Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Geride kaldım dedi listeden belki çıkarım dedi sonra bir üye yazdı geriden gelsen bile oku biz sana okuduk diye ki okuduk evet o yüzden geriden geliyor galiba
Okumayacaksa kendi adımıza 1750 bir daha okuyalım..
Okuyamayan okuyamayan arkadaslar uyarin ki bize 70 bine tamamlandı sanmayalim... herkes kendi sayısını ona göre tamamlasin

Morrmeneksee niyetini okudum, Allah razı olsun, Allah hepimizin dualarını kabul etsin, Amin

Hanımlar sizlerden bir ricam olucak. Biliyorum zaten zamanınızı ayırıp niyetime zikir çekiyorsunuz ve hepinize çok çok teşekkür ediyorum inşAllah en kısa zamanda da dualarınız kabul olur . Daha önce de bir kaç kez söylemiştim ben üniversite sınavına hazırlanıyorum , şuan bir tıkanma süreci yaşıyorum inanın gecemi gündüzüme katıyorum ama şu sıralar emeğimin karşılığını alamıyorum bu beni çok yıpratıyor sizlerden ricam dualarınızda bana da yer vermeniz çalıştığımın karşılığını almam yüksek başarılar elde etmem için bana içinizden geldiği gibi dua etmeniz çünkü gerçekten şu çalışmanın üzerine daha fazla koyabiliceğim duadan başka bir şeyim yok​

Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizlerden

Listenin tamamına 1750 adet kendi adıma 2000 adet okudum bitti. Allah hepimizin dualarını kabul etsiin PiXiEE canım bilgin olsun.Sanada emeklerin için teşekkür ederim

Okudum, Allah Filiz kardeşimizin kızını vatanına, dinine, ailesine hayırlı evlat eylesin, Allah iyi insanlarla karşılaltırsın, iki dünyada da Filiz ve ailesine sıkıntı göstermesin, Allah hepimizin dualarını kabul etsin, Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…