- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.261
Canim o kadar paran varsa hic bekletme, kac gam ediyorsa gram altin al gitsin. Altin icin "ne zaman musaitsen al, bekleme" deniyor ya. Az para degil elindeki, harcarsan kötü olur, altini al gitsin bütün paraya. Ben olsam öyle yapardim :)Kızlar gecen yüksek diye almadım düşer diye bekledim olmadı 1 gram fiziki aldım sadece 5300tl var biriktim altın hiç düşmüyor napıyım akıl verin alıyım mı 24-25 gibi faiz indirimi olcakmış bekliyim mi harcarım diyede korkuyorum
Teşekkürler canım.Bugün düşüyor gibi bugün alıcam artık dediğiniz gibi sonradan harcanmasın geçen ay 253lerdeydi almadım neyse nasip değilmiş artıkCanim o kadar paran varsa hic bekletme, kac gam ediyorsa gram altin al gitsin. Altin icin "ne zaman musaitsen al, bekleme" deniyor ya. Az para degil elindeki, harcarsan kötü olur, altini al gitsin bütün paraya. Ben olsam öyle yapardim :)
Dinledim seni toplantıdan sonra nolur bilinmez 259 küsürden 20 gram aldım 1.5 gramda fiziki alcamCanim o kadar paran varsa hic bekletme, kac gam ediyorsa gram altin al gitsin. Altin icin "ne zaman musaitsen al, bekleme" deniyor ya. Az para degil elindeki, harcarsan kötü olur, altini al gitsin bütün paraya. Ben olsam öyle yapardim :)
İyi yapmışsın canım, bereketli olsun.Dinledim seni toplantıdan sonra nolur bilinmez 259 küsürden 20 gram aldım 1.5 gramda fiziki alcam
Amin canım hepimizinki zaten anlamıyoruz borsadan daha çok kaybım olmasınİyi yapmışsın canım, bereketli olsun.
Uzun vadeli değil mi zaten canım birikimin. Hemen yarın bozduracak değilsin. O yüzden uzun vadede iyi oluyor altın.Amin canım hepimizinki zaten anlamıyoruz borsadan daha çok kaybım olmasın
Nasip olurda ev alırsak diye dediğin gibi en güzel getirisi olan araçUzun vadeli değil mi zaten canım birikimin. Hemen yarın bozduracak değilsin. O yüzden uzun vadede iyi oluyor altın.
Hayırlı olsun canım 20 grm ı ne karara aldın??Dinledim seni toplantıdan sonra nolur bilinmez 259 küsürden 20 gram aldım 1.5 gramda fiziki alcam
5192 tl internet bankacılığından aldım biraz daha pahalı oldu 1.5gramı kuyumcudan alıcam yarın 15te euro habwr veririmHayırlı olsun canım 20 grm ı ne karara aldın??
Hayırlı olsun canım internette daha mı pahalı oluyor,,, ben 9 sene önce kaynıma 35 grm altın vermiştim sonunda 16 gramını yaptırmış eşim akşam gidip alıcak inşallah geri kalanını da fazla uzatmadan verirler,,,, benim de 10.000 nakitim var yarın altın almayı düşünüyorum 40 grm edermi acaba ya tanıdık kuyumcuya gidicem5192 tl internet bankacılığından aldım biraz daha pahalı oldu 1.5gramı kuyumcudan alıcam yarın 15te euro habwr veririm
Kuveyttürkte uygunmuş alış satış.fiziki altın daha uygun ama satarken daha çok fark alıyolar tanıdık birini bulmak gerek yoksa 1.8 ziraatte alış satış farkı çok fark olmuyor bankada kalsın bizim evimiz eski korkuyorum evde bulundurmaya bide sürekli düğün eşim sulanmasın kendim alıyorum onlarada.9 senedir ödeyemedi mi siz mi istediğinüz zaman dedinizHayırlı olsun canım internette daha mı pahalı oluyor,,, ben 9 sene önce kaynıma 35 grm altın vermiştim sonunda 16 gramını yaptırmış eşim akşam gidip alıcak inşallah geri kalanını da fazla uzatmadan verirler,,,, benim de 10.000 nakitim var yarın altın almayı düşünüyorum
Yok canım yaaaa vermediler isteye isteye ancak yaptırdılarKuveyttürkte uygunmuş alış satış.fiziki altın daha uygun ama satarken daha çok fark alıyolar tanıdık birini bulmak gerek yoksa 1.8 ziraatte alış satış farkı çok fark olmuyor bankada kalsın bizim evimiz eski korkuyorum evde bulundurmaya bide sürekli düğün eşim sulanmasın kendim alıyorum onlarada.9 senedir ödeyemedi mi siz mi istediğinüz zaman dediniz
Fiziki mi alcan internet bankacılığından mıYok canım yaaaa vermediler isteye isteye ancak yaptırdılar
Bereketli olsun brikimin. Internet bankaciligindan alinca nasil oluyor? Istedigin zaman fiziki olarak mi verecekler? Cok yabanciyim konuya kusura bakma:)Fiziki mi alcan internet bankacılığından mı
Ben fiziki istemiyorum direk satış yapınca tl olarak alıcam veren bankalarda varmış fiziki saklaması zor olur diye düşündümBereketli olsun brikimin. Internet bankaciligindan alinca nasil oluyor? Istedigin zaman fiziki olarak mi verecekler? Cok yabanciyim konuya kusura bakma:)
Hmm satinca Lira olarak parasini kullaniyorsun ordan. Tamamdir, anladim. Sag ol :)Ben fiziki istemiyorum direk satış yapınca tl olarak alıcam veren bankalarda varmış fiziki saklaması zor olur diye düşündüm
Kuveyt yürk sanırım fiziki olarakta veriyormuş internetten araştırmak gerek benim maaş bankam ziraat devam ediyorumHmm satinca Lira olarak parasini kullaniyorsun ordan. Tamamdir, anladim. Sag ol :)
Fiziki alıcam canımFiziki mi alcan internet bankacılığından mı
Hayırlı olsun hiç düşmüyor ya 260larda hep bir an önce al bence canımFiziki alıcam canım
Yarın alıcam inşallah bizim kuyumcu nakit alınca 10 lira filan aşağıdan veriyor genellikleHayırlı olsun hiç düşmüyor ya 260larda hep bir an önce al bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?