• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

merhaba arkadaşlar ikinci el alım satım sitelerinden hangisini tavsiye edersiniz? neler alıp satıyorsunuz bu gruplarda?
Merhabalar. Hiç bir ıkıncı el sitesinden birşey almadım, satmadım da. Giymedigim şeyleri değerlendirmek adına bi ara merak sardım dolap ve letgo indirdim, inceledim Sonra da sildim :işsiz:sizin var mi kullandığınız site

Merhabalar. Hiç bir ıkıncı el sitesinden birşey almadım, satmadım da. Giymedigim şeyleri değerlendirmek adına bi ara merak sardım dolap ve letgo indirdim, inceledim Sonra da sildim :işsiz:sizin var mi kullandığınız site
benim de kullandığım yok hiç, ama mantıklı geliyor, hangi uygulamaya baksam bilemedim. tutumluanne-letgo-dolap var duyduklarım

letgo bulunduğun şehirdeki ürünleri görüyorsun. aynı şehir olunca ağır bişeyse gelip evden alıyorlar. Hafifse bi yerde buluşup aliyorsun.
Onu biliyorum da telefon numarası falan veriyor musunuz uygulama üzerinden mi yazisip buluşu yorsunuz. Telefon numarami vermek istemem ortalık saçma sapan insan dolu🙄

Onu biliyorum da telefon numarası falan veriyor musunuz uygulama üzerinden mi yazisip buluşu yorsunuz. Telefon numarami vermek istemem ortalık saçma sapan insan dolu🙄
ciddi değilse karşı taraf direk engelliyorsun. konuşmasından anlaşılıyor zaten karşıdakinin amacı. Eğer ciddi alıcıysa telefon nunaramı veriyorum.

Kizlar gunaydin konuyu takipteyim ama bildirim gelmiyor
Aynı durumla karşılaşan var mi

Back