• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Ahhh gizli kapaklı is çeviren eşler kumar oynayanlar nasil kızıyorum..
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadasim

Canim beğenmemiş icin8ze sinmesi en önemlisi.Ben bugüne kadar borca giren herkesten duyduğum tek söz ödeniyor zorunlu olduğu icin

O yuzden hayırlısı olsun once sana sonra bizlere de nasip olsun hayirlisindan
Çok teşekkür ederim .Amin hepimize hayırlısıyla nasip olsun.

Merhaba kızlar bana bildirim gelmedi bugün hiç. O yüzden yeni okuyorum. Benim işler sarpa sardı eşimle boşanma aşamasına geldik. Beyfendi maaşını çekmiş borcunu ödeyeceğine kumar oynamış yine. Belki düzelir dedim ama olmuyor. Yarın bi avukatla görüşecem bakalim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Allah yardımcınız olsun hayırlı kapılar açsın size

Herkese Günaydınlar. Biraz erken yazıyorum bugün yine bir koşuşturmaca olacak. Burası artık içimi döktüğüm bir yer olduğu için gözümü acar açmaz yazıyorum 🙄 öncelikle dün beğendiğimiz evin sahibiyle görüştük adam tok satıcı, söylediği fiyattan 5bin düştü pazarlık yapmayı sevmyrms falan zar zor 10bnin dustu .Emlakçı tanidikti bu fiyata boşverin dedi.baska bir yer gösterdi ara kat yol üstü ulaşım olanakları daha iyi ,eşimin 2.öğretim dersi falan oluyor ,her zaman beni isten alamıyor. O yüzden 2.yer içimize sindi. Krediyi de daha yüksek çıkartıyorlar malum kredilerimiz var ve pesinatimiz yoktu, sağolsun babam peşinat konusunda yardımcı oldu. Bugün kredi başvurusu yapacağız. Piyasa durgun bu dönemde almak en iyisi oldugundan alalim dedik.yoksa gelen gidiyor .bakalim hayirlsi. Dualarınızı eksik etmeyin, buara düşünmekten uyuyamyrm.hayirlisi...

Herkese Günaydınlar. Biraz erken yazıyorum bugün yine bir koşuşturmaca olacak. Burası artık içimi döktüğüm bir yer olduğu için gözümü acar açmaz yazıyorum 🙄 öncelikle dün beğendiğimiz evin sahibiyle görüştük adam tok satıcı, söylediği fiyattan 5bin düştü pazarlık yapmayı sevmyrms falan zar zor 10bnin dustu .Emlakçı tanidikti bu fiyata boşverin dedi.baska bir yer gösterdi ara kat yol üstü ulaşım olanakları daha iyi ,eşimin 2.öğretim dersi falan oluyor ,her zaman beni isten alamıyor. O yüzden 2.yer içimize sindi. Krediyi de daha yüksek çıkartıyorlar malum kredilerimiz var ve pesinatimiz yoktu, sağolsun babam peşinat konusunda yardımcı oldu. Bugün kredi başvurusu yapacağız. Piyasa durgun bu dönemde almak en iyisi oldugundan alalim dedik.yoksa gelen gidiyor .bakalim hayirlsi. Dualarınızı eksik etmeyin, buara düşünmekten uyuyamyrm.hayirlisi...
Hadi hayirli olsun arkadaşım sağlıkla alıp huzurla da oturun ins yuvanızda.
Sakıncası yoksa ev ne kadar odeme şekli falan...

Ben de bu ara bakıyorum her gun netten takip ediyorum bir gayret gerekli

Hakkınızda hayırlısı olsun. Belki ilk zamanlar zorlanacaksınız ama emin olun geçecek, çocuk olunca daha iyi anlayacaksınız birikimin ne kadar zor olduğunu. Dualarım sizinle

Hadi hayirli olsun arkadaşım sağlıkla alıp huzurla da oturun ins yuvanızda.
Sakıncası yoksa ev ne kadar odeme şekli falan...

Ben de bu ara bakıyorum her gun netten takip ediyorum bir gayret gerekli
Hayırlısı inşallah. Bugün kredi başvurusu yaptık. 2 maaş olunca 2 dk da onayladılar 270bin çektik. 4800 ödeme :işsiz:biz karar verdgmzde 1.28di biz 1.49dan çektik. Yüksek oldu baya ama düşünce yapılandrrz düşmezse de ödenecek 😏hesap yapmaktan beynim yandı ama hayirlsi

Hakkınızda hayırlısı olsun. Belki ilk zamanlar zorlanacaksınız ama emin olun geçecek, çocuk olunca daha iyi anlayacaksınız birikimin ne kadar zor olduğunu. Dualarım sizinle
Çok teşekkür ederim. Yaz sonuna kadar ödemelerimiz vardı o yüzden yaz sonuna kadar sıkışacağız. Sonrasında biraz daha rahatlayacağız inşallah. Ama görüştüğümüz bu işten anlayan herkes ev almanın tam zamanı piyasa çok durgun diyor . Bir şekilde girdik artık bakalım nasip. Bir şekilde ödenecek

Hayırlısı inşallah. Bugün kredi başvurusu yaptık. 2 maaş olunca 2 dk da onayladılar 270bin çektik. 4800 ödeme :işsiz:biz karar verdgmzde 1.28di biz 1.49dan çektik. Yüksek oldu baya ama düşünce yapılandrrz düşmezse de ödenecek 😏hesap yapmaktan beynim yandı ama hayirlsi
hayırlı olsun eviniz hep güzel günleriniz olsun yeni evinizin içinde inşallah

Çok teşekkür ederim. Yaz sonuna kadar ödemelerimiz vardı o yüzden yaz sonuna kadar sıkışacağız. Sonrasında biraz daha rahatlayacağız inşallah. Ama görüştüğümüz bu işten anlayan herkes ev almanın tam zamanı piyasa çok durgun diyor . Bir şekilde girdik artık bakalım nasip. Bir şekilde ödenecek
Alan her zaman kazanır derler, o borçlar bir şekilde ödenir gönlünüz rahat olsun. Evet piyasa çok durgun bizde arsayı birkaç emlakçıya verdik eğer satılırsa bizde niyetleneceğiz

Hayırlı olsun inşallah, gönlümüzdeki gibi olur 😊 peki 270 bin çektiniz ne kadar geri ödeyeceksiniz ve ne kadar sürede merak ettim

Ya internette hala 1.28 gösteriyor konut kredisini

Arkadasim hayirli olsun insallah sağlıkla oturun

Back