Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Size ve ailenize hakaret edip sonra da oğlumun evi deyip haftalarca nasıl kalacaklar merak ediyorum doğrusu. Eşinizle konuşun. Aramızda olanları en iyi sen biliyorsun deyin. Şartlarınızı söyleyin, yoksa olacak tatsizliklardan sorumlu değilim deyin. Nişana gidin ,sonuçta eşiniz kardeşinin yanında olmak ister. Eşinizin anne babasına da mesafeli ve saygılı olun. Ben yapım gereği çok sıcak kanlıyim, hemen çok iyi oluyorum, eşimin ailesiyle de çok iyi anlaşıyordum bu sebeple .Ama oğullarıyla nişan döneminde bir ayrılık yaşadık, beni arayıp sormadılar bile. O da bana ders oldu . Mesafe her zaman iyidir .

o zaman sonuna kadar haklısın kadın tutunacak bir dal bile bırakmamış resmen

Valla ben hiç konuşmak istemiyorum çünkü unutamıyorum yaptıklarını. Eşimlede konuştum annem gelmez dedi babası gelirmiş ki onun da annesinden farki yok. En iyi gidip hiç muhattap olmamak onlarla, eşimde ailesinin hatalarını anladı ama onlar gelince nasıl davranır bilemiyorum çünkü eşim kimseye bir şey diyemez kimsenin kalbi kırılmasın diye susar kalır olan bana olur.

Nişan için geliyorlar gorumcenizle aynı şehirdesiniz sanırım doğru mu anladım? Kizlarinda kalsinlar . Ayrıca annesi gelmiyorsa babasının ne işi var gitsin karısı nerede kalıyorsa orada kalsın. Bu kadar tatsızlık olacak benim babam adım atmaz ya,erkek aileleri sanki biraz daha rahat oluyor. Benim eşim benim ailemle ,çevremle iyi olmak zorunda değilsin sadece benimle iyi ol diğerleri dışarıda der . Ama içten içe onlara iyi davranmam hoşuna gider,herkesin ailesi kendine kıymetli. Eşiniz size hak verse de ufacık bir saygisizliginizı eminim uzatir ,baska yerden çıkartır. Tadinizi bozmayin

Maalesef cnm hep aynilar yine senden hizmet beklemiş benimki bide hastanede yatan annesini bana bırakmaya kalktı ustelik doğumuna iki gün vRken eşimle kavga ettik daha neler neler boşa bunu şöyle böyle kp aradım onhalletti böyle insanların sonu ne yazıkki çok kötü olacak inş boşver gelsin gitsin o gün ne pisiriyosa yesin gitsin derim umursama işini gücünü yap bu seferde kocanla arani bozmaya çalışıyorlar amaçları bosansin gitsin derdi pay verme şöyle insanlara daha cumartesi günü eşim eşim kontrole gitmişti kvgilin yanına orgutlemis kadın resmen geldi bi hisimla dedim allahım sen şeytana uyma uysam kadın doldurmuş kavga etcem uymadim

Evet görümcemle aynı şehirdeyiz yüzsüzler annesi gelmezse babası gelir öyle dedi eşim birde gerek yok o kadar kalmaya. Benim babam böyle durumda bırakın evine gitmeyi o şehre uğramaz. Maşşallah eşin en güzelini yapıyor ve doğru olan o. İçimden gelmiyor ne yüzlerini görmek ne de seslerini duymak çünkü burda anlattıklarım 100de 1i bile değil yaşananların ama aramızın da bozulmasını istemiyorum çünkü çok zor düzelttik kaç kere boşanmanın eşiğinden döndük

Günaydın kızlar, dün biraz kafa dağıttık yeni okuyabildim yazılanları. Cok sıkılmıştik açıkçası ev-iş ev-iş hep ne kadar giderse gitsin bunalmıştim artık

Benim kv kendi annesini getirmeye kalktı annanesini dusun ben bakacakmisim ula benim doğum ama iki gün kaldı dusun doğurmaz bu dedi yalan soyluyomusum neyse ben dogurdum eşime dededim dogmuyormus demk dedim annesi ile kavga etmeye başladı kavgalar etti baya bosancam senden dedim git ailenin yanına dogurcam kadına inanma sen dedim ağladı Zorladı epey benimki yapma etme kv hala unutamamdi bakacakmisim edecekmisim pislik beterini kızında görsün insss hep beddua ediyorum zaten görsün

Onlar yüzsüzlük olarak görmüyorlardir emin olun. Eşiniz sizin adınıza da konuşup o da gelsinler diyor memnun oluruz gibi konuşup, hissettirmiyorsa sizin onlara karşı tepkinizi ,gelmek için can atıyorlardır oğullarının evi sonuçta İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın ama saygı çerçevesinde. Benim eşim her ne kadar öyle söylese de eminim bir saygısızlık yapsam deli gibi kavga ederiz ,aynı şekilde o da benim aileme saygısızlık yapamaz .

