- 23 Mayıs 2020
- 7.846
- 17.167
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #16.861
Canım beni yanlış etiketliyorsun daha önce de belirtmiştim ama yanlış oldu sanırımYeni başlayacak olan listemizin son hali aşağıdaki gibi kızlar.
Eski listemiz bitince başlayacağız.
Liste bugün itibari ile alımlara kapatılacaktır
Bu hali ile
- kişi başı 279 tane okunacak
- İki niyeti olan arkadaşlarım niyet sahibine her niyeti için ayrı ayrı okuyacak yani toplamda 558 tane okuyacak
- Her gün iki arkadaşımızın niyetine okuyacağız
- Niyet sahibi duanın 12.000 tamamlanması için kendisi için 3 tane fazla okuyacak yani 279+3 = 282 tane okuyacak
- Her gün 2 kişinin niyetini paylaşacağım. Bu listede toplu niyet paylaşımı yapmayacağım. Önden okuyan arkadaşlarımın bazılarına sonradan ulaşamıyorum. Listeden biri çıktığında yada okuması geciktiği için listeden çıkarıldığında okunan sayılarda karışıklık oluyor bilgilendirme yazılarıma cevap alamıyorum gibi sorunlardan dolayı toplu niyet paylaşımı yapmayacağım
- iki gün üst üste bildirim yapmayan arkadaşımı listeden çıkarmak durumunda kalacağım bu yüzden okuyamayacak olan yetiştiremeyecek olan düzenli takip edemeyecek olan arkadaşlarım liste başlamadan lütfen bilgi verip listeden çıksın. Kimse kimsenin vebaline girmesin bende buna sebep olmayayım.
- Eski listemizin bitmesi için elimden geleni yapıyorum inşallah bu listemize en geç çarşamba günü başlamış oluruz.
1 - @Btlaydnz23 / DEMET
2 - @SUHAN/ nick ile
3 - @Kipa2008 / ÖZLEM
4 - @Assos32 / FİLİZ
5 - @Nefes0858 / FERDA
6 -PiXiEE / FİLİZ
7 - @RedGirl/ nick ile
8 - @Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti
9 - @Sehrazat6 / FATMA
10 - @Life light / ELİF
11 - @Tosun Pasa / MERVE
12 - @Saliha40 / SALİHA
13 - @anabel lee / ZÜBEYDE
14 - @Sohrab / nick ile
15 - @nursevdi / NURSEVEN
16 -Hali / ELİF
17 - @Taze fasulye / ZEYNEP
18 - @Vavin /
19 -goah / PINAR
20 - @begonvil1985 / İREM ilk niyeti
21 - @rana20 / RABİA
22 - @Aktif Lora / AYŞE
23 -PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti
24 - @begonvil1985 ikinci niyeti
25 - @madamseker / VİLDAN
26 - @mavikelebeeek / SEMA
27 - @Calcifer / nick ile
28 - M MaviMabellee / NESİBE
29 - @Tospaagtd / TUĞÇE
30 - @madammor / MERVE
31 -kavs-i kuzah / AYŞE
32- @hayalleriolankiz / ÖZGE
33 - @Meva59 annesi / nick ile
34 - @Meva59 / nick ile
35 -Tiniminimavihanim / ESRA
36 - @yagmurdansonra / ZEYNEP NEHİR
37 - @Sadelikherseydir / KÜBRA
38 - @ohbb-kaplan / HANİFE
39 - @Cemoos / CEMİLE
40 - @Cikolataparcacigi / HATİCE
41 -humanbeings /ÖZGE
42 - @Asiltutku annesi / NESİBE
43- @Sevgicik / KEVSER
okuma listesinde yok musun canım karıştırmış olabilirim kusura bakma. listede olmayacaksan çıkarayımCanım beni yanlış etiketliyorsun daha önce de belirtmiştim ama yanlış oldu sanırım
Estağfurullah canım listede yokumokuma listesinde yok musun canım karıştırmış olabilirim kusura bakma. listede olmayacaksan çıkarayım
Tamam canim cikariyorumEstağfurullah canım listede yokum
Yeni başlayacak olan listemizin son hali aşağıdaki gibi kızlar.
Eski listemiz bitince başlayacağız.
Liste bugün itibari ile alımlara kapatılacaktır
Bu hali ile
- kişi başı 279 tane okunacak
- İki niyeti olan arkadaşlarım niyet sahibine her niyeti için ayrı ayrı okuyacak yani toplamda 558 tane okuyacak
- Her gün iki arkadaşımızın niyetine okuyacağız
- Niyet sahibi duanın 12.000 tamamlanması için kendisi için 3 tane fazla okuyacak yani 279+3 = 282 tane okuyacak
- Her gün 2 kişinin niyetini paylaşacağım. Bu listede toplu niyet paylaşımı yapmayacağım. Önden okuyan arkadaşlarımın bazılarına sonradan ulaşamıyorum. Listeden biri çıktığında yada okuması geciktiği için listeden çıkarıldığında okunan sayılarda karışıklık oluyor bilgilendirme yazılarıma cevap alamıyorum gibi sorunlardan dolayı toplu niyet paylaşımı yapmayacağım
- iki gün üst üste bildirim yapmayan arkadaşımı listeden çıkarmak durumunda kalacağım bu yüzden okuyamayacak olan yetiştiremeyecek olan düzenli takip edemeyecek olan arkadaşlarım liste başlamadan lütfen bilgi verip listeden çıksın. Kimse kimsenin vebaline girmesin bende buna sebep olmayayım.
- Eski listemizin bitmesi için elimden geleni yapıyorum inşallah bu listemize en geç çarşamba günü başlamış oluruz.
1 - @Btlaydnz23 / DEMET
2 - @SUHAN/ nick ile
3 - @Kipa2008 / ÖZLEM
4 - @Assos32 / FİLİZ
5 - @Nefes0858 / FERDA
6 -PiXiEE / FİLİZ
7 - @RedGirl/ nick ile
8 - @Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti
9 - @Sehrazat6 / FATMA
10 - @Life light / ELİF
11 - @Tosun Pasa / MERVE
12 - @Saliha40 / SALİHA
13 - @anabel lee / ZÜBEYDE
14 - @Sohrab / nick ile
15 - @nursevdi / NURSEVEN
16 -Hali / ELİF
17 - @Taze fasulye / ZEYNEP
18 - @Vavin /
19 -goah / PINAR
20 - @begonvil1985 / İREM ilk niyeti
21 - @rana20 / RABİA
22 - @Aktif Lora / AYŞE
23 -PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti
24 - @begonvil1985 ikinci niyeti
25 - @madamseker / VİLDAN
26 - @mavikelebeeek / SEMA
27 - @Calcifer / nick ile
28 - M MaviMabellee / NESİBE
29 - @Tospaagtd / TUĞÇE
30 - @madammor / MERVE
31 -kavs-i kuzah / AYŞE
32- @hayalleriolankiz / ÖZGE
33 - @Meva59 annesi / nick ile
34 - @Meva59 / nick ile
35 -Tiniminimavihanim / ESRA
36 - @yagmurdansonra / ZEYNEP NEHİR
37 - @Sadelikherseydir / KÜBRA
38 - @ohbb-kaplan / HANİFE
39 - @Cemoos / CEMİLE
40 - @Cikolataparcacigi / HATİCE
41 -humanbeings /ÖZGE
42 - @Asiltutku annesi / NESİBE
43- @Sevgicik / KEVSER
Etiket listesinden çıkmayı talep edebilir miyimYENİ DUA İÇİN HERKESE TOPLAM 12.000 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ZİKRİNİ ÇEKELİM DİYORUM. YİNE KAÇ KİŞİ OLURSAK ONA GÖRE BÖLÜŞTÜRÜRÜZ. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM ÖZELDEN NİYETLERİNİ YAZARSA YAVAŞTAN YENİ LİSTEYİ OLUŞTURMAYA BAŞLAYIM.
NOT: OKUYAMAYACAK, YETİŞTİREMEYECEK SONRADA LİSTEDEN ÇIKMA İHTİMALİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİSTEYE KATILMASIN LÜTFEN.
@Kubraclnareymenmfthbyrktr
@Elfzehra
@greyfurt
@hmtbssrra
@orjinal19
@ASSOSyal
@Ysf42
@Migim
clara
@Magnifiaque
@Onyilsonra_
@Amazing family
@cevizli tarcinli kek
@kizkizakiz
@Birdiyetmeselesi
@Eda1996
@honeymilkkk
@mutlulukbenihicbirakma
@Mavi ayy
@hapiness_123
@SoLeiL12
@Merayyy
@kartanem2
@Denizinhikayesi
@Asimisa
@Hasretim30
@sevimlican
@akimel
@pembeumutyildizi
@biscotti20
@yalutserkan
@coconatt
BlueBerry4268
@evhayalim
@sepulik
@Kirazxyz
@selef0111
@MaviKuplik
@Hemsirecik
@Celikkf
Bismillahirrahmanirrahim okuycaz kuzum günlük iki kişiye Yukarda sayıyı açıklamış arkadaşCanim bir suru grup oldu burda tam ne okunacak yazabilir misiniz acaba kusura bakmayın.
Eski nickin hali değil miydi canim seni her an duaya sarılmak grubunda da vardın ysnlis mi yazdım benCanim bir suru grup oldu burda tam ne okunacak yazabilir misiniz acaba kusura bakmayın.
Yok yanlış değildir de tam ne okunacak anlayamadım onu soruyorum aslındaEski nickin hali değil miydi canim seni her an duaya sarılmak grubunda da vardın ysnlis mi yazdım ben
Tamam anladim ben de Bismillahirrahmanirrahim okunacak diye yazdirmistim da ne okunacak belirtmeyince baştaki duaları görünce farklı bir dualar var sandımEski nickin hali değil miydi canim seni her an duaya sarılmak grubunda da vardın ysnlis mi yazdım ben
YENİ DUA İÇİN HERKESE TOPLAM 12.000 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ZİKRİNİ ÇEKELİM DİYORUM. YİNE KAÇ KİŞİ OLURSAK ONA GÖRE BÖLÜŞTÜRÜRÜZ. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM ÖZELDEN NİYETLERİNİ YAZARSA YAVAŞTAN YENİ LİSTEYİ OLUŞTURMAYA BAŞLAYIM.
NOT: OKUYAMAYACAK, YETİŞTİREMEYECEK SONRADA LİSTEDEN ÇIKMA İHTİMALİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİSTEYE KATILMASIN LÜTFEN.
@Kubraclnareymenmfthbyrktr
@Elfzehra
@greyfurt
@hmtbssrra
@orjinal19
@ASSOSyal
@Ysf42
@Migim
clara
@Magnifiaque
@Onyilsonra_
@Amazing family
@cevizli tarcinli kek
@kizkizakiz
@Birdiyetmeselesi
@Eda1996
@honeymilkkk
@mutlulukbenihicbirakma
@Mavi ayy
@hapiness_123
@SoLeiL12
@Merayyy
@kartanem2
@Denizinhikayesi
@Asimisa
@Hasretim30
@sevimlican
@akimel
@pembeumutyildizi
@biscotti20
@yalutserkan
@coconatt
BlueBerry4268
@evhayalim
@sepulik
@Kirazxyz
@selef0111
@MaviKuplik
@Hemsirecik
@Celikkf
Anladım canım Bismillahirrahmanirrahim okuyacağız belirtmem gerekirdi haklısınTamam anladim ben de Bismillahirrahmanirrahim okunacak diye yazdirmistim da ne okunacak belirtmeyince baştaki duaları görünce farklı bir dualar var sandım
Kusura bakmayın vallahi eskilere bakındım bulamayınca yazım dedim gosrusuz bekliyorum okumayiAnladım canım Bismillahirrahmanirrahim okuyacağız belirtmem gerekirdi haklısın
Estağfurullah canım ne kusuruKusura bakmayın vallahi eskilere bakındım bulamayınca yazım dedim gosrusuz bekliyorum okumayi