- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.141
Aynı sizin düşüncenizdeyim ben de. İnş güzel birikimler yaparız. Çocuklarımız için kendimiz için artık kendimiz bi şeyler yapacağız. Erkek milleti sadece kendini düşünüyo.Hos buldum sag olun. Bizim de evlilikte evlilikte 5. yilimiz, aynen sizin gibi 5 kurus birikimimiz yok. Bi ara profilime de yazmistim sinirden, ne uzuyoruz ne kısalıyoruz, ayni yerdeyiz. Çocugumuz var, cocuk demek masraf demek zaten, hic bi kendime ceki duzen vereyim demiyor, yedigimiz seyden kısılır mıymış. Gereksiz aldigimiz pasta kek bilmem nelerin parasi birikse iyi katkısı olur, benim kadar umursamiyor, artik kendi haline biraktim, ben kendime ve cocuguma biriktiriyorum, ne "benim surda altinim var" diyecem ne dara düşünce "al kullan" diyecem, haberi olmadan cocuguma kendime gelecek yatirimi yapacagim ins. Cok kizginim çünkü hatalari sebebiyle borclara girdik, hic fikrimi sormadan beceremeyecegi is degisikligine gitti. Aileme karsi utanca soktu beni vs.
Artik ben de onu düşünmüyorum, cocugum icin yasayacagim sizin gibi. Insaallah isteklerimize hayirlisiyla kavusalim beraberce.