- 8 Nisan 2019
- 893
- 1.625
- 44
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #16.541
Arkadaşımızın niyetine okundu Rabbim dualarını kabul etsinZ zeynepmuratselo – eşi niyeti; 1 Mart Salı okunacak (1750 tane)
Allahım hayırlısı ile çocuk olması yolunda işimizi kolaylaştır evimde kuran sesını eksik etme senin yolundan şaşırtma yarbbım amin
PiXiEE komşusu
Butimar-
@begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Tospaagtd
@Nefes0858
@Umut_2019
goah
@sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
@nursevdi
V Vavin
@anabel lee
@begonvil1985
@agustos72
PiXiEE
@Tosun Pasa
@aypare ackerman
@SUHAN
@RedGirl
@Calcifer
Ssevincli
@Aktif Lora
Migrenben
@N u r
@rana20
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
@kavs-i kuzah
Snowum hayırlı olsun ama sen benim için hala snowsunKızlar ben ismimi degistirdim snow3414 ben
Canım emeğin için çok sağol içinden geldiği için okudum sanırım çünkü yeni listemiz henüz başlamadızeynepmuratselo – eşi niyetine 1 Mart Salı (1750 tane) okudum,rabbim kabul eylesin,amin.
CanımsınSnowum hayırlı olsun ama sen benim için hala snowsun
Hahahaha öyle olmuş galiba tamam canim liste işteki bilgisayarda yarın sabah ekliyorum özelden niyletlerinizi ve de sakıncası yoksa isomlerinizi yazar mısınBende diyorum niye etiketliyemiyorum beni mi bekledin?yeni listeye ekler misin? canim hem annem hem ben katilmak istiyorum.
Yine etiketleyemedim galibaKızlar ben ismimi degistirdim snow3414 ben
Bak böyle dedin acaba degistirmesemiydim diye düşündüm duygusallastim bir anSnowum hayırlı olsun ama sen benim için hala snowsun
Çiçeğim bende yeni listede varım unutma yazmıştım ama görmemiş olabilirsin fiye tekrar yazdım niyetim gene aynıCanımsın
Yok yok tamam oldu yarin eklicem canım listeyeYine etiketleyemedim galiba
Yok kuzumm olsun biz senii böylede severizzBak böyle dedin acaba degistirmesemiydim diye düşündüm duygusallastim bir an
Tamam canim benim yarın ekleyecegim unutmam sakıncası yoksa isminizi de lutfeder misiniz hanfediÇiçeğim bende yeni listede varım unutma yazmıştım ama görmemiş olabilirsin fiye tekrar yazdım niyetim gene aynı
Esra çiçeğimTamam canim benim yarın ekleyecegim unutmam sakıncası yoksa isminizi de lutfeder misiniz hanfedi