Neden böyle hep ortalık karistitmayi seviyorlar eşim geçenlerde ameliyat oldu kvgilin orda neymiş gorumcemi kv çocuğa bakıp bende esimin yanında duracakmisim bende eşime dedim anan baksın sana çocuklar ufak bide kiziyo kv çocuklara hiç birakirmiyim bırakmadimi elleme kalsın anası baksin görsün bi kocam ameliyat nasıl oluyormuş yaptıklarını KALMASIN tabiki bazen yol olmak gerekiyor değerini anlasin bende çocuklarına baktım kız hastalandı zaten erjekelr ailesi hep öyle ön goruyo arada tepecen bunları şimdi kv ağız actirmiyo
Evlenirken de neler etti yok hicbisey düğünde takılanlar onlara verilecek eve geldik evde altın aradibkadin gece yarısı neyseki ablamdaydi onlar gidince getirfi

Günaydın kızlar, dün biraz kafa dağıttık yeni okuyabildim yazılanları. Cok sıkılmıştik açıkçası ev-iş ev-iş hep ne kadar giderse gitsin bunalmıştim artık
Günaydınlar iyi yapmışsınız, arada iyi geliyor kafa dağıtmak. Ben bahar temizliğimi yaptım ohhh çok rahatladım artık. Parayı rahat etmek için biriktiriyorsunuz ileride sonuçta, bu yaşlarda bu kadar bunalmaya gerek yok. Keyif de yapın tabiki

Cnm yuzsuzler benle kavga edip gezmeye geliyor hepsi bu arkadaşın kimlerde gelir teyzesi telefon etti yok anama sen bakcam ya dedim sen annemde bakmiycanda brnmi bakcam hiç kusara bakma saydim epey hakaret ettim gelemedi tabiki

Elinizden gizli biriktirgim derim yoksa ona buna maşallah harcıyo evde uç çeyrek var çocuğa gelen yok suna taksak buna versek yok dedim kendin al madem tak dedim

Evlendiğinde hep altınları verelim edelim eşim hiçbirini vermedim gittim ceyrekleri bile bilezik aldım kasada durdu kacvkrte istedi kp kv vermedim yoksa şimdi ev sahibi olmak hayaldi birazda biriktirdim
Şuan anneme 60 gr bilezik bide birinne 3000 tl borç vR eşim umursamiyoruz ucbes koyalım demiyo gizli sakli biriktiren becerirsem evbhanimiyim gecenlerde bir çeyrek aldım 5 tane oldu tumlettirip bileziğin birini oduycen yoksa olmayacak

Sizinkilerde kusura bakmayın da çok görgüsüzler ,ne demek düğün takıları için eve gelmek falan ya. Benim eşimin ailesi eşim ne derse onu yapar ,asla bize karışmazlar, kv bana saygılıdır farklı şehirlerdyiz zaten, ortalık da karıştırmaz. Ama eşimle şuan ayrılık vb duruma geleyim benim yüzüme bakmazlar. Eşimin sözünden çıkmazlar resmen ,onunla konusmayacaksiniz desin benim için, onlar için bitmiştir asla konuşmazlar. Bende kukla senin ailen diyorum

Çok güzel temizlik yapmışsınız aradan çıkmış ramazan öncesi, durumlar evde nasıl düzeldiniz mi

Çok güzel temizlik yapmışsınız aradan çıkmış ramazan öncesi, durumlar evde nasıl düzeldiniz mi
Fena değil iyi sayılırız o konuyu açmayı düşünmüyorum artık, temizlik çok iyi oldu üzerimden yük kalktı, yapacağım bir kaç şey daha var bakalım, ramazanda ben oruç tutamıyorum, dayanamıyorum iş yerinde çok zor oluyor. Eşim maşallah tutuyor ama adamda efsane bir irade var hastasiyim

Günaydın kızlar. İnternet paketim bittiği için kaç gündür giremedim. Baya yazmışsınız. Bereketli günler olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…