- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.201
Ben motivasyon olsun diye yazdım.Bende bugün kumbaraya 4.00 ₺ attım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben motivasyon olsun diye yazdım.Bende bugün kumbaraya 4.00 ₺ attım.
Sağol canım.Ben motivasyon olsun diye yazdım.Senin paranında bereketi bol olsun.Bereketi bol olsun, burada kumbara yapmıyor sanırım kimse ,kumbara grubu var ben de oraya yazıyorum. 7tl attım bugün toplamda
Allah razi olsun,insallah yazmaya calisirim tabi. Simdilik kendi birikimim kumbara oluyor malum ben maasimi direkt esime veriyorum o birikim yapiyor.abimin bebegi olacak bu ay ona hediye alinacak altin dusunuyoruz ama cok da yukseldi mecbur alinacak:/Allah kabul etsin. Zor cidden süre çok uzun ,arada bir yazın yinede yokluğunuz belli oluyor, zaten yazan çok az kişiyiz. Konu unutulup gitmesin diye elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum
Iyi yapmışsınız, motivasyon oluyor cidden konuştukça. Teşekkür ederimSağol canım.Ben motivasyon olsun diye yazdım.Senin paranında bereketi bol olsun.
Altın da baya yükseldi ama yakınlara da hediye alınıyor yapacak bir şey yok artık. Birikiminiz daim olsun Eşiniz birikim yapıyorsa iyiymişAllah razi olsun,insallah yazmaya calisirim tabi. Simdilik kendi birikimim kumbara oluyor malum ben maasimi direkt esime veriyorum o birikim yapiyor.abimin bebegi olacak bu ay ona hediye alinacak altin dusunuyoruz ama cok da yukseldi mecbur alinacak:/
Ben olsam daha iyi yaparim gibi geliyor ama o da yapiyor sukur:)Altın da baya yükseldi ama yakınlara da hediye alınıyor yapacak bir şey yok artık. Birikiminiz daim olsun Eşiniz birikim yapıyorsa iyiymiş
Olsun daha tam yaz gelmedi 1 1.5 ay daha vaktiniz var ölümlü dünya birazda gezip tozmak lazım yoksa biriktirmenin ne anlamı varHerkes yaz ayını atlatmak istiyor sanırım önce, yazın güzelligi kadar harcaması da güzel oluyor eylülde toparlarız . Gerçi ben daha yeni yeni toparlanmaya başlamıştım ama
Olsun yapıyorsa iyi yine,bazı şeylere kafa yormamak en iyisiBen olsam daha iyi yaparim gibi geliyor ama o da yapiyor sukur:)
Çocuk olmadan birikim yapmak gerekiyor herkes aynı fikirde sanırım.Slm kızlar bende pek giremiyorim arada geçim o kadar zorlaştı asgari ücretle kredi su bu derken para bitiyor ufak tefek bende harcliklarla çeyrek alıyorum ucayda bir çeyrek aldım anca
Çocuk olmayan arkadaşlar biriktirgim sonra birikim pek olmuyor
Çalışırken bende diyordum ev hayatı olsa inanki akşama kadar evin işi çocuklar yatana kadar bitmiyor
Bugün kumbaraya ne kadar attın topiğini takip ediyorum ,attığımız zaman yazıyoruz iyi oluyorCeteris paribus Hangi kumbara topiğini takip ediyorsun ?
Ben de bir bakayım ama burayıda bırakmak istemem yazalım yineBugün kumbaraya ne kadar attın topiğini takip ediyorum ,attığımız zaman yazıyoruz iyi oluyor
Ben 2 topiğe de yazıyorumBen de bir bakayım ama burayıda bırakmak istemem yazalım yine
Çocuk olmadan birikim yapmak gerekiyor herkes aynı fikirde sanırım. İnsan arada evde olmak istiyor çok yorulduğu zamanlarda ,yoksa çalışmayı seviyorum. Evde olanlar evin işi bitmiyor diyor evet hep ama aynı iş bizlerin evinde de var. Ev gel ,yemek ,bulaşık, çamaşır, temizlik ,ütü. Yani biz çalışıyoruz diye bunları evimizde başkaları yapmıyorki. İnanın 2 hafta da 1 yardımcı alıyoruz o da genel temizlik için. Ona bile ilk başta bir acaba almasam mi dedim. sonra da eşimin iş arkadaşlarının, ev hanımı eşlerinin hafta da 1 aldıklarını duyunca, yok artık deyip kendi kendime bu fikirden uzaklaştım
Çocuk olmadan birikim yapmak gerekiyor herkes aynı fikirde sanırım. İnsan arada evde olmak istiyor çok yorulduğu zamanlarda ,yoksa çalışmayı seviyorum. Evde olanlar evin işi bitmiyor diyor evet hep ama aynı iş bizlerin evinde de var. Ev gel ,yemek ,bulaşık, çamaşır, temizlik ,ütü. Yani biz çalışıyoruz diye bunları evimizde başkaları yapmıyorki. İnanın 2 hafta da 1 yardımcı alıyoruz o da genel temizlik için. Ona bile ilk başta bir acaba almasam mi dedim. sonra da eşimin iş arkadaşlarının, ev hanımı eşlerinin hafta da 1 aldıklarını duyunca, yok artık deyip kendi kendime bu fikirden uzaklaştım
Bende çalışmayı özledim valla ah keşke calissam kendi paran gibi yokÇocuk olmadan birikim yapmak gerekiyor herkes aynı fikirde sanırım. İnsan arada evde olmak istiyor çok yorulduğu zamanlarda ,yoksa çalışmayı seviyorum. Evde olanlar evin işi bitmiyor diyor evet hep ama aynı iş bizlerin evinde de var. Ev gel ,yemek ,bulaşık, çamaşır, temizlik ,ütü. Yani biz çalışıyoruz diye bunları evimizde başkaları yapmıyorki. İnanın 2 hafta da 1 yardımcı alıyoruz o da genel temizlik için. Ona bile ilk başta bir acaba almasam mi dedim. sonra da eşimin iş arkadaşlarının, ev hanımı eşlerinin hafta da 1 aldıklarını duyunca, yok artık deyip kendi kendime bu fikirden uzaklaştım
Allah.yardımcınız olsun çok zor asgari ücretle geçinmek maaşallah siz ufakta olsa birikim yapıyormuşsunuzSlm kızlar bende pek giremiyorim arada geçim o kadar zorlaştı asgari ücretle kredi su bu derken para bitiyor ufak tefek bende harcliklarla çeyrek alıyorum ucayda bir çeyrek aldım anca
Çocuk olmayan arkadaşlar biriktirgim sonra birikim pek olmuyor
Çalışırken bende diyordum ev hayatı olsa inanki akşama kadar evin işi çocuklar yatana kadar bitmiyor