- Konu Sahibi KedidirKedii
Bizim de 854 lira ama öncesinden 400 liraya yakın da erken ödemiştikMerhaba arkadaşlar bende bitkin için ayın 15ini bekleyenlerdenim .. kk 950 gelmiş 700 lirasını eşim ödecek 250 sini ben ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim de 854 lira ama öncesinden 400 liraya yakın da erken ödemiştikMerhaba arkadaşlar bende bitkin için ayın 15ini bekleyenlerdenim .. kk 950 gelmiş 700 lirasını eşim ödecek 250 sini ben ..
öyle tabi önce sağlık huzur olsun sonra gerisi gelir elbetteHerşey gönlünüzce olsun. Hayatta herşey iş değil. Huzurlu,mutlu olmaya bakın hayat çok kısa
15ine az kaldı neyseki. Kartınız ortak mı?Herkesin kaç kartı varMerhaba arkadaşlar bende bitkin için ayın 15ini bekleyenlerdenim .. kk 950 gelmiş 700 lirasını eşim ödecek 250 sini ben ..
letgo güzel ben baya bişey sattım. Ama aldıklarımdan memnun kalmadım hiç.merhaba arkadaşlar ikinci el alım satım sitelerinden hangisini tavsiye edersiniz? neler alıp satıyorsunuz bu gruplarda?
Merhabalar. Hiç bir ıkıncı el sitesinden birşey almadım, satmadım da. Giymedigim şeyleri değerlendirmek adına bi ara merak sardım dolap ve letgo indirdim, inceledim Sonra da sildim sizin var mi kullandığınız sitemerhaba arkadaşlar ikinci el alım satım sitelerinden hangisini tavsiye edersiniz? neler alıp satıyorsunuz bu gruplarda?
Güvenilir mi peki ? Nasıl satış yapıyorsunuz kargo falanletgo güzel ben baya bişey sattım. Ama aldıklarımdan memnun kalmadım hiç.
benim de kullandığım yok hiç, ama mantıklı geliyor, hangi uygulamaya baksam bilemedim. tutumluanne-letgo-dolap var duyduklarımMerhabalar. Hiç bir ıkıncı el sitesinden birşey almadım, satmadım da. Giymedigim şeyleri değerlendirmek adına bi ara merak sardım dolap ve letgo indirdim, inceledim Sonra da sildim sizin var mi kullandığınız site
letgo bulunduğun şehirdeki ürünleri görüyorsun. aynı şehir olunca ağır bişeyse gelip evden alıyorlar. Hafifse bi yerde buluşup aliyorsun.Güvenilir mi peki ? Nasıl satış yapıyorsunuz kargo falan
Onu biliyorum da telefon numarası falan veriyor musunuz uygulama üzerinden mi yazisip buluşu yorsunuz. Telefon numarami vermek istemem ortalık saçma sapan insan doluletgo bulunduğun şehirdeki ürünleri görüyorsun. aynı şehir olunca ağır bişeyse gelip evden alıyorlar. Hafifse bi yerde buluşup aliyorsun.
ciddi değilse karşı taraf direk engelliyorsun. konuşmasından anlaşılıyor zaten karşıdakinin amacı. Eğer ciddi alıcıysa telefon nunaramı veriyorum.Onu biliyorum da telefon numarası falan veriyor musunuz uygulama üzerinden mi yazisip buluşu yorsunuz. Telefon numarami vermek istemem ortalık saçma sapan insan dolu
Anladım çok teşekkür ederim .ciddi değilse karşı taraf direk engelliyorsun. konuşmasından anlaşılıyor zaten karşıdakinin amacı. Eğer ciddi alıcıysa telefon nunaramı veriyorum.
Merhaba. Hayırlı olsun. Ev almışsınız daha ne yatırımı olsun. Maşallah darısı isteyen herkesin başınaMerhaba arkadaşlar bizde ev aldık çok şükür benim birikimler aksayacak yıl sonuna kadar 10 çeyrek demistin ama bu ay hiçbişey yapamayacağım
Ev almışsınız ne güzel en büyük yatırım zaten. Allah isteyen herkese nasip etsin.Merhaba arkadaşlar bizde ev aldık çok şükür benim birikimler aksayacak yıl sonuna kadar 10 çeyrek demistin ama bu ay hiçbişey yapamayacağım
Güle güle oturun hayirli olsunMerhaba arkadaşlar bizde ev aldık çok şükür benim birikimler aksayacak yıl sonuna kadar 10 çeyrek demistin ama bu ay hiçbişey yapamayacağım
eviniz hayırlı uğurlu olsun güle güle oturunMerhaba arkadaşlar bizde ev aldık çok şükür benim birikimler aksayacak yıl sonuna kadar 10 çeyrek demistin ama bu ay hiçbişey yapamayacağım
Günaydın, benim de bi geliyor bi gelmiyorKizlar gunaydin konuyu takipteyim ama bildirim gelmiyor
Aynı durumla karşılaşan var mi