- 12 Mart 2023
- 1.392
- 1.483
- 63
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #18.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin niyetinize okudum, Allah tez zamanda sayısız güzel kapı açsın, işleriniz rast gitsin.AminHerkes dua sahibi için 33 ihlas suresi okuyacaktır mazereti olanlar sonra okuyacak
Yagmurzamani_ duası; Allahım bu kuluna haksızlık edip üzenlerden gönül hakkını almasını nasip eyle Amin
Umut_2019
A Ada-Anne
![]()
Yagmurzamani_
asi_melek
Ahtapot Anne
Kendim için okumuştum Allah kabul etsin hepimizin duasınıasi_melek burcu senin için okumayan sadece sen kaldın
sen de okuyunca duan bitecek Allah kabul etsin
Senin için okudum canım Allah kabul etsin inşallahHerkes dua sahibi için 33 ihlas suresi okuyacaktır mazereti olanlar sonra okuyacak
Umut_2019 duası ;
Merhaba duam" Allahim bu kuluna tez zamanda gönlüne göre bir eş nasip eyle"
Umut_2019
Yagmurzamani_
A Ada-Anne
asi_melek
Ahtapot Anne
Senin için okudum canım Allah kabul etsin inşallahHerkes dua sahibi için 33 ihlas suresi okuyacaktır mazereti olanlar sonra okuyacak
A Ada-Anne
Duam:
Allahım aileme sağlık,afiyet versin . Borçlarımızı en kısa zamanda kolaylıkla ödeyelim.Evladımda tez zamanda mucizeleri yaşat.Amin
Umut_2019
A Ada-Anne
Yagmurzamani_
asi_melek
Ahtapot Anne
Yagmurzamani_ duası; Allahım bu kuluna haksızlık edip üzenlerden gönül hakkını almasını nasip eyle Amin
Umut_2019
A Ada-Anne
![]()
Yagmurzamani_
asi_melek
Ahtapot Anne
Herkes dua sahibi için 33 ihlas suresi okuyacaktır mazereti olanlar sonra okuyacak
Umut_2019
A Ada-Anne OKUDU
![]()
Yagmurzamani_
asi_melek OKUDU
Ahtapot Anne
Asi melek için okudum. Allah kabul etsinHerkes dua sahibi için 33 ihlas suresi okuyacaktır mazereti olanlar sonra okuyacak
asi_melek burcu duası ;
Rabbim sen yücesin kudretine sual olunmaz sen Burcu kulunun da hayırlısı ve kolaylıkla en kısa zamanda evlat sahibi olmasını nasip et sıkıntılarından kurtar
Umut_2019
A Ada-Anne
Yagmurzamani_
asi_melek
Ahtapot Anne
Okudum canım