kazanıyorum. Eğer çekilişte ev çıkarsa 20 bin peşin veriyorsun evini teslim aliyorsun geri kalanı biraz daha taksitin artarak ödüyorsun. Bana çok mantıklı geldi en geç 5 sene içinde ev sahibi oluyorsun.Hayırlı olsun şartları nasıl, biraz araştırmistim bende ama uzun vadeli geldi, kura filan
Hayır ama haftalık 160’a geliyor. Sizinki gibi iki haftada bir + ütü olursa 200 oluyor fiyat.Ütü için 40 tl daha verince 165 oluyor aslında aynıya geliyor ama, dolap içlerine benimki de karışmıyor. Hamilelik özel durum ,bulamazsanız yaptırın bence ,yormayin kendinizi
Hayırlı olsun, umarım biran önce kura size çıkarKızlar dün ani bir kararla eminevime girmeye karar verdim. Çok mantıklı geldi bana. Her ay 1500 tl ödemeyle 200 bin e girdim Allah 'ın izniyle. İnş hayırlı olur.
Teşekkürler. İnşHayırlı olsun, umarım biran önce kura size çıkar