- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Yaz geliyor bu ara sizlere daha çok ihtiyaç duyulacakDiyetisyenim, oh ne güzel temizlik ben de geçen hafta 1 odanın perdelerini yıkadım yarın da mutfağı düşünüyorum, bir de ramazanda sahur için yapabilirsem poğaça filan yapıp dolaba koymayı düşünüyorum. Eşinizle düzeldi mi problemler, siz ne iş yapıyorsunuz
Bu aralar eşime çok kırılıyorum ben de, o yüzden hayat enerjim bitti gibiYaz geliyor bu ara sizlere daha çok ihtiyaç duyulacak.Ben maliye de uzman olarak çalışıyorum memurum yani. Hayır düzelmedi. Düzelmesi için Ikimizde birşey yapmıyoruz. Az takılsın öyle. Ramazan geliyor belki maneviyat dolar azıcık da inadı kırılır zira ben adım atmayı düşünmüyorum da ,kırgınım. Keyfî bilir
Bahar geldi yaz geliyor en sevdiğim aylar,hiç kafama takip da kendimi üzemeyeceğim . Benimki de çok istiyor çocuk. Ben olursa başım üstüne olmazsa herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil kafasindayim. Zaten şu toplum baskısından çocuk yapanları da anlamıyorum, evlilik oturmadan çocuk falan yapmak istemem. Eşim çocukları cok seviyor,inanılmaz ilgili. Ama ben iş,ev çocuk kaç parçaya bölünecegim. Iş yerinde görüyorum kadınlar kendinden vazgeçmiş 10 yaş atmışlar, giyimine, bakımına hiç dikkat etmiyorlar,yetişemiyorlar herşey e Çok net.Bu aralar eşime çok kırılıyorum ben de, o yüzden hayat enerjim bitti gibiçocuk mevzusu gündemdeydi ben acmasam kendisi açmıyor, beraber bi haftasonu geçirmiyoruz hep aileler kardeşlerle evlendiğimizden beri hayırlısı bakalım, saldım ben de artık nolacaksa olsun. Kumbaraya para atmaya devam ben
yapabildiğim tek birikimim
Canim allah yardimc8n olsun güç kuvvet versin sanaEvet en zoru karar vermek. İki arada bi derede kaldım. Allah yardımcım olsun
Cnm ne olursa olsun genelde anne sorumlu olup ilgileniyor bebekle.. o yuzden sen hazir olmadan istemeden her sey boşBahar geldi yaz geliyor en sevdiğim aylar,hiç kafama takip da kendimi üzemeyeceğim . Benimki de çok istiyor çocuk. Ben olursa başım üstüne olmazsa herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil kafasindayim. Zaten şu toplum baskısından çocuk yapanları da anlamıyorum, evlilik oturmadan çocuk falan yapmak istemem. Eşim çocukları cok seviyor,inanılmaz ilgili. Ama ben iş,ev çocuk kaç parçaya bölünecegim. Iş yerinde görüyorum kadınlar kendinden vazgeçmiş 10 yaş atmışlar, giyimine, bakımına hiç dikkat etmiyorlar,yetişemiyorlar herşey e Çok net.
Amin, berekitli olsun inşaallah. Ev mi aldınız?Mrb arkadaşlar nasilsiniz ben de de taşınma telaşı bikac maddi olarak biraz sıkışacağız inşallah sonrasında birikime devam ama hala bozukları Kumbara Ya atmaya devam ediyorum rabbim.herkesin gönlüne göre versin
Hedefinize ulaşırsınız umarımmayıs ayında kenara 500 tl atmak hedefim.. :) inşallah borçlardan sıra gelir
Hedefinize ulaşırsınız umarım
Çalışıyor musunuz ?inşallah canım
Çalışıyor musunuz ?
Kızlar benim pek keyfim yok. Eşimin ailesiyle zamanında çok sorunlar yaşadım aileme şahsıma varana kadar hakaret ettiler, ben yine eşimin hatrına sustum, ameliyat oldu geçmiş olsuna aradım ama açmadı üstelik eşime de sesini duymak istemiyorum vs demişti ve bende tüm bağlantıyı kopardım görüşmeme kararı aldım. Bu sorunlar yüzünden eşimle kaç kere boşanma noktasına geldik daha yeni yeni düzeliyor aramız. Sorun şu ki görümcemin kızı nışanlanıyor muhtemelen bunlarda gelecek (farklı şehirlerdeyiz) ve bizede gelmek isteyecekler hatta kalıp günlerce haftalarca gitmek bilmeyecekler, eşim de hayatta yok diyemez, gelirleler ise ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ve nişana gitmeli miyim aynı ortamda olmayı zerre istemiyorum çünkü çok bana çektirdiler. Siz olsanız ne yapardınız?
gelmezlerse azıcık da olsa yüzleri varsa diye dedime canım evinde gelip kalcaklarsa zeten aynı ortamda olcaksınız nişana gitmemeniz garip olur
gelmezlerse azıcık da olsa yüzleri varsa diye dedim
gelirseler hoşgeldin demeyeceğim ve yanlarına çıkmayacağım kaydıkları süre boyunca hatta bir bardak su bile koymayacağım önüne, siz olsanız napardınıziş böyle şeylere geldimi malesef oğlumun evi deyip yerleşiyorlar
gelirseler hoşgeldin demeyeceğim ve yanlarına çıkmayacağım kaydıkları süre boyunca hatta bir bardak su bile koymayacağım önüne, siz olsanız napardınız
Artık çok umrumda değil çünkü haddi aşan çok durumlar oldu hakaret etti annesi bir ton ve aradığımda açmayıp üstelik benim sesimi duymak istemeyen insana ne yapayım ben daha... gelip 6 ay kaldı doğumda biraz daha kalsaydı resmen kadını evire çevire dövecektim beni o noktaya getirdi. Lohusa halimde yapmadığını bırakmadı bana yardım etmek yerine benden hizmet bekledi yeni doğum yapmış olmam hiç umrunda olmadi... Ay sinir oldum yine kadınabu seferde eşinizle aranız açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?