- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #16.081
okudum canım Allah kabul etsinEymen-in Clnar-in Annesi niyeti; 20 Şubat Pazar (1750 tane)
Ya erhamerrahimin niyetim annem ile aynı binada hayırlısıyla sağlıkla huzurla mutlulukla gönlümüze göre ferah istediğimiz evde oturabileceğimiz bir ev sahibi olmak borcunu kolaylıkla ödeyebilmek bide aile içi sıkıntılarımızın gitmesi mutlu sağlıklı huzurlu yıllar geçirmek ailem ve sevdiklerim ile çok istediğim kurani kerimi kolaylıkla öğrenip okuyabilmek oğlum çınarı sübyan okulu na gönderebilmek amin fiyatlar uçmuş çünkü aylik 1.700 çok geldi bize rabbimin dua edin duanıza icabet edeyim herkes, ihtiyaçlarının tamamını Rabb'inden istesin, hatta kopan ayakkabı bağına varıncaya kadar istesin buyurmuştur peygamber efendimiz Allah kabul etsin dualarımızı inşallah uzun oldu HAKKINIZI HELAL EDİN
PiXiEE komşusu
Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
5 528mucizemmm
@Btlaydnz23
Nefes0858
Umut_2019
goah
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
aypare ackerman
SUHAN
RedGirl
C Calcifer
Ssevincli
Aktif Lora
Sareben
Migrenben
Saliha40
i p e k
R rana20
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
kavs-i kuzah
Ben okudum sareben icin Allah kabul etsin niyetlerinikızlar pazar günleri siteye çok bakamıyorumSareben arkadaşımız ile ilgili bir konu konuşulmuş. daha önce üyeliği askıya alındığında yöneticiler aracıllığı ile ulaşıp okuduğunu söylemişti. şimdi de üyeliğini iptal edeceğini ve listenin ekran görüntüsünü aldığını kesinlikle herkese okuyacağını kimsenin hakkına girmek istemediğini söylemiş. listeyi tamamen bitireceğini ve bunu sizlere iletmemi istemiş.
Bu durumda yazdıklarına göre herkese okuyacak okumama ihtimali var mı elbette var okuyacağını söyleyip okumaz ise günahı kendisine.
Hepimizin içinin rahat etmesi adına isterseniz herkes kendisi için onun niyetine okusun. Fazla okunmuş olsa bile duanın fazlasının zararı olmaz.
Bu yazıyı bir kaç gün sürekli yayınlayacağım ki kimsenin gözünden kaçmasın
1 -PiXiEE komşusu
2 -Butimar-
3-begonvil1985
4 - Z zeynepmuratselo
5 - 5 528mucizemmm
6 - @Btlaydnz23
7 -Nefes0858
8 -Umut_2019
9 -goah
10 -sunpineapple
11 -Sehrazat6
12 - @Bidar Sultan
13 -nursevdi
14 - V Vavin
15 - A anabel lee
16 -begonvil1985
17 -agustos72
18 -Morrmeneksee
19 -PiXiEE
20 -Jawlensky
21 -aypare ackerman
22 -SUHAN
23 -RedGirl
24 - C Calcifer
25 -Ssevincli
26 -Eymen-in Clnar-in Annesi
27 -Aktif Lora
28 -Sareben
29 -Migrenben
30 -Saliha40
31 -i p e k
32 - R rana20
33 -Madammor
34 -Cookiie
35 - Z zeynepmuratselo – eşi
36 - M MaviMabellee
37-Tiniminimavihanim
38 - @Mavera4268
39 -kavs-i kuzah
40-ezgiisel
tamam canım yazdım adını. her listede farklı bir dua okuyoruz bilgin olsunYeni dua listesine başladığınızda beni de etiketler misiniz?