• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Merhaba hanımlar nasılsınız haftasınue anneme gittim yazamadım eldeki 150 tlm gitti 😒 birde 120 lirada yemeğe gitti sağlık olsun kredi kartımı kestim attım daha da bulaşmam inşallah ☺️

Merhaba hanımlar nasılsınız haftasınue anneme gittim yazamadım eldeki 150 tlm gitti 😒 birde 120 lirada yemeğe gitti sağlık olsun kredi kartımı kestim attım daha da bulaşmam inşallah ☺
Kredi kartını mecbur kalmadıkça kullanmyrm artık. Bu ay inşallah birini kapatıyorum. Diğerini de kapatmayacağım ama yüksek miktarda kart ödemek istemiyorum.En iyisini yapmışsınız 👍

Merhaba kizlar konuyu görünce selam vereyim dedim bikac msj okudum

Bende birikimle uğraşıyorum
Kk bitirme derdindeyin
Nakit harcamaya başladım
Maas gününü bekliyorum

Zaten en çok ikimiz yazıyoruz 🤭 Bende canlı kalsın arada yazayım deyip giriyorum .Bakıyorum benden başka yazan yok 🤣maaş günleri canlanacak sanırım
[/QUOTE bizde olmasak kaybolup gidecek topik :KK48: artık birikim yapamıyor millet elinde olanı korumaya geçti geçenlerde çarşı pazar bir dolanayım dedim dudağım uçukladı fiyatlar karşısında benimde birikim umudum tükeniyor artık yavaş yavaş altın dolar yüksek çok yüksek

Aynen öyle. Bende bir kartımı kapatsam mi yoksa altın dolar mi alsam bilemedim. Borç varken birikim yapınca içime sinmiyor .insanlar eksi hesaptan, kredi çekerek nasıl birikim yapıyor anlamıyorum 😏

Back