• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Benim eşimde avm ye gitmekten bardak çanak bakmaktan nefret eder hatta bana da baktirmaz kiyafet için onunla asla çıkılmaz sanırım bu durumda ben yalnızım :110:
Eşiniz sevse siz sevmezdiniz emin olun. Bazen çok kızıyorum.iş çıkışı beni alıp 3 saat topuklu ayakkabılarla avm de dolaştığımi bilirim🙄 Allah tan artik daha iyi😂

Günaydın herkese🙋‍♀️Hava bulutlu olsa da bugün haftasonu 🤗Eşim in isleri var Bugün evdeyim.zaten bir sürü işim var. Azıcık keyif yapıp işlere koyulmam gerek. Nevresim değişecek, çamaşırlar katlanıp ütülenecek, bulaşık, mutfak dolabı,yemek programi hepsini yapmak istiyorum bugün. Haftalık yemek programi yapacaksanız kopya çekebilirim sizden :halay:

Günaydın kızlar 😊
Nedense bildirim gelmediği için hiç konusulmadigini düşünmüştüm bir sürü bisey konuşulmuş.
Eşim gelene kadar evi toplayıp çamaşırları halledip çıkacağız bugün annemlerde kalacağım.
Kıyafet konusunda benim eşimde o kadar çok karışır ki sinir oluyodum bazen 😔
Ev konusunu biz şöyle yaptık. Kredi çekip faize bulaşmak istemedigimiz için bir kooperatife girdik her ay belirli bir miktar ödüyoruz. Böylece hem eşimin istediği gibi kendimizi çok sıkmamis benim istediğim gibi de ev için başlamış oluyoruz

Günaydın kızlar 😊
Nedense bildirim gelmediği için hiç konusulmadigini düşünmüştüm bir sürü bisey konuşulmuş.
Eşim gelene kadar evi toplayıp çamaşırları halledip çıkacağız bugün annemlerde kalacağım.
Kıyafet konusunda benim eşimde o kadar çok karışır ki sinir oluyodum bazen 😔
Ev konusunu biz şöyle yaptık. Kredi çekip faize bulaşmak istemedigimiz için bir kooperatife girdik her ay belirli bir miktar ödüyoruz. Böylece hem eşimin istediği gibi kendimizi çok sıkmamis benim istediğim gibi de ev için başlamış oluyoruz
Kooperatifi hiç düşünmedim.ödeme planı, teslim şartları nasıl oluyor 🤔

bimin
Benim eşimde avm ye gitmekten bardak çanak bakmaktan nefret eder hatta bana da baktirmaz kiyafet için onunla asla çıkılmaz sanırım bu durumda ben yalnızım :110:
Yalnız değilsin canım benimki de aynı alışverişe asla çıkılmaz. Ev işlerine hiç karışmaz. Evde ne var ne yok bilmez. Hiç şunu alalım ya da bunu alalım demez. Sadece çok meyveci o yüzden evde meyve yoksa alır.

Kooperatifi hiç düşünmedim.ödeme planı, teslim şartları nasıl oluyor 🤔
Belediye öncülüğünde yapılıyor bizimki o yüzden güvenli olduğunu düşündük.
Öncesinde belirli bir peşinat ödedik daha sonra her ay ödeniyor. 2 yılda bir ya da her yıl çekiliş oluyor üyeler arasında o şekilde evler teslim ediliyor. Biz şu an ilcedeyiz zorunlu hizmet vs bitene kadar ancak teslim edilir ile gidinceye kadar biter diye düşünerek girdik

Belediye öncülüğünde yapılıyor bizimki o yüzden güvenli olduğunu düşündük.
Öncesinde belirli bir peşinat ödedik daha sonra her ay ödeniyor. 2 yılda bir ya da her yıl çekiliş oluyor üyeler arasında o şekilde evler teslim ediliyor. Biz şu an ilcedeyiz zorunlu hizmet vs bitene kadar ancak teslim edilir ile gidinceye kadar biter diye düşünerek girdik
Hmm anladım. Hayırlı olsun bi yerden başlamak gerek tabiki. Bizim 2 yıl kredilerimiz var .onlar bitsin de sonrasında bende istiyorum

kızlar haftalık yemek programı yapmak çok iyi fikir bıktım hergün ne yapsam diye düşünmekten bugun iç pilavlı fırında tavuk yacam hem kolay hemde lezzetli

Günaydınlar. Bugün 20 dolar almaya gittim. Eşimin borçlarını ödemekten bıktım artık. Her ay bir borcu çıkıyor. Bu yüzden elimdeki para uçup gidiyor. Ben de bu sefer para gitmeden dolar alayım kenarda dursun dedim. Yoksa harcıyoruz hemen.
Allah yardımcın olsun, az az demeyin yapın atın köşeye dağ olur sonra o paralar inanın ki 🙏

kızlar haftalık yemek programı yapmak çok iyi fikir bıktım hergün ne yapsam diye düşünmekten bugun iç pilavlı fırında tavuk yacam hem kolay hemde lezzetli
Yemek seçmeyen bir eşin varsa ne mutlu. Bizim ki hadi şunu yap hadi bunu yap canım şunu çekti der 😁 buda kolaylık tabi fikirler ondan çıkıyor ama...

Ben bugün bu saate kadar uyumuşum. Dün çok iş yapıp gezdim, acısı cıktı sanırım. Bu saat oldu daha kahvaltı yapmadim, pazara gideceğiz yemek programi yapmam gerek :mad::mad:

Benim çocuğun kreşi iflas etmiş şoka uğradım. 2 ay kalmıştı şurada ne yapacağımı bilmiyorum. Bakıcım var ama evde durmasını istemiyorum tam alıştı derken böyle bişey olmasına üzüldüm.

Benim çocuğun kreşi iflas etmiş şoka uğradım. 2 ay kalmıştı şurada ne yapacağımı bilmiyorum. Bakıcım var ama evde durmasını istemiyorum tam alıştı derken böyle bişey olmasına üzüldüm.
Kreş olayı kötü olmuş. Ne yapmayı planlıyorsunuz?üzmeyin kendinizi. 2 aylık yeni bir yer bulmanız zor mu olur 😏

Bugün ev işleri,pazar,yemek derken çok yoruldum. Yarın için yemeğimi de yaptım. Biraz ütü yapsam hiç fena olmayacak. Pazarda 116 markette 208 tl harcadik🙄migrosta 60tl ve üzeri pınar 4 lü sütler 7 tl bilginiz olsun. Biz sabahları yulaf süt yaptığımız için çok gidiyor . 3 tane aldık.

Back