Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

elinize geçtikçe mi atıyorsunuz kumbaraya ya da belli bir limit var mı
Belli bir limitim yok biraz önce 3 TL attım gecen hafta 40 tş attım tamamen hesaba bağlı geçen hafta kaş bıyık evde kendim aldım bunun parasını kumbaraya atacağım dedim. Alışverişten kalan bozukluklar falan atıyorum en alt limitim 50 kurmuştu ama 25 kuruşta çok attım

bende bir ara kuaför işlerimi evde halledip parasını biriktiriyordum bıraktım biriktirmeye devam etsen iyi olacak

Hanımlar grup yine cok sessizleşti, gruba girmeyenler birikimi bıraktığı icin mi sesleri çıkmıyor? Ben birikimi artık banka üzerinden gr altın alarak yapmaya karar verdim an itibariyle 2.5 gr aldım ve 2020 aralık ayına kadar hedefim 30 gr almak ve 250 dolar hedefim var yine 2020 aralık ayına kadar sizin yeni hedefleriniz neler?

Kimse yazmayinca bende durduk yere yazamıyorum
Bizde acaba banka üzerinden mi alsak diye düşündük ama vazgeçtik. Çünkü bizi motive eden sey ara sira cikarip kac tane olmus diye bakmak
Bu yıl sonuna kadar 4 yarım hedefimiz var.
2020 nin son gününe kadar da, araba alıp 24 ceyrek biriktirmek istiyoruz. Biraz zorlayacak ama olsun.

2020 yılı hedefim her ay çeyrek almaya devem etmek ve 1 ata lirası almak. Umarım istikrarlı olabilirim.

Artık her şeyin çok pahalandığını ve önceden aldıklarıma ulaşamadığımı hissetmeye başladım: (

alan her zaman kazanır zorlansanız da inş hedefinizi gerçekleştirirsiniz. Bende şu ana kadar hep fiziki alıyordum sonra bozarken biraz fark oluyor alım satım arasında diye bankadan almaya karar verdim ara ara girip bakıyorum gr fiyatı artınca tl tutarı az da olsa artıyor ve mutlu oluyorum biraz önce elime 530 tl geçti fatura iptal bedeli hemen onada gr aldım bugün 4.45 gr almış oldum ve ilaveten 17 dolar aldım

inş hedefinizi gerçekleştirirsiniz evet her şey çok pahalı dün eşim 2 kilo portakal almış 16 tl ödemiş 2 kilo altı üstü ben bunu yiyemem dedim gittim iade ettim (biraz utansam da ) boğazımda kalırdı. Her şey ateş pahası, sokağa adım atar atmaz para gidiyor

Tebrik ederim, devamı gelir inşallah

Cok güzel yapıyorsunuz,
Keşke bizde öyle yapsak daha fazla kârımız olur da işte
İlla gorucem ve "vayy be" dicem.
"Biz ve birikim." Oyle olunca da daha bi motive devam edicem.
Istemek yeterliymis gerçekten birikim yapabilmek için. Mümkün değil gözüyle bakardık önce.
Ve birikim ay sonunda degil ay basında yapılıyormuş. Artarsa diye beklerken yillar geciyor ama asla artmıyor.

O yüzden en iyisi mümkün olduğunca adım atmamak

Kızlar selam birikime devam elbette grup sessiz kalıyor ama her an yazılacak bir olay değil gibi birikim her ay nasıl gidiyor vey anlık olan bir durum dışında pek aktif kalamıyoruz borsa gibi

inş devam ederim burası beni çok motive ediyor buraya hedef yazınca sanki senet imzalamışım gibi o hedefimi gercekleştirmek icin çaba harcıyorum ve ınsan bir kere başladı mı duramıyor birikim yapmadan

doğrudur belki benim aldığım sertti onunla alakalıdır, tavukla nasil yaptın
Avakadonun özelliği yenebilmedi için yumuşaması olgunlaşması lazım. Aklında olsun
Tavuğu düdüklüde 20 dakika haşladım pul biber kekle 1 tatlı kaşığı zeytin yapıyla harmanladım. Avakadoyu yarısını bol limonladım biraz tavuk bariz Avakado yapa yapa yedim.çok faydalı yağlar var için de spor yapıyorum yardımcı olması içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…