- 12 Mart 2023
- 1.317
- 1.448
- 63
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #18.941
Ahtapot annenin yerine Yagmurzamanı için okudum. Allah kabul etsin
Ya Latif esmasının fazileti yüksek, olabilirKızlar liste yavaş ilerliyor biraz daha hızlı olalım
Yeni duamız 16641 ya latif esması olsun mu kişi başına 3000 gibi rakam düşüyor ya da dua önerisi olan varsa yazabilir abdest şartı olmayan
Ama acaba liste çok mu uzar kısa duada bile yavaş gidiyor çok da güzel bir esma duaların kabulü için 3000 gibi sayıda çok zorlamaz gibiYa Latif esmasının fazileti yüksek, olabilir
Diğer arkadaşlarda yorum yapsınlarAma acaba liste çok mu uzar kısa duada bile yavaş gidiyor çok da güzel bir esma duaların kabulü için 3000 gibi sayıda çok zorlamaz gibi
Okudum canımAhtapot annenin yerine Yagmurzamanı için okudum. Allah kabul etsin
Ahtapot annenin yerine okumuştum ana Yagmurzamani demişim. Asi melek için okudum
Tamam canım ağzına sağlıkAhtapot annenin yerine okumuştum ana Yagmurzamani demişim. Asi melek için okudum
Ahtapot annenin niyetine okudum. Allah kabul etsinHerkes dua sahibi için 33 ihlas suresi okuyacaktır mazereti olanlar sonra okuyacak
Ahtapot Anne duası ;
Oğlumun akıcı bir şekilde konuşmasını, dümdüz basmasını, bezini bırakmasını kolaylıkla yaşıtlarını yakalamasını istiyorum.
Umut_2019
A Ada-Anne
Yagmurzamani_
asi_melek
Ahtapot Anne
Herkes dua sahibi için 33 ihlas suresi okuyacaktır mazereti olanlar sonra okuyacak
Ahtapot Anne duası ;
Oğlumun akıcı bir şekilde konuşmasını, dümdüz basmasını, bezini bırakmasını kolaylıkla yaşıtlarını yakalamasını istiyorum.
Umut_2019
A Ada-Anne OKUDU
Yagmurzamani_
asi_melek
Ahtapot Anne
Okudum canım
Yagmurzamani için Ahtapot yerine okumuştum.En üst mesajlarda varAhtapot Anne için okumayanlar
asi_melek
Ahtapot Anne
Y yagmurzamani için okumayanlar
Ahtapot Anne (sonra okuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?