aynen cnm denemediğim şey kalmadı benimde haplara kadar mesela apex hap aldım 15 gündee öle güzel dolgunlaşıyorki 2. kutuda duruyor ve bitti hapım 1 hafta sonra tekrar aynı sonuç okadarda reklamları var kesinlikle eski halini almıyor diye hep yalan yalan yalan en son çözümüm silikon oldu benim inş. darısı bizlerin başına bende 80 beden kullanıyorum çocuktan sonra yumuşadılar üst lobum indi alta :) 80 beden kullanıyorum ama destekli ben üst degaje yi sevdiğim için dolgulu güzel duruyor ama bıktım artık inanki beni öle tatmin edecekki dantelli süngersiz sütyenler kullanmak isterim hele yazın işkence dolgulu kalın sütyenler benim gönlüm dolu dolu C cup sütyenler takmak yazın tatile giderken işkenceyle değil zevkle gitmek istiyorum artık bikini aldığım zaman sütyenlerimden alt dolguları kesip dikmek istemiyorum benim burdaki idolüm arzum77 :)) memetörümüz arkadaşımız 400cc yuvarlak silikon taktırdı bana belki okadar olmaz ama 330 cc dende aşağı istemem ve büyük olunca doğal olmaz derler arzum77 nin göğüslerini görseniz bukadar olur dersiniz hayretle inanılmaz hem doğal duruyor hemde çok güzel Allah ım herkesin gönlüne göre versin diorıum herkese hayırlı akşamlar...
Ben o arkadaşı görmedim ayrıca slikonun cc çeşitlerinide görmedim sadece dr a gögüs yuvam yanlara dogru genişlemeden öne dogru dolgun dolsun dedim bi görmek lzm tabiyki bende artık bikini seçerken bu bana olmaz demeden üçgen bikinileri giymek istiyorum dr da bana senin için yuvarlak yüksek uygun dedi bende onu istiyorum anca üst taraf bu şekilde dolgun oluyomus damla bana göre degil sevmiyorumda çokda acılı bi süreç kaç gün sürüyor bilmiyorum