- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Benim yılbasinda 10bindi neredeyse okadar saçma sapan harcamisimki ,aman bi daha mı gelecegiz Dunya ya ne olacak diye diye o yuzden 2bin falan çok Iyi geliyor şuan, o da yaz sonuna kadar yani ayda 500 ödesem de olur . Duruma göre bir ayarlayacağımBenim de karta 3 bin tl borcum vardı. Ödüyorum tekrar harcıyorum. Şimdi taksitlendirdim. Ödeyince kapatacam.
yok mutfağa karışmam eşime işten gelirken alır. onun haricinde yüklü miktar verir kişisel ihtiyaçlarım için bende önce birikim yaparım sonra harcamamı yaparım. Eşim de yardımcı olur birikimde sağolsunAmin inşallah. Biz çok harcıyoruz, tatil,yeme içme giyme .nakit zor oluyor genelde yüklü miktar oluyor. Ama artık dikkat ediyorum. Siz çalışmıyordunuz sanırım, maşallah iyi biriktirmişsiniz. Eşiniz birikim olayında destek sanırım size. Yani mutfak masrafını verip idare et diyen tiplerden değil
İnşaallah alırsınız en kısa zamanda.Buradaki herkesin amacı ev almak sanırımTeşekkürler. Benim de 190 dolar oldu. Kumbara da var oraya da atıyorum arada. Kredi borcum var 2 sene daha. Kredi borcum bitene kadar biraz biriktireyim belki bi ev alırım.
Amin canım. Napalim kira vermek zor geliyor artık.İnşaallah alırsınız en kısa zamanda.Buradaki herkesin amacı ev almak sanırım
Birikimleriniz daim olsunyok mutfağa karışmam eşime işten gelirken alır. onun haricinde yüklü miktar verir kişisel ihtiyaçlarım için bende önce birikim yaparım sonra harcamamı yaparım. Eşim de yardımcı olur birikimde sağolsun
Evet insan sokağa atıyormuş gibi geliyorAmin canım. Napalim kira vermek zor geliyor artık.
Amin hepimizin inşallahBirikimleriniz daim olsun
Kıra öyle geliyor değil mi insanaEvet insan sokağa atıyormuş gibi geliyor
Nereye kadar yükselecek çok merak ediyorum doğrusu. Faizlerin o kadar yükselmesine karşın altın dolar da düşmüyor. Artık herkes birikim yapmayı geçti elindeki kaybetmemek için uğraşıyor. Bu duruma gelene kadar düşünmeden harcadığım için çok pişmanım keşke daha çok kenarda param olsaydı aman bu kadardan bir şey olmaz demeseydimKıra öyle geliyor değil mi insanaBugün halk bankası kredi faizleri yükseldi yine ,her hafta yükseliyor mübarek, valla bu gidişle ev hayal bir çok kişi için sanırım. Acil ekonomik önlemler gerek de
Zararın neresinden dönersek kâr. Ben pişman değilim aslında yemek ,içmek, gezmek de bir ihtiyaç. İnsanın ruhunu doyuruyor. Daha genciz yaNereye kadar yükselecek çok merak ediyorum doğrusu. Faizlerin o kadar yükselmesine karşın altın dolar da düşmüyor. Artık herkes birikim yapmayı geçti elindeki kaybetmemek için uğraşıyor. Bu duruma gelene kadar düşünmeden harcadığım için çok pişmanım keşke daha çok kenarda param olsaydı aman bu kadardan bir şey olmaz demeseydim
Bende yediklerime gezdiklerime pişman değilim aklım yemediklerimde görmediklerimdeZararın neresinden dönersek kâr. Ben pişman değilim aslında yemek ,içmek, gezmek de bir ihtiyaç. İnsanın ruhunu doyuruyor. Daha genciz yabundan sonra daha bilinçli oluruz .
Geçmişe değil geleceğe odaklanalım, güzel birikimler yapacağız inşallah. Yaparkende keyfimizden çok ödün vermeyelimBende yediklerime gezdiklerime pişman değilim aklım yemediklerimde görmediklerimdegereksiz yaptığım harcamalara pişmanım sırf almak için aldığım sonra bir iki kere kullanıp kenara attıklarım için pişmanım
Kesinlikle katılıyorum bundan sonrası daha iyi olacak. Hava güzel olunca bende çok mutlu oluyorum ramazan gelmeden bu hafta sonunu iyi değerlendirmek istiyorum, ramazan gelince hiç halim kalmıyor gezmeye.Geçmişe değil geleceğe odaklanalım, güzel birikimler yapacağız inşallah. Yaparkende keyfimizden çok ödün vermeyelimhava bugün çok güzel ,güneşli olunca inanılmaz mutlu oluyorum
Ben tutamıyorum çok zorlaniyorum,sabah sahur 1 saat sonra tekrar uyan sersem gibi oluyorum akşamı zor ediyorum . Bu sene tutmak istiyorum nasipse bakalım. Haftasonunu ben de değerlendirmek istiyorumKesinlikle katılıyorum bundan sonrası daha iyi olacak. Hava güzel olunca bende çok mutlu oluyorum ramazan gelmeden bu hafta sonunu iyi değerlendirmek istiyorum, ramazan gelince hiç halim kalmıyor gezmeye.
Bu sene bende çok zorlanacağım gibi inşallah tutabilirim. Form çok sessiz ikimiz takılıyoruz formdaBen tutamıyorum çok zorlaniyorum,sabah sahur 1 saat sonra tekrar uyan sersem gibi oluyorum akşamı zor ediyorum . Bu sene tutmak istiyorum nasipse bakalım. Haftasonunu ben de değerlendirmek istiyorum
Vakit buldukça yazabiliyorum. İki çocukla inanın tuvalete bile zor gidiyorumBu sene bende çok zorlanacağım gibi inşallah tutabilirim. Form çok sessiz ikimiz takılıyoruz formda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?