Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

3 buçuk yaş ve 15 aylık çocuklarım küçük kendi başıma idare edemiyorum. Ailem uzakta onların yanına tayin alabilirsem bu adamla uğraşmaya niyetim yok. Allah inş bi kapı açar bana dua edin.
Allah yardımcınız olsun gerçekten. Bu aşamada profesyonel bir destek alın mutlaka ,kolay bir süreç değil. Eşinizin ailesi yapıcı değil mi hiç bu konuda ?

Haklısınız hafta sonu telaşı bir türlü giremedim. Sizin ev konsunda son durum ne?
Ev olayını kapattık bir daha da konuşmadık, hiç tadımı kaçıramayacağım. Çok şükür çalışıyoruz, ben birikimimi yapacağım bir şekilde, eşim ne zaman alalim derse o zaman acarım konuyu ,onun umrunda değilse benim niye umrumda olsun diye düşündüm. Ağustos gibi bir kaç büyük borcumuz bitecek bana arabayı yenileyelim diyecek ben biliyorum. O zaman görüşeceğiz, intikam soğuk yenen yemektir

İyi yapmışsınız huzursuz olmanın bir anlamı yok.Araba konusunda öyle davranırsanız sizi iyi anlar, yaptağı hatayı kabullenir belki. Bu erkeklerin araba aşkını bir türlü anlamıyorum.

İyi yapmışsınız huzursuz olmanın bir anlamı yok.Araba konusunda öyle davranırsanız sizi iyi anlar, yaptağı hatayı kabullenir belki. Bu erkeklerin araba aşkını bir türlü anlamıyorum.
Onlar da bizim ev aşkımızı anlamıyor ne yazıkki. Aslında onların tarafından bakınca da onlar hakli. Orta yolu bulmak en iyisi sanırım. Bakalım hayırlısı

Ben bugün 10 dolar aldım. Elimde para olunca dayanamıyorum harcıyorum. Baya yükseldi dolar ama harcamaktan iyidir.

Ben bugün 10 dolar aldım. Elimde para olunca dayanamıyorum harcıyorum. Baya yükseldi dolar ama harcamaktan iyidir.
Biraz önce bende10 $ aldımmayis haziran ayı taksitlerimi yatırdım kredi kartları artık o kadar batıyorki bana , hesapta durmasın karta yatırayım derdindeyim buara. Son 2000tl borcum var toplamda çok şükür. Mecbur kalmadıkça kullanmıyorum artık. Yazın kullanırım tatilde falan. Kart borcu azaldikca paramın bereketini görüyorum cidden.

Ediyorum Çok şükür. Kredi kartları benim için Benim için büyük sorundu ,onları sıfırladım sayılır ,mayıstan itibaren çok daha iyi olacak.siz deval ediyor musunuz?
Sevindim adınıza. Evet devam ediyorum hatta bu ay tam altın alabilirim sene sonu gelmeden hedefime ulaşacağım inş 10 çeyrekti hedefim 2 tane yaptım birde tam yaparsam çok iyi olacak. Kredi kartı berbat bir şey bir dönem bizde çok uğraştık bitirmek için paranın tüm bereketini alıp götürüyordu şükür kurtulduk biz darısı size inşaallah

Amin inşallah. Biz çok harcıyoruz, tatil,yeme içme giyme .nakit zor oluyor genelde yüklü miktar oluyor. Ama artık dikkat ediyorum. Siz çalışmıyordunuz sanırım, maşallah iyi biriktirmişsiniz. Eşiniz birikim olayında destek sanırım size. Yani mutfak masrafını verip idare et diyen tiplerden değil

Benim de karta 3 bin tl borcum vardı. Ödüyorum tekrar harcıyorum. Şimdi taksitlendirdim. Ödeyince kapatacam.

Bereketli olsun bende alacaktım da fırsat bulup alamadım bu arada 102 dolarım olmuş arada çıkarıp sayıyorum sanki artacak
Teşekkürler. Benim de 190 dolar oldu. Kumbara da var oraya da atıyorum arada. Kredi borcum var 2 sene daha. Kredi borcum bitene kadar biraz biriktireyim belki bi ev alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…