- 12 Mart 2023
- 1.328
- 1.449
- 63
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #18.901
Evet çok güzel olurKızlar toplam 5 kişi olacağız yeni duamız ne olsun dua sahibi için 33 ihlas suresi okumak olsun mu ya da dua önerisi olan varsa yazsın
Canım beklemeyelim,her sabah sırası gelen arkadaşın duasını paylaşırsan güzel olurUmut_2019
Yagmurzamani_
A Ada-Anne
asi_melek
Ahtapot Anne
Kızlar yeni duamız 33 ihlas suresi olacak yarın başlayacağız herkes bu duada hem fikir mi mazereti olanlar sonra okuyacak
Umut arkadaşımız için okudum. Allah kabul etsinHerkes dua sahibi için 33 ihlas suresi okuyacaktır mazereti olanlar sonra okuyacak
Umut_2019 duası ;
Merhaba duam" Allahim bu kuluna tez zamanda gönlüne göre bir eş nasip eyle"
Umut_2019
Yagmurzamani_
A Ada-Anne
asi_melek
Ahtapot Anne
Herkes dua sahibi için 33 ihlas suresi okuyacaktır mazereti olanlar sonra okuyacak
Umut_2019 duası ;
Merhaba duam" Allahim bu kuluna tez zamanda gönlüne göre bir eş nasip eyle"
Umut_2019
Yagmurzamani_
A Ada-Anne
asi_melek
Ahtapot Anne
Canım ben daha sonra okuyacağım şu an malum dönem..
Ahtapot Annenin yerine okudum.Onu okudu diye yazabilirsiniz
Kendi niyetim için okudum.Allah kabul etsin.Herkes dua sahibi için 33 ihlas suresi okuyacaktır mazereti olanlar sonra okuyacak
A Ada-Anne
Duam:
Allahım aileme sağlık,afiyet versin . Borçlarımızı en kısa zamanda kolaylıkla ödeyelim.Evladımda tez zamanda mucizeleri yaşat.Amin
Umut_2019
A Ada-Anne
Yagmurzamani_
asi_melek
Ahtapot Anne
Okudum ben deHerkes dua sahibi için 33 ihlas suresi okuyacaktır mazereti olanlar sonra okuyacak
A Ada-Anne
Duam:
Allahım aileme sağlık,afiyet versin . Borçlarımızı en kısa zamanda kolaylıkla ödeyelim.Evladımda tez zamanda mucizeleri yaşat.Amin
Umut_2019
A Ada-Anne
Yagmurzamani_
asi_melek
Ahtapot Anne
Tamam canım ağzına sağlık onun yerine de senin için ben okuyacağımAhtapot Annenin yerine okudum.Onu okudu diye yazabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?