goah
niyeti; 3 Şubat Perşembe okunacak (1750 tane)
Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle .. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım
sunpineapple
niyeti; 4 Şubat Cuma okunacak (1750 tane)
Allah tüm günahlarımı affetsin. Beni her türlü büyü, nazar, bela, kötülük ve müsibetlerden korusun, feraha çıkarsın. Sevdiklerimle mutluluk, huzur, bolluk, sağlık, uzun ömür nasip etsin. Hayırlı evlat nasip etsin. Hayatım güzel bir düzene girsin inşallah. Amin.
Sehrazat6
niyeti; 5 Şubat Cumartesi okunacak (1750 tane)
Ey gönüllerin sevgilisi (Yâ Vedûd), ey yüce arşın sahibi ,ey dilediğini yapan Allah'ım! Ulaşılamayan izzetin, kavuşulamayan saltanatın ve arşını kaplayan nûrun için bize hayırlı afiyetli evlatlar nasip et. Borçlarımızı hayırla ödeyip bitirelim. Ailemi düşmanlarından koru.Amin.
@Bidar Sultan niyeti; 6 Şubat Pazar okunacak (1750 tane)
Allahım işimi kolaylaştır zorlaştırma. Kalbime sevgisini koyduğunu iki ömür eşim olmasını nasib eyle.. Bizi birbirimize nasib et. Ailelerimizin gönlünü razı et. Hayırlısıyla, kolaylıkla, güzellikle ve en hayırlı zamanda sevdiğim ile beni helal dairede buluştururuver Yarabbim sen bize yardım et Amin...
nursevdi
niyeti; 7 Şubat Pazartesi okunacak (1750 tane)
Rabbim isteyen herkese sağlıklı, sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kimin ne muradı varsa Rabbim gönlündeki nasip etsin. AMİN
V
Vavin
niyeti; 8 Şubat Salı okunacak (1750 tane)
Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak istiyorum
A
anabel lee
niyeti; 9 Şubat Çarşamba okunacak (1750 tane)
Allah'ım, 22 Aralık'ta ahiret alemine göç eden annem Ali kızı Ayşe'ye rahmetinle muamele eyle,günahkarını affet, ona kabir azabı gösterme, kabrini nurlandır, hesabını kolaylaştır, Peygamber Efendimiz'e komşu eyle, Amin."
begonvil1985
niyeti; 10 Şubat Perşembe okunacak (1750 tane)
"Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim, okuyacağımız duâların vesilesiyle İrem kuluna kolaylık ver. Tek başına iki evlâdını büyütürken, önündeki zorlukları ve engelleri kaldır. Muhakkak ki ona zor gelen, Sana kolaydır Allah’ım. Bebeğinin iştahının açılmasını sağla. Huzurlu, uyumlu, akıllı, yüzü ve kalbi güzel bir bebek olsun. Oğlunu başarılı kıl, derslerine ilgisini ve sevgisini arttır. İrem Kulunun çocuklarını hastalıklardan, kötülüklerden ve nazardan koru. Nazar vardır ama Duâ'mızın koruyuculuğu daha fazladır. Onları nazardan koru. Amin”
agustos72
niyeti; 11 Şubat Cuma okunacak (1750 tane)
Allahım hamileligimin saglıkla ilerlemesini ve dogum yapmayı, bebegimin hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip.et.evlat hasreti ceken kullarının kucaklarını bos bırakma. Yuvamızdan huzur mutlugu eksik etme bebegimizle birlikte bize güzel gunler goster. Amin
Morrmeneksee
niyeti; 12 Şubat Cumartesi okunacak (1750 tane)
Allahım senın rızan ıcın 70.000 Tevhid niyetlendim okuyan arkadaşlarımın vesılesı ıle kabul et sen razı ol benden ve bızlerden
PiXiEE
niyeti; 13 Şubat Pazar okunacak (1750 tane)
Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan salih kullarından nasip eyle yarabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, sağlıklı uzun bir ömür geçirmesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklı selim,vicdan sahibi, çalışkan bir insan olmasını nasip eyle yarabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime sabır, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakma yarabbim. Amin.
Jawlensky
niyeti; 14 Şubat Pazartesi okunacak (1750 tane)
İsmim Merve
Ya erhamerrahimin. Bana eşime kizlarima anne babama sağlık, huzur, bol rızık ver. Kızım Azra yaşıtlarından geri kalmasın. Ona okul ve arkadaşlık ilişkisinde başarı ver. Bana da gireceğim sınavla istediğim yere atanmayı nasip eyle. Bana yardım et Allah'ım.
Duama amin diyen arkadaşlarımın da dualarıyla birlikte kabul et amin.
aypare ackerman
niyeti; 15 Şubat Salı okunacak (1750 tane)
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali Seyyidina Muhammed
Bismillahirrahmanirrahim
Allahim sen kalbimdeki niyeti biliyorsun rahatsızlıgima şifa ver Amin
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali Seyyidina Muhammed
SUHAN
niyeti; 16 Şubat Çarşamba okunacak (1750 tane)
Ablamın rahatsızlığı için niyetleniyorum.
