Kajmery34 Arrivederci KK❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Nisan 2012 11.496 21.254 398 3 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kajmery34 #101 parkbyull .!.: yeni oda arkadaşım yok muhtemelen de olmaz canım çünkü iş sürecim başladığında oda bana yetersiz kalıyor biliyorlar Genişletmek için tıkla... yok senin için değil o kızın oda arkadaşlarına demek istedim.. Yoksa sen meleksin
parkbyull .!.: yeni oda arkadaşım yok muhtemelen de olmaz canım çünkü iş sürecim başladığında oda bana yetersiz kalıyor biliyorlar Genişletmek için tıkla... yok senin için değil o kızın oda arkadaşlarına demek istedim.. Yoksa sen meleksin
parkbyull Başlangıç:104 Güncel :65 Kayıtlı Üye 14 Aralık 2012 21.404 32.065 598 37 3 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kajmery34 #102 Kajmery34 .!.: yok senin için değil o kızın oda arkadaşlarına demek istedim.. Yoksa sen meleksin Genişletmek için tıkla... oy oy
Kajmery34 .!.: yok senin için değil o kızın oda arkadaşlarına demek istedim.. Yoksa sen meleksin Genişletmek için tıkla... oy oy
F fofo1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 919 293 83 Balıkesir 3 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kajmery34 #103 Sizin odanizdN nadil isiticiyi aliyor anlamadim bence gidin isteyin isiticinizi.gidin sikayet edin siz anlatmazsaniz o gider baska uslupla anlatir hakliyken haksiz konuma dusersiniz.
Sizin odanizdN nadil isiticiyi aliyor anlamadim bence gidin isteyin isiticinizi.gidin sikayet edin siz anlatmazsaniz o gider baska uslupla anlatir hakliyken haksiz konuma dusersiniz.
Kajmery34 Arrivederci KK❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Nisan 2012 11.496 21.254 398 3 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kajmery34 #104 fofo1 .!.: Sizin odanizdN nadil isiticiyi aliyor anlamadim bence gidin isteyin isiticinizi.gidin sikayet edin siz anlatmazsaniz o gider baska uslupla anlatir hakliyken haksiz konuma dusersiniz. Genişletmek için tıkla... olayı anlattım yöneticiye beni haklı buldular..
fofo1 .!.: Sizin odanizdN nadil isiticiyi aliyor anlamadim bence gidin isteyin isiticinizi.gidin sikayet edin siz anlatmazsaniz o gider baska uslupla anlatir hakliyken haksiz konuma dusersiniz. Genişletmek için tıkla... olayı anlattım yöneticiye beni haklı buldular..