- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
GünaydınlarGünaydın kızlar. İnternet paketim bittiği için kaç gündür giremedim. Baya yazmışsınız. Bereketli günler olsun inş.
İyiyim çok şükür. Okula geldim bugün hava çok güzel.GünaydınlarNasılsınız
Sülalesi öyle cnm benim gorgusuz ne demek düğünün ertesi günü amcası gelmiş kv güle altın almaya geldim zaten düğünde gizli saklı takı takılırken çok soktu kv çantasına gordum yani haram olsun çıksın kizinizda hepsini verdiler alacaklar diye aklı çıktı inş hepsi gider altınlarınınSizinkilerde kusura bakmayın da çok görgüsüzler ,ne demek düğün takıları için eve gelmek falan ya. Benim eşimin ailesi eşim ne derse onu yapar ,asla bize karışmazlar, kv bana saygılıdır farklı şehirlerdyiz zaten, ortalık da karıştırmaz. Ama eşimle şuan ayrılık vb duruma geleyim benim yüzüme bakmazlar. Eşimin sözünden çıkmazlar resmen ,onunla konusmayacaksiniz desin benim için, onlar için bitmiştir asla konuşmazlar. Bende kukla senin ailen diyorum
Eşinizde onlara uyuyorsa Allah yardımcınız olsun ne diyeyimSülalesi öyle cnm benim gorgusuz ne demek düğünün ertesi günü amcası gelmiş kv güle altın almaya geldim zaten düğünde gizli saklı takı takılırken çok soktu kv çantasına gordum yani haram olsun çıksın kizinizda hepsini verdiler alacaklar diye aklı çıktı inş hepsi gider altınlarının
Hava bugün mükemmelSelam Kızlaarrrr nasılsınız? Havalar güzelleşmeye başladı yoğunluğum devam ediyor
Yok herhangi bir saygızlığım olmadi eşimde sanırım artık fark etti o yüzden bir şey demiyor, yepılan haksızlıkların farkında. Bana ağza alınmayacak laflar söyledi kv ben sadece saygımı bozmuycam size karşı yazık dedim sadece...Onlar yüzsüzlük olarak görmüyorlardir emin olun. Eşiniz sizin adınıza da konuşup o da gelsinler diyor memnun oluruz gibi konuşup, hissettirmiyorsa sizin onlara karşı tepkinizi ,gelmek için can atıyorlardır oğullarının evi sonuçtaİçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın ama saygı çerçevesinde. Benim eşim her ne kadar öyle söylese de eminim bir saygısızlık yapsam deli gibi kavga ederiz ,aynı şekilde o da benim aileme saygısızlık yapamaz .
Beterin beteri var canım demek ki altınlara karışmadılar gerçi ben fırsat vermedim hemen arsa aldık kafam rahat şu piyasa biraz durulsun nasip olursa eve niyetleneceğizNeden böyle hep ortalık karistitmayi seviyorlar eşim geçenlerde ameliyat oldu kvgilin orda neymiş gorumcemi kv çocuğa bakıp bende esimin yanında duracakmisim bende eşime dedim anan baksın sana çocuklar ufak bide kiziyo kv çocuklara hiç birakirmiyim bırakmadimi elleme kalsın anası baksin görsün bi kocam ameliyat nasıl oluyormuş yaptıklarını KALMASIN tabiki bazen yol olmak gerekiyor değerini anlasin bende çocuklarına baktım kız hastalandı zaten erjekelr ailesi hep öyle ön goruyo arada tepecen bunları şimdi kv ağız actirmiyo
Evlenirken de neler etti yok hicbisey düğünde takılanlar onlara verilecek eve geldik evde altın aradibkadin gece yarısı neyseki ablamdaydi onlar gidince getirfi
İnş canım naptın merak ettim eşinle son durumun ne olduGünaydın kızlar. İnternet paketim bittiği için kaç gündür giremedim. Baya yazmışsınız. Bereketli günler olsun inş.
Ağıza alınmayacak hakaretler nasıl edebiliyor kayınvalide bir geline bende bunu anlayamadım kusura bakmayın. Valla size saygıda kusur etmeyin diyorum ama ben ağzıma geleni saydırırdım. Kimse bana durduk yere hakaret edemez ,kocam da öyle bir durumda onları tutarsa ona da dar ederim Dünyayı,neyse ben sinirlendiğimde ayarım kaçabiliyor siz yine ailevi durumunuza göre hareket edinYok herhangi bir saygızlığım olmadi eşimde sanırım artık fark etti o yüzden bir şey demiyor, yepılan haksızlıkların farkında. Bana ağza alınmayacak laflar söyledi kv ben sadece saygımı bozmuycam size karşı yazık dedim sadece...
Atlattım artık sıkmıyorum canımı, ben olaylara kolay adapte olurum o yüzden üzmem kendimi çok, olursa bir hayır olmazsa bin hayır. Inancim yüksek buna. Teşekkür ederimHerkese selam.
4 gün tatilden sonra iş başı yaptım bugün. Yazışmalarınızı okudum ama cevap veremedim.
Grip oldum baya zorluyor beni.
Haftasonu çocuk için doktora gittik. Sanırım bayramda sonra eşim ameliyat olacak. Bakalım bir adım atmış olacağız.
Ceteris paribus ev almaktan vazgeçmişsiniz okuduğum kadarıyla. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sıkmayın canınızı. Demek ki bişeylerin oturması gerekiyor iyice.
Çok geçmiş olsun buaradaHerkese selam.
4 gün tatilden sonra iş başı yaptım bugün. Yazışmalarınızı okudum ama cevap veremedim.
Haftasonu çocuk için doktora gittik. Sanırım bayramda sonra eşim ameliyat olacak. Bakalım bir adım atmış olacağız.
Ceteris paribus ev almaktan vazgeçmişsiniz okuduğum kadarıyla. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sıkmayın canınızı. Demek ki bişeylerin oturması gerekiyor iyice.
Yok o eşim ne bana bir şey diyebilir ne de ailesine gelirlerse ağzımı açıp bir şey demeyeceğim yokmuş gibi davranacağım hak etmiyorlar daha fazlasını sesimi çıkarmadığıma şükredip oturacaklarAğıza alınmayacak hakaretler nasıl edebiliyor kayınvalide bir geline bende bunu anlayamadım kusura bakmayın. Valla size saygıda kusur etmeyin diyorum ama ben ağzıma geleni saydırırdım. Kimse bana durduk yere hakaret edemez ,kocam da öyle bir durumda onları tutarsa ona da dar ederim Dünyayı,neyse ben sinirlendiğimde ayarım kaçabiliyor siz yine ailevi durumunuza göre hareket edin
Ne zaman gelecekler gelirlerse belli mi tarih ,içinizden geldiği gibi davranın. Kendinizi üzmeyin, sıkıntı yapıp düşünüp kendinizi de bunaltmayın. Normal şartlarda gelmemeleri lazım ama bakalım artık, haberlerinizi alırızYok o eşim ne bana bir şey diyebilir ne de ailesine gelirlerse ağzımı açıp bir şey demeyeceğim yokmuş gibi davranacağım hak etmiyorlar daha fazlasını sesimi çıkarmadığıma şükredip oturacaklar
Evet bu formu takına aldım bi gazla birikim yaparken ev almaya karar verdik sanırım uğurlu geldiAmin, berekitli olsun inşaallah. Ev mi aldınız?
Tam tarih belli değil, forma girmezsem kesin gelmişlerdir ordan anlayabilirsinizNe zaman gelecekler gelirlerse belli mi tarih ,içinizden geldiği gibi davranın. Kendinizi üzmeyin, sıkıntı yapıp düşünüp kendinizi de bunaltmayın. Normal şartlarda gelmemeleri lazım ama bakalım artık, haberlerinizi alırız
Hayırlı olsun, güzel günlerde oturunEvet bu formu takına aldım bi gazla birikim yaparken ev almaya karar verdik sanırım uğurlu geldi
Geçmiş olsun tatlım grip salgın aman dikkat. Ne ameliyatı?Herkese selam.
Foruma giremeyecek kadar onlarla meşgul olurum diyorsunuz yaniTam tarih belli değil, forma girmezsem kesin gelmişlerdir ordan anlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?