- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
Günaydınlar herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun buarada
Hayırlı olsun, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.Evet bu formu takına aldım bi gazla birikim yaparken ev almaya karar verdik sanırım uğurlu geldi
Ah o salgından bende nasibimi aldım. İşler yoğun olmasa doktora gideceğim, oda rapor verir muhtemelen ama yetiştirmem gereken işler var.Geçmiş olsun tatlım grip salgın aman dikkat. Ne ameliyatı?
Günaydın kızlar, bence biriktikce almalısın çeyreği beklemezdim ben sanki her an yükseliyor gibiGünaydın
Hasta olduğumdan dün hiç bir iş yapmadım evde.
Bugün silkelenip işlerimi halletmem lazım.
İş yerindeki kumbaramı da açıp bugün bir tane altın almayı düşünüyorum.
Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Elimdeki para çeyrek altın yapana kadar tutsam mı yoksa biriktikçe gram altın alsam mı?
Bundan sonraki aylarda öyle yapmayı düşünüyorum. Biriktikçe de gider tüm altın yaptırırım.Günaydın kızlar, bence biriktikce almalısın çeyreği beklemezdim ben sanki her an yükseliyor gibi
Hiçbir gelisme yok canım,. Öyle devam ediyoruz hayat koşuşturması,. Tayin dönemini bekliyorum o zaman bosanmasam bile kendimi çekecem bir kenara kendisi yokmus gibi davranacam. Hayırlısı bakalımİnş canım naptın merak ettim eşinle son durumun ne oldu
Hayırlısı olsun inşallah canım,,,
Hiçbir gelisme yok canım,. Öyle devam ediyoruz hayat koşuşturması,. Tayin dönemini bekliyorum o zaman bosanmasam bile kendimi çekecem bir kenara kendisi yokmus gibi davranacam. Hayırlısı bakalım
Tesekkür ederim,,,,,,,,,Hayırlısı olsun inşallah canım
Aminnn çok tşk edrmHayırlı olsun, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.
Halk bankası banka satışı 5.99 şuan, yükselecek gibi duruyor ,herkes yüklendi zaten dolara .Altında iyi yükseliyor ama, çeyrek 405di bugün sarraflarda 400den veriyorlar. Ben bankadan gram alıyorum, tl de tutmak çok mantıklı değil sanki bu zamandakızlar dolar çok yükseldi şuan 5,95 gördü sizce yükselmeye devam edermi
aynen tl dakika başı değer kaybediyor nerdeyseHalk bankası banka satışı 5.99 şuan, yükselecek gibi duruyor ,herkes yüklendi zaten dolara .Altında iyi yükseliyor ama, çeyrek 405di bugün sarraflarda 400den veriyorlar. Ben bankadan gram alıyorum, tl de tutmak çok mantıklı değil sanki bu zamanda
Ne yazıkki öyle, gram olması da önemli değil internet bankacılığından 50tl ,100 tl ye alıyorum, bundan sonra da altın biriktirmek istiyorumaynen tl dakika başı değer kaybediyor nerdeyse
İnternet bankacılığından daha önce altın veya döviz almadım. Bankadan gidip hesap mı açtırmak gerekiyor yoksa gene internet bankacılığından yapabilir miyim?Ne yazıkki öyle, gram olması da önemli değil internet bankacılığından 50tl ,100 tl ye alıyorum, bundan sonra da altın biriktirmek istiyorum
Internet bankacılığında döviz hesabı açabiliyorsunuz, bazı onayları istiyor ve döviz hesabı ile ilgili bilgilendirmeleri mail yoluyla gönderiyorlar. Çok kolay aslında. Ben yapı kredi kullanıyorumİnternet bankacılığından daha önce altın veya döviz almadım. Bankadan gidip hesap mı açtırmak gerekiyor yoksa gene internet bankacılığından yapabilir miyim?
Öyle mi, deneyim o halde bende. Biz de bu sene maaşı ziraattan alıyoruz, pek memnun değilim aslında.Internet bankacılığında döviz hesabı açabiliyorsunuz, bazı onayları istiyor ve döviz hesabı ile ilgili bilgilendirmeleri mail yoluyla gönderiyorlar. Çok kolay aslında. Ben yapı kredi kullanıyorum