Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Aynı sizin düşüncenizdeyim ben de. İnş güzel birikimler yaparız. Çocuklarımız için kendimiz için artık kendimiz bi şeyler yapacağız. Erkek milleti sadece kendini düşünüyo.

Arada bir yazın özletmeyin kendinizi

Aynı sizin düşüncenizdeyim ben de. İnş güzel birikimler yaparız. Çocuklarımız için kendimiz için artık kendimiz bi şeyler yapacağız. Erkek milleti sadece kendini düşünüyo.
Size de oluyor mu bilmiyorum, insan karni acken markete gidince cok sey alip çıkıyor, esim de "şekerim düştü" deyip sık yas pasta vs. alir da bu yuzden açken alis verise cikilmayabilir diyecektim bütün arkadaslara :)

Size de oluyor mu bilmiyorum, insan karni acken markete gidince cok sey alip çıkıyor, esim de "şekerim düştü" deyip sık yas pasta vs. alir da bu yuzden açken alis verise cikilmayabilir diyecektim bütün arkadaslara :)
Bu ara pek mümkün değil sanki Bugün iş çıkışı uğrarım markete ve açlık, yorgunluk şuan yavaş yavaş baş gösterdi

Benim eşim de sürekli pasta abur cubur almak ister. Ben de yiyecek konusunda fazla kısmamaya çalışıyorum. Ama bu tür şeyler hem sağlığa hem cebe zararlı. Açken markete gidiyorum ben hiçbir sorun olmuyor. Eksiğim neyse onu alıyorum. İnsan birikime başlayınca 2 tl bile olsa harcamak istemiyor. Ben öyleyim şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…