Evlendiğimizde ikimizinde ailesi eşit haklara sahip demiştim....Yine aynı fikirdeyim....Eğer benim canımı yakarsa bilirki sonrada kendi canı çoook güzeeel yanacakkötükedihüso
Erkekler bi tuhaf kendilerinide ailelerinide bulunmaz hint kumaşı
zannediyorlar-tatlicadiarzu-kötükedihüso....
Aileme saygı duymak zorundaaaaaa,yoksa kendisi bilir:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
arkadaşlar 4 aylık evliyim ama eşim ailemi takmıyor. farklı illerde olmamıza rağmen, onlar gelincede surat asıyor biz gidincede. hatta ailemle görüşmem bile problem. onları görünce ben eşimi unutuyormuşum diyor. ama tm tersine ailemin yanında o küsmesin surat asmasın diye daha çok ilgileniyorum ama o küsecek surat asacak bişey buluyor. böyle durumda da nefret ediyorum ondan. beni seven benim ailemede değer vermeli diyorum ama bu dediklerimi de takmıyor. bayramda yine gidicez ama hevesim kursağımda kalacak yine biliyorum. napacağımı da bilmiyorum. beni orda üzme diye uyarıyorum burda ama yok hep aynı şeyler. onlarla ilgili bişey sölemiyor hiç.ailemde onu karşılarına alıp bişey demiyor. napayım arkadaşlar?
Hımmmmmm bu durumda şöyle birşeyi hiç denedinmi???
Sende onun ailesine soğuk davran,onun davranışlarını iade et....Bak bakalım aklı başına gelecekmi...Çok sinir oluyorum bu durumlarakötükedihüso...Sanki evlenmeden önce tanımıyordu aileniklava:...Kırk yılda bir gidiyormuşunuz güleryüz tatlı dil gösterse senide kırmasa olmaz sankikötükedihüsokötükedihüso
aillem çok kıymetli laf ettirmem onların adı bile gözümün nemlemesine yetiyor onlar benim herşeyim eşim bunu bilir ona göre davranır ben ailesine laf etmiyorsam ki zaten gerek olmadı olmaz da inşallah şükür ailelerimizden memnunuz
benımkıde solemes hıc bısıy tek kelıme etmes haklı bıle olsa....uzuldum newy e aslında ama ben olsam alır karsıma konusurdum aılemın yanında olmanın tadını cıkaramadıgımı onları boyle bı durumda huzursuz etmek ıstemedıgımı anlatırdım ve bıraz anlayıs beklerdım esımdenn ama en ıyısı dokunaklı bı dılle konusmak olurdu sanırım ... evet hepımıs ınsanıs aılelerde hata yapar ama bunu kucultucu alaycı bı dılle ortaya dokmek yerıne yapıcı tavırların olmasını tercıh ederım sanırım eslerımıs babalarımısdan kıskanıolar bısı rekabette mı goruolar anlamıorum kı
allaha sukurler olsun esim bu konuda cok anlayisli ve oyle guzel bir huyu var ki eger kendi ailesinin bir hatasi olursa kendi ailesinin eksiklerini soyler dogruya dogru konusur yada benim ailemin olsa bi yalnisi ayni sekilde dogruya dogru kirmadan soyler ama tabi ailemin onu kendi ogullari gibi sevdigini bildigi icinde asla saygida kusur etmez banada onlarla ilgili asla kirici laf soylemez cok sansliyim yaffff
Hımmmmmm bu durumda şöyle birşeyi hiç denedinmi???
Sende onun ailesine soğuk davran,onun davranışlarını iade et....Bak bakalım aklı başına gelecekmi...Çok sinir oluyorum bu durumlarakötükedihüso...Sanki evlenmeden önce tanımıyordu aileniklava:...Kırk yılda bir gidiyormuşunuz güleryüz tatlı dil gösterse senide kırmasa olmaz sankikötükedihüsokötükedihüso
bende aynen öle yaptım. anneme babama şikayet edildim surat asıyormuşum diye:bbo:sen kalmazsan bende sizinkilerde kalmam dedim kıyametler koptu. en son gidişimde de gayet güleryüz gösterdim,yine annemlere uğrayalımmı sözümle bir sürü sorun çıktı. artık nasıl davranacağımı şaşırdım.benneyaptımki
valla benim için aile çok önemli ben onun annesi babasına nasıl saygı duyuyosam oda benimkine öle saygı duymak zorunda ben nasıl onun gitmesini engellemıosam oda beni engelleyemez ve bu konuda taviz vermem ama ailem bi hata yaptımı ben kendim sölerim onlara zaten bunu yapmazsam bencillik etmiş olurum çunku onun ailesinede söluom napiim böleyim ben
ben de sevgilimin annesine yerleri silmemiş pis demiştim sevgilim gidip annesine soylemiş
sonra annem temızlık yapıyor dıye bahsedıyordu tam asabı asabı bır seyler dıyecekken
ben lafı agzına tıkıp yahu senın annenın şi cok zor benım annem 1 eve zor yetısıyor tum gun yer sılıyor
senınkısı 2 eve yetısıyor kadının ısı cok zor wallahı demıstım de hhıkk dıyıp susmustu oylece
sonra tabıkı takır takır lafları da yedım wallahı acı acı laflar ettı annesı bana haliyle sinirini alamayan kayınvalıdenın durumu.
söyle bır durum var ki aıleye küfür cok agır,
flört halındeyken boyle bır küfür yedıgımde az bı hakaret aılem hakkında az bır memnunıyetsızlık gordugum anda kestırıp atıyorum
hani az bır aılen senın ık mık dese dırek silip atıyorken
evlenınce katlanması zor olsa gerek