- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.141
Aynı sizin düşüncenizdeyim ben de. İnş güzel birikimler yaparız. Çocuklarımız için kendimiz için artık kendimiz bi şeyler yapacağız. Erkek milleti sadece kendini düşünüyo.Hos buldum sag olun. Bizim de evlilikte evlilikte 5. yilimiz, aynen sizin gibi 5 kurus birikimimiz yok. Bi ara profilime de yazmistim sinirden, ne uzuyoruz ne kısalıyoruz, ayni yerdeyiz. Çocugumuz var, cocuk demek masraf demek zaten, hic bi kendime ceki duzen vereyim demiyor, yedigimiz seyden kısılır mıymış. Gereksiz aldigimiz pasta kek bilmem nelerin parasi birikse iyi katkısı olur, benim kadar umursamiyor, artik kendi haline biraktim, ben kendime ve cocuguma biriktiriyorum, ne "benim surda altinim var" diyecem ne dara düşünce "al kullan" diyecem, haberi olmadan cocuguma kendime gelecek yatirimi yapacagim ins. Cok kizginim çünkü hatalari sebebiyle borclara girdik, hic fikrimi sormadan beceremeyecegi is degisikligine gitti. Aileme karsi utanca soktu beni vs.
Artik ben de onu düşünmüyorum, cocugum icin yasayacagim sizin gibi. Insaallah isteklerimize hayirlisiyla kavusalim beraberce.
Dün 6.02 idi dolar. 100 dolar aldım. Nereye kadar artacak acaba almaya korkuyorum artık.Dolar 6.15 ,gram altın 252 . 1gunde coştu piyasa yine
altın 255i gördü 270 280i görecek diyorlar, o zaman halimiz nolur bilmiyorumDolar 6.15 ,gram altın 252 . 1gunde coştu piyasa yine
Arada bir yazın özletmeyin kendiniziBeni azimli gormenize sevindim inan ki, yapacam insaallah 3'e 5'e bakmadan güzel bi birikim :)
Tamamdir tableti deneyecegim. Ben de dogal hayata yelken actim coktandir ama bulasik makinesi tablet olayinda denedigim dogallar erimiyordu, hem de dogal oldugu icin daha pahali malum :) indirimde tabletin hangisini görürsek aliyoruz.
Evet ya, maddi yönünü de gectim, bizden sonraki nesillere su kalmayacak diye korkuyorum dogada, azalip gidiyor zaten.
Hos buldum efendim, cok yazmasam da burdayim, cok okurum
Ya sürekli yükseliyor ,karta yatırmıştım, eksiden falan alsam mi diyorum, ayın 15ine 1 hafta var dahaDün 6.02 idi dolar. 100 dolar aldım. Nereye kadar artacak acaba almaya korkuyorum artık.
Dolar uçuyor yalnız 6.19. Bankalarda makas aralığı açıyoraltın 255i gördü 270 280i görecek diyorlar, o zaman halimiz nolur bilmiyorum
Sürekli yükseliyor. Şimdi alırken yükseliyor eminim düşecek illaki o da ben bozdururkenYa sürekli yükseliyor ,karta yatırmıştım, eksiden falan alsam mi diyorum, ayın 15ine 1 hafta var daha
Cidden şaka gibi ama böyle kalmaz bu illaki düşer bence.Yapı kredi $ banka satışı 6.21, alış 6.13 ya şaka gibi aralığın bukadar yüksek olması çok saçma
Tabiki memnun oluruz,hoş geldinizKonuyu yeni gördüm... Bende katılabilir miyim
Nakit avans çekip 3 gr bir de 35 dolar aldım ,nakit avansın çok bir faizi yoktu maaş bankam. Ayın 15 inde yapacağım birikimi şimdi yapmış oldum. Hadi hayırlısıCidden şaka gibi ama böyle kalmaz bu illaki düşer bence.
Hayırlı olsun canım. Bakalim nereye kadar yükselir.Nakit avans çekip 3 gr bir de 35 dolar aldım ,nakit avansın çok bir faizi yoktu maaş bankam. Ayın 15 inde yapacağım birikimi şimdi yapmış oldum. Hadi hayırlısı
Amin inşallah, böyle giderse pek düşecek gibi değil yazık gerçekten,söyleyecek bir şey bulamıyorum...Hayırlı olsun canım. Bakalim nereye kadar yükselir.
Size de oluyor mu bilmiyorum, insan karni acken markete gidince cok sey alip çıkıyor, esim de "şekerim düştü" deyip sık yas pasta vs. alir da bu yuzden açken alis verise cikilmayabilir diyecektim bütün arkadaslara :)Aynı sizin düşüncenizdeyim ben de. İnş güzel birikimler yaparız. Çocuklarımız için kendimiz için artık kendimiz bi şeyler yapacağız. Erkek milleti sadece kendini düşünüyo.
Bu ara pek mümkün değil sankiSize de oluyor mu bilmiyorum, insan karni acken markete gidince cok sey alip çıkıyor, esim de "şekerim düştü" deyip sık yas pasta vs. alir da bu yuzden açken alis verise cikilmayabilir diyecektim bütün arkadaslara :)
Benim eşim de sürekli pasta abur cubur almak ister. Ben de yiyecek konusunda fazla kısmamaya çalışıyorum. Ama bu tür şeyler hem sağlığa hem cebe zararlı. Açken markete gidiyorum ben hiçbir sorun olmuyor. Eksiğim neyse onu alıyorum. İnsan birikime başlayınca 2 tl bile olsa harcamak istemiyor. Ben öyleyim şahsen.Size de oluyor mu bilmiyorum, insan karni acken markete gidince cok sey alip çıkıyor, esim de "şekerim düştü" deyip sık yas pasta vs. alir da bu yuzden açken alis verise cikilmayabilir diyecektim bütün arkadaslara :)
dövizcilerde daha yüksek makas aralığı, sırf bu dönem dolardan altından uzak tutumak için bu aralıklarYapı kredi $ banka satışı 6.21, alış 6.13 ya şaka gibi aralığın bukadar yüksek olması çok saçma
Bereketli olsun.Nakit avans çekip 3 gr bir de 35 dolar aldım ,nakit avansın çok bir faizi yoktu maaş bankam. Ayın 15 inde yapacağım birikimi şimdi yapmış oldum. Hadi hayırlısı
Aynen öyle ama yapacak bir şey yok ,bir şekilde değerlendireceğiz birikimlerimizidövizcilerde daha yüksek makas aralığı, sırf bu dönem dolardan altından uzak tutumak için bu aralıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?