haddini aşıp ailenıze laf soyledi asmak mı lazım kesmek mı:)

balik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2007
203
6
96
İzmir
eet kıslar dıelım ole bı densızlık ettı nasıl burnundan getırırız ılla kotu bısıy olması sart dııl bır ıma bıle benı kırmızı gormus boğaya cevırır

Aaaa sadece ailene soz söyledi diye mi kırmızı görmüş bogaya dönüyorsun aşkolsun yani enişteme sen sükret ailesinin açıgını arayanlar eksigini süreklı yüzüne vuranlar var şekıl A benım ki yani

anlayıs gosterdıkce tepene cıkıolar haklısın o kım kı benı yetıstıren ınsanların acıgını arıyabılecek herkes haddını bılmelı asla bana gore bu en buyuk saygısızlıktırr

Her insanın ailesi kıymetlidir.
Yani çevremde gördüğüm kadrı ile bazı kişilerin ailelerinde ne kadar hatada olsa yanlışlıkta yapsalar sırf ailesi diee hiç laf söylemiyorlar. Ben buna çok karışıyım.
Eğer benim ailemin yanlış bi hareketi yanlış bi sözü olursa ve biride buna bana söylerse birşey demem yani bunu görmemezlikten gelemem kimse dört dörtlük değildir.
Ama olmamış bir şey için laf söylenirse iftira atılırsa herhangi ters birşey söylenip haksızlık yapılırsa o kişiyi çok fena yaparım.Kimse önüme geçemez o zaman...

olmayan birşeyde laf söylüyorsa arkadaşım cevabını verceksinn..susarsan daha büyüğüyle karşılaşıyorsun..susmak sabır kazandırır derler yalan inanma..bu erkeklere yaranılmıyorrr..

Son düzenleme:
aileme laf söylemesi ilişkiyi bitirme sebebimdir.. beni sevecek insan ailemi sevmek ve kabullenmek zorundaa ben 5 yıl önce bana teklif ettiğinde bunu söylediim bunu bilerek kabul ederek bana evet dedirttirdi beni doğuran büyüten bu yaşa getiren aileme hiç bir kimsee ( bu aşkından ölsemde çok sevsemde canımın yarısı dediğim sevgilim dahi olsa) kimsenin laf söylemeye hakkı yok zaten o hakkı ona verirsem asıl suçlu ben olmalıyımm..yani uzun lafın kısası aileme laf söyleyen kişiye kısaca ayakkabı numaramı gösteriririm.. BUKADARDA BÜYÜK KONUŞURUM SÖZ KONUSU AİLEM OLUNCA

Son düzenleyen: Moderatör:
evet sanırım hala kadının otorıtesı olmemıs bı tek ben varım sanıyodum ama yalnıs dıılmısım uyarı yapılacaksa ınsanı olculerde yapılmalı ama turkıyede bı cok kadın senın annen senın baban dıerek zor baskılar altında kalıor ve ne yasık kı buna ses cıkaramıyor benım aılem ıcın bısıy soylucek ınsan ıkı kere dusunmelı once kendını olçmelı ve en onemlısı kelımelerını secmelı bence bu konuda herkes aynı hassasıyetı gostermelı

ne asmaya ne de kesmeye gerek var...
söz konusu ailem olunca öyle bir laf söylerim ki sıpasını attırırım şakkıdı
ben onun ailesine nasıl saygıda kusur etmiyorsam o da benim aileme gösterecek o saygıyı
derdini bana söyleyecek aileme değil
ya da tak sepeti koluna herkes kendi yoluna....

badem gözlüm haklıysa bişi demem haklı adam
ama haksızsa 'küsmüş' derim
o da beni nazlar

o kim ki aileme laf söylycek onun haddi değil böyle birşey söylemesi herşeyden önce aileme saygı duymalı benim içinde biter ilişki

ben ole bısıy yapmıosam o da yapamas uyarı baska alay edıp yuzune carpmak baska her kes hadıını bılmelıı bence

arkadaşlar 4 aylık evliyim ama eşim ailemi takmıyor. farklı illerde olmamıza rağmen, onlar gelincede surat asıyor biz gidincede. hatta ailemle görüşmem bile problem. onları görünce ben eşimi unutuyormuşum diyor. ama tm tersine ailemin yanında o küsmesin surat asmasın diye daha çok ilgileniyorum ama o küsecek surat asacak bişey buluyor. böyle durumda da nefret ediyorum ondan. beni seven benim ailemede değer vermeli diyorum ama bu dediklerimi de takmıyor. bayramda yine gidicez ama hevesim kursağımda kalacak yine biliyorum. napacağımı da bilmiyorum. beni orda üzme diye uyarıyorum burda ama yok hep aynı şeyler. onlarla ilgili bişey sölemiyor hiç.ailemde onu karşılarına alıp bişey demiyor. napayım arkadaşlar?

Bence ailene saygısızlık eden eş,sana da saygı duymuyor demektir.Bu saygısızlığını evliliğinin diğer dönemlerinde de ve başka konularda da gösterecek demektir.Evlilik ikinizin arasında ilişkini bozma diyeceğim ama diğer konularda da kırılabilirsin.Henüz 4 aylık evlisin sanırım bir danışmandan fikir alıp bundan sonraki dönemde o doğrultuda davranman yerinde olur.Meltem Hanım'a bir sor istersen.şutarafagitti

peki 4 ay evveLe kadar durum nasıLdı tatLım?
bu ciddi bişey insanı derinden huzursuz edici bi durum,çok üzücü.. beLki 2nizde birbirinizin aiLesi iLe evLi değiLsiniz ama bayramı var seyranı var herzaman oLmasada aiLeLerLe bir araya geLdiğiniz anLar var ve bu anLar gayet keyifLi geçmeLi,sen ordaeşinin suratsızLığını değiL de o anın tadını çıkarmaLısın.. eşinLe haLLetmen bişi özünde ama madem oLmuyo konuşmayLa danışman tavsiyesi gerekLi tatLım,biLene ehLine sorman seni tatmin eder en azından.. umarım haLLedersin canım..

newy canım ya sız gıdın yıne aılenıze fakat hıc uzerıne duşme ıster alınsın ıster darılsın nasılsan oyle davran ozel ılgıyı hak edıyormu sence?

sonrasında ıster senınle gelır ıster gelmez hıc uzulme..sen uzuldugunde karşındakı uzuluyormu oylede boylede konuşman bırşey degıştırmıyor anlarsa hatasını ne ala (daha yenı evlısın anlayacagını sanıyorum) sabret bu konuda bır dahada konuşmanı tavsıye etmem.

aılene gıttıgınızde ay eşim şimdı moralımı bozacak ay aılem cakacak ay ay larla gecermı bu hayat gel sen dınle bızı bırde boyle dene aslında dene demekte tuhaf ya neyse.

bak bakalım neler olacak korkma sakın hatalı olan o hatasını anlamasıda senın normal davranmadan gececek.

tabıkı sana tepkı verecek hıc cevap verme eger bırşey soylemem gerekır dıyorsan. bu konuda yeterınce karşılıklı konuştugumuzu sanıyorum lutfen bu konuyu kapatalım artık de ve gercekten bır daha acma actırma.

sabır herşeyın ılacı unutma:)

Son düzenleme:
doğru nasılsa söylenmelidir eğer halklı yanı varsa kabul ederim haksız olduğundada abarttığnı söylerim bence hatır için çiğ tavuk yenilmez anne babalar diye hatalar görmemezlikten gelinmez ama iyi düşünmek lazım haklı sebebi olmalı....

bu konu biraz şey kaldı eeee ne bilim...
değişir dicem ama içim el vermiyo,
yani nasıl onun ailesi haksız olduğu zamankırıldığımız zaman onun ailesi hakkında konuşuyorsa (saygı çerçevesini aşmadan eleştirebiliyorsak)
o da benim ailemin hatasını gördüğü zaman güzel bi dille bana anlatabilir.
bunları paylaşmalıyız zaten...

haddini aşmaz benim eşim...
diyelim ailemin bir kusuru oldu -olmaz diyemem insanız netice de-yine de laf etmez eşim...
büyüğe saygısızlık etmemeyi, anne-babaya hürmeti bilir...
kendime ne kadar güveniyorsam ona da o kadar güvenirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…