- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.481
Cnm yapabilen icin super bir fikir...merhaba kızlar nerelerdesiniz bakalım
Geçenlerde forumda bi yazı okudum nasıl birikim yapabilirim diye.Biri demişki hergün 10 tl at kumbarata aylık 300 tl olur baktım mantıklı ve bende artık öyle yapmaya başladık aylık 300-310 tl olsa extradan da attıklarım olsa mis gibi birikim valla
Aynen canım bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorumCnm yapabilen icin super bir fikir...
Ben yoğunluktan neyi yapacağını unutuyorum
Ancak pzt kumbaram var ona 20 atıyorum
Aslında yapabilsem dediğin super olur
merhaba canım birikim yapmaya çalışıyorum ama olmuyor masraf çıkıyor sürekli biz ev bakıyorduk daha bulamadık ıstediğimiz bütçeye ev bulamadık mecbur bütçeyi arttırdık 200bin diyorduk nette bulmuştum bir sürü ama evler sıkıntılı hep bizde mecbur borç oranını arttırıp gireceğiz, kiranın sonu yok her ay kiraya verdiğimiz para çöpe gidiyor sankiarkadaşlar mrb nasılsınız birikim durumunu sormak dahi istemiyorum
Etiketi tesadüf eseri gördüm, bildirim gelmiyor banaKızlar helllooo ✌ birikimler nasıl gidiyor. Grup sessizleşti hadi bakalım anlatın günlük neler yaptınız haftalık aylık birikim nasıl bir yol izliyorsunuz?
Valla ben banka dışında kocaman bir de kumbara aldım 5 10 neyse atıyorum onuda ocak 1 de açıcam. Malum yeni yıla doğru giderken, yeni yıl hedeflerini de konuşmak akıl alış verişi yapmak lazım. Yeni yıl dehefleri var mı?
❤❤
Ckolatakahve
G Guziee
@yenidennn
@Nehirella_
@willedwoman
@Ceteris paribus
S Sen hep gul
@slnkhrmn008
@clementine_
@bezginblog
@tumah61
@nery
@CKbeautyandsheer
@suzi88
@FitfatAnne
@black cat
@ElifffErdemm
asivemai
Maşallah canım inşallah diğer hedeflerini de tutturursunEtiketi tesadüf eseri gördüm, bildirim gelmiyor bana
Kasima kadar 5 demişim basta. Fazlasını yaptim. Yil sonuna kadar 4 ceyrek +1 gram hedefimonlari da yaparsam yılı 10 ceyrek+2 gramla kapaticam
Yeni yil hedefim simdilik kredi borcumuzu kapatmak + 15 ceyrek ve araba almak.
Askerlikten dolayı arabamizi satmak zorunda kalmistik. Keske o zamanlar birikim yapiyor olsaydim. Gerek kalmayacakti.
Inşallah gelecek yil hepimiz icin cok daha verimli geçer.
Tek maas ve borçla, kirada, bebek sahibi olan biz bile birikim yapabildiysek inanin herkes yapar.
Ha bu arada kumbaramiz da var. Bu yil bir ceyregimizi onun sayesinde aldik. Sadece bozukları atiyorduk. Simdi hem bozuklari hem de elimizdeki nakitlerden bir miktar atiyoruz.
1 ay olmadi, 200 civari birikmiştir
Bereketli, bol birikimli bir yıl diliyorum
Teşekkür ederim âmin insallahMaşallah canım inşallah diğer hedeflerini de tutturursun
Ayyyyy inşallah yaaaaa ne zaman birikim yapmaya kalkışsam illa ki biley oluyor ve para gidiyor o kadar strese giriyorum kısıyorum ama yok olmuyor ya bi türlüTeşekkür ederim âmin insallahdarısı başınıza
Ayyyyy inşallah yaaaaa ne zaman birikim yapmaya kalkışsam illa ki biley oluyor ve para gidiyor o kadar strese giriyorum kısıyorum ama yok olmuyor ya bi türlü
İnşallah canımyaşadığınızı bizde cok yasadik kuzum. Illa saglik sorunları vs cıktı. Bu ay farkli olarak tasarruf yaptık ve birikimi maaş yatınca yaptik. Eksiklerimizi de o zaman aldik. Kalan parayı 30 güne bölüp ona gore yaşadık. Hem istedigimizi yapabildik hemde birikimi.
Insallah sizde yapabilirsiniz
Kumbara ekstra para gibi oluyor hem el alışkanlığı yapınca bir anda birikiyor.kumbara olayına bende başladım elime ne geçerse atıyorum, bu yıl için hedefime ulaştım. Yeni yıl hedefim her ay çeyrek ve 20 dolar yapabilir miyim bilmiyorum borcumuz var yeni tasarruf yöntemleri bulmam lazım yapmadığım
elinize geçtikçe mi atıyorsunuz kumbaraya ya da belli bir limit var mıKumbara ekstra para gibi oluyor hem el alışkanlığı yapınca bir anda birikiyor.
elinize geçtikçe mi atıyorsunuz kumbaraya ya da belli bir limit var mıKumbara ekstra para gibi oluyor hem el alışkanlığı yapınca bir anda birikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?