- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
Haftaya çok yoğun başladım yazamadım günaydınlar maaşa son 1 hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne iş yapıyorsunuz acaba. Merak ettiğim için sordumHaftaya çok yoğun başladım yazamadım günaydınlar maaşa son 1 hafta
Memurum. Siz ne iş yapıyorsunuzNe iş yapıyorsunuz acaba. Merak ettiğim için sordum
Kredi kartını mecbur kalmadıkça kullanmyrm artık. Bu ay inşallah birini kapatıyorum. Diğerini de kapatmayacağım ama yüksek miktarda kart ödemek istemiyorum.En iyisini yapmışsınızMerhaba hanımlar nasılsınız haftasınue anneme gittim yazamadım eldeki 150 tlm gitti birde 120 lirada yemeğe gitti sağlık olsun kredi kartımı kestim attım daha da bulaşmam inşallah ☺
Merhaba hoş geldiniz kredi kartları herkesin ortak problemi sanırımMerhaba kizlar konuyu görünce selam vereyim dedim bikac msj okudum
Bende birikimle uğraşıyorum
Kk bitirme derdindeyin
Nakit harcamaya başladım
Maas gününü bekliyorum
günaydınHerkese Günaydınlar
evet çok sessiz grup bu aralarGrubun hiç sesi çıkmıyor
Zaten en çok ikimiz yazıyoruz Bende canlı kalsın arada yazayım deyip giriyorum .Bakıyorum benden başka yazan yok maaş günleri canlanacak sanırımevet çok sessiz grup bu aralar
Türkçe öğretmeni olan siz miydiniz??Zaten en çok ikimiz yazıyoruz Bende canlı kalsın arada yazayım deyip giriyorum .Bakıyorum benden başka yazan yok maaş günleri canlanacak sanırım
az kaldı son 6 gün ayın 15i olsun bahar gelir burayadaZaten en çok ikimiz yazıyoruz Bende canlı kalsın arada yazayım deyip giriyorum .Bakıyorum benden başka yazan yok maaş günleri canlanacak sanırım
Zaten en çok ikimiz yazıyoruz Bende canlı kalsın arada yazayım deyip giriyorum .Bakıyorum benden başka yazan yok maaş günleri canlanacak sanırım
[/QUOTE bizde olmasak kaybolup gidecek topik artık birikim yapamıyor millet elinde olanı korumaya geçti geçenlerde çarşı pazar bir dolanayım dedim dudağım uçukladı fiyatlar karşısında benimde birikim umudum tükeniyor artık yavaş yavaş altın dolar yüksek çok yüksek
bahardan olabilir mi ara ara benide yokluyor bu hallerMerhabalar kızlar keyfim yok bu aralar hiç, hayattan bi bıkmislik yalnız kalma isteği var içimde
Havalardan olsa gerek,bahar geldi ama havalar bir kapalı. Yaz olsun oh misssMerhabalar kızlar keyfim yok bu aralar hiç, hayattan bi bıkmislik yalnız kalma isteği var içimde