• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Hos buldum sag olun. Bizim de evlilikte evlilikte 5. yilimiz, aynen sizin gibi 5 kurus birikimimiz yok. Bi ara profilime de yazmistim sinirden, ne uzuyoruz ne kısalıyoruz, ayni yerdeyiz. Çocugumuz var, cocuk demek masraf demek zaten, hic bi kendime ceki duzen vereyim demiyor, yedigimiz seyden kısılır mıymış. Gereksiz aldigimiz pasta kek bilmem nelerin parasi birikse iyi katkısı olur, benim kadar umursamiyor, artik kendi haline biraktim, ben kendime ve cocuguma biriktiriyorum, ne "benim surda altinim var" diyecem ne dara düşünce "al kullan" diyecem, haberi olmadan cocuguma kendime gelecek yatirimi yapacagim ins. Cok kizginim çünkü hatalari sebebiyle borclara girdik, hic fikrimi sormadan beceremeyecegi is degisikligine gitti. Aileme karsi utanca soktu beni vs.
Artik ben de onu düşünmüyorum, cocugum icin yasayacagim sizin gibi. Insaallah isteklerimize hayirlisiyla kavusalim beraberce.
Aynı sizin düşüncenizdeyim ben de. İnş güzel birikimler yaparız. Çocuklarımız için kendimiz için artık kendimiz bi şeyler yapacağız. Erkek milleti sadece kendini düşünüyo.

Beni azimli gormenize sevindim inan ki, yapacam insaallah 3'e 5'e bakmadan güzel bi birikim :)
Tamamdir tableti deneyecegim. Ben de dogal hayata yelken actim coktandir ama bulasik makinesi tablet olayinda denedigim dogallar erimiyordu, hem de dogal oldugu icin daha pahali malum :) indirimde tabletin hangisini görürsek aliyoruz.
Evet ya, maddi yönünü de gectim, bizden sonraki nesillere su kalmayacak diye korkuyorum dogada, azalip gidiyor zaten.
Hos buldum efendim, cok yazmasam da burdayim, cok okurum 😁
Arada bir yazın özletmeyin kendinizi :KK66:

Aynı sizin düşüncenizdeyim ben de. İnş güzel birikimler yaparız. Çocuklarımız için kendimiz için artık kendimiz bi şeyler yapacağız. Erkek milleti sadece kendini düşünüyo.
Size de oluyor mu bilmiyorum, insan karni acken markete gidince cok sey alip çıkıyor, esim de "şekerim düştü" deyip sık yas pasta vs. alir da bu yuzden açken alis verise cikilmayabilir diyecektim bütün arkadaslara :)

Size de oluyor mu bilmiyorum, insan karni acken markete gidince cok sey alip çıkıyor, esim de "şekerim düştü" deyip sık yas pasta vs. alir da bu yuzden açken alis verise cikilmayabilir diyecektim bütün arkadaslara :)
Bu ara pek mümkün değil sanki 😊Bugün iş çıkışı uğrarım markete ve açlık, yorgunluk şuan yavaş yavaş baş gösterdi 😏

Benim eşim de sürekli pasta abur cubur almak ister. Ben de yiyecek konusunda fazla kısmamaya çalışıyorum. Ama bu tür şeyler hem sağlığa hem cebe zararlı. Açken markete gidiyorum ben hiçbir sorun olmuyor. Eksiğim neyse onu alıyorum. İnsan birikime başlayınca 2 tl bile olsa harcamak istemiyor. Ben öyleyim şahsen.

Back