• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Öyle mi, deneyim o halde bende. Biz de bu sene maaşı ziraattan alıyoruz, pek memnun değilim aslında.
Ben de devlet bankalarını daha çok seviyorum aslında, çalışanlarıyla iletişim kurmak daha kolay oluyor 😊 yapı kredinin internet bankacılığı çok güzel ama halk bankasını da o konuda beğenmiyorum

Ben de devlet bankalarını daha çok seviyorum aslında, çalışanlarıyla iletişim kurmak daha kolay oluyor 😊 yapı kredinin internet bankacılığı çok güzel ama halk bankasını da o konuda beğenmiyorum
Ah bi biz kuramıyoruz o iletişimi. Daha önce TEB le çalışıyorduk ziraatten daha iyiydi. Bi combo kart çıkarttı hiç bir yerde taksit yapmıyor. Neyse bir şans verip altın hesabını deneyim 😊

Ah bi biz kuramıyoruz o iletişimi. Daha önce TEB le çalışıyorduk ziraatten daha iyiydi. Bi combo kart çıkarttı hiç bir yerde taksit yapmıyor. Neyse bir şans verip altın hesabını deneyim 😊
Ziraatte oluyor mu bilmiyorum ama deneyin mutlaka iyi oluyor. Ben halk bankasında hiç zorluk yaşamadım dediğim gibi sadece internet bankacılığında ayrıntılı görünmüyor hiç bir şey, karışık. Yapı kredinin çok iyi. Ilk maaşımızı yapıdan alacaktık Allah ım beni deli ettiler. Başvuru yaptım maaş kartı için başvurunuz yok dediler ya maasimi alacağım iş yerine kadar geldiler nasıl başvuru yapmam diyorum, yok diyorlar.tekrar yaptıım şubede. Kart istedim kart isteğim red edildi halbuki yüksek limitli kartım yok 15 gün sonra 8binlik kart gönderdiler, eksi hesap olsun dedim ne olur ne olmaz ,ona da red geldi sonra açtılar. Gören duyan da borç batağindayim da herşeye red geliyor zannedecek 🤣 iş yerinde herkesin bilgilerini karıştırıp ayşenin bilgilerini fatma ya fatmaninkini ayşe ye göndermişler. Öyle garipti yani ilk ay. Baya arkalarından saydırdım 😎neyseki sonra bir sıkıntı olmadı şuan da kredi verelim diye hergün mesaj atıp arıyorlar biktim 😏

Günaydın herkese

Uzun vadede daha da yükselişe geçer diye düşünüyorum. Bozdurma taraftarı değilim. Eğer İhtiyacınız yoksa bekletmekte fayda var.
Geçende bu şekilde çıkmıştı ve sonra aniden dusmstu de aklımda o kalmış. Şuan için aslnda acil ihtycm yok ama 500tl fark edyr degerlndrsem mi dedim 😁

Geçende bu şekilde çıkmıştı ve sonra aniden dusmstu de aklımda o kalmış. Şuan için aslnda acil ihtycm yok ama 500tl fark edyr degerlndrsem mi dedim 😁
Ben daha da düşmez diye düşünüyorum. Dediğim gibi hele uzun vadede zararının olacağını hiç zannetmiyorum. bundan bir kaç ay önce elimizde olan parayı altına yatırmış olsaydık şuan 4 bine yakın karımız oluyordu. O yüzden bende de pişmanlık var. Keşke hiç bekletmeseydim diye. :KK51:

,,,

Hiçbir gelisme yok canım,. Öyle devam ediyoruz hayat koşuşturması,. Tayin dönemini bekliyorum o zaman bosanmasam bile kendimi çekecem bir kenara kendisi yokmus gibi davranacam. Hayırlısı bakalım
Hakkında hayırlısı canım, kendini geri çekmesende ciddi bir kavga et hatta boşanacğını söyle ve ciddi olduğunu alasın belki kendine çeki düzen verir

İnternet bankacılığından daha önce altın veya döviz almadım. Bankadan gidip hesap mı açtırmak gerekiyor yoksa gene internet bankacılığından yapabilir miyim?
açtığınız bankanın makas aralığına dikkat edin en az makas olan tfx(türkiye finans) ve kuveyt türk diye biliyorum, onlara dikkat etdin.Bu arada bende çok düşeceğeni sanmıyorum hele uzun vaade düşünüyorsanız alınabilir bu seviyelerden. Ben dolar ve altın sayfalarını takip ediyorum orada da genel düşünce daha da çıkacağı yönünde tabi siz bilirsiniz

Çocuklar icin zaten cogu evlilik..Bir nebze büyücülerse kendin bir yol çizmen belki de en doğrusu..
3 buçuk yaş ve 15 aylık çocuklarım küçük kendi başıma idare edemiyorum. Ailem uzakta onların yanına tayin alabilirsem bu adamla uğraşmaya niyetim yok. Allah inş bi kapı açar bana dua edin.

3 buçuk yaş ve 15 aylık çocuklarım küçük kendi başıma idare edemiyorum. Ailem uzakta onların yanına tayin alabilirsem bu adamla uğraşmaya niyetim yok. Allah inş bi kapı açar bana dua edin.
Kucukler canim cok zor çalışan anne olup 2 küçük çocuk buyutmek ve sözde cocuk babasiyla yasam surmek.. Insallah rabbim sana hayirli kapi acar güzel hayat surersin

Back