RedGirl
niyeti; 17 Şubat Perşembe okunacak (1750 tane)
Öncelikle ailemle sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu bir hayat ve hastaneye atamam olsun.
C
Calcifer
niyeti; 18 Şubat Cuma okunacak (1750 tane)
Niyetim görümcemin sevgilisinden ayrılması çünkü evliliği onun felaketi olacak. Daha hayırlı ona değer veren biriyle evlenmesi. Ben görümcemi çok severim kardeşim gibi
Ssevincli
niyeti; 19 Şubat Cumartesi okunacak (1750 tane)
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla evladımı kucağıma almayı nasip etsin
Duama amin diyen dua kardeşlerimizinde dualarını kabul etsin inşallah
@Kubraclnareymenmfthbyrktr niyeti; 20 Şubat Pazar okunacak (1750 tane)
Ya erhamerrahimin niyetim annem ile aynı binada hayırlısıyla sağlıkla huzurla mutlulukla gönlümüze göre ferah istediğimiz evde oturabileceğimiz bir ev sahibi olmak borcunu kolaylıkla ödeyebilmek bide aile içi sıkıntılarımızın gitmesi mutlu sağlıklı huzurlu yıllar geçirmek ailem ve sevdiklerim ile çok istediğim kurani kerimi kolaylıkla öğrenip okuyabilmek oğlum çınarı sübyan okulu na gönderebilmek amin fiyatlar uçmuş çünkü aylik 1.700 çok geldi bize rabbimin dua edin duanıza icabet edeyim herkes, ihtiyaçlarının tamamını Rabb'inden istesin, hatta kopan ayakkabı bağına varıncaya kadar istesin buyurmuştur peygamber efendimiz Allah kabul etsin dualarımızı inşallah uzun oldu HAKKINIZI HELAL EDİN
Aktif Lora
niyeti; 21 Şubat Pazartesi okunacak (1750 tane)
Rabbim icinde bulundugumuz sıkıntıdan bizi selamete cikar. esime hayırlı iş kapıları aç rizkimizi bereketlendir. Hanemizden huzuru eksik etme amin.
Sareben
niyeti; 22 Şubat Salı okunacak (1750 tane)
gönlümdeki duamın tez vakitte hayırlısıyla gerçekleşmesi
Migrenben
niyeti; 23 Şubat Çarşamba okunacak (1750 tane)
Evimizde bereket huzur istiyorum. Sıkıntılarımızın giderilmesini istiyorum. Evlatlarımı en hayırlı şekilde büyütmek hayırlı gelecekler istiyorum
Saliha40
niyeti; 24 Şubat Perşembe okunacak (1750 tane)
Kalbimdeki duanın kabul olması niyetim
i p e k
niyeti; 25 Şubat Cuma okunacak (1750 tane)
Allah in rızasına nail olmak
R
rana20
niyeti; 26 Şubat Cumartesi okunacak (1750 tane)
"Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Allahım ; Rabia kuluna, eşine, kızlarına, ailesine her iki dünya saadeti bahşet, onlara razı olduğun ameller, hayırlı, sağlıklı, ihlaslı ömürler nasip et.Senin yolundan ayırma, evinden sağlık ve huzuru eksik etme. Hayırlı helal kazançlar nasip et. Kızlarını hayırlı insanlarla karşılaştır, akıbetlerini hayr eyle, gönüllerinden geçirdikleri mesleği ömürlerine nasip et haklarında hayırlaştır, kolaylaştır, güzelleştir. Anne babasina ahirette davacı değil şefaatcı eyle. Aminnn "
Madammor
niyeti; 27 Şubat Pazar okunacak (1750 tane)
Rabbim evlatlarima eşime aileme sevdiklerime ve tüm müslüman kardeşlerime sağlık huzur bereket nasip etsin. Hayirlisi ile güzel bir yere taşınabilmeyi nasip etsin sabrımızın mükafaatını nasip etsin bizlere Duama amin diyen tüm dua arkadaşlarımın dualarınıda kabul eylesin...
Cookiie
niyeti; 28 Şubat Pazartesi okunacak (1750 tane)
Rabbim evime ve ailelerimize sağlık, huzur, bereket versin. Eşimi ve anne babalarımızı, kardeşlerimizi başımdan eksik etmesin. Ve hayırlı, sağlıklı Allah yolunda yetiştirebileceğim bir evlat nasip etsin. Dua eden arkadaşlarımızında dualarını kabul etsin inşallah
Z
zeynepmuratselo
– eşi niyeti; 1 Mart Salı okunacak (1750 tane)
Allahım hayırlısı ile çocuk olması yolunda işimizi kolaylaştır evimde kuran sesını eksik etme senin yolundan şaşırtma yarbbım amin
@Mabellee niyeti; 2 Mart Çarşