Nereden başlayacağımı bilmiyorum ama içimi buraya dökmek istedim. Eşimle ev mevzusundan sonra aramız bozulmuştu ve doğru düzgün konuşmuyorduk, konusunuda açmadık bir daha. 2 gün önce tamamiyle aramız tam güzel oldu ,bugün benim memlekete gittik. Eşim bazı konularda ufacık şeylere takılıyor her konuda çok ince düşünüyor, takıntılı yani. Deniz kenarına gittik oturduk ,bana annemlere giderken yolda Hayirdr çok daldın deniz kenarında eskiler mi aklına geldi tarzında kırıcı bir cümle kurdu. Çok sinirlendim ne alaka deniz kenarında rüzgar da vardı mayıştım dedim. Sonra kendi evimize gelmek üzere akşam yola çıktık, gayet güzel konuşuyoruz. Sababtan aksama kadar gezerken yoruldum. Bana istediğin oldu gezdin, aileni gördün şimdi nazın bana yoruldum dersin ,zaten bütün gün dalıp gittin, nereye daldıysan filan dedi. Artık dayanamadım bende başladım saydırmaya sinirimi zıplattı. Ev mevzusunda ben ona bundan sonra sadece ev arkadaşıyız seninle prosedür bir evlilik olacak demiştim sinirle. O konuyu falan açtı, baya içinde kalmış. Yol boyu kavga ettik saat 1 de eve geldik. Eşim kendi ailesine çevresine çok fazla para harcayan biriydi ,aynı şekilde bana da öyle, tabi öyle olunca ailesinden bir destek yok düğün zamanı çok borca girdi arabasını sattı, sonra da ben dayanamayıp kredi çekip araba aldım ,şimdi bana yolda arabanı da al bundan sonra kullanmayacagim ben kendime araba bakcam bu hafta dedi. Okadar fevri davraniyorki bende öyle davranıyorum. Ya bu fevri hareketler yüzünden 3 yildr 1 ev parası çöpe attık. Şuan araba var bu faiz oranlarıyla ne arabası alacak . Bir sürü borcu var . Geçen ay kredi çekeceğimiz zaman gördüm bordrosunu ne maasinj sorarım ne bisey ,ek dersler ile 9.500tl almış nisan ayında, ve bizim bu saçma sapan kavglarimizla bir olup bütçe yapamıyoruz, ikimizin maaşı ortada eriyip gidiyor , delirmek üzereyim ve sebepsiz bu ruhsal gel gitler beni çok yordu... Hakkınızı helal edin uzun uzadıya içimi döktüm . Sen ev arkadaşlığı istiyordun dedi ,gitti salona yattı. Ben okadar uçlarda bir hayat yaşiyorumki bir gün bulutların üzerinde yemekler hediyeler tatiller çiçekler 1 gün saçma sapan konudan ayrılığa kadar gelen bir evlilik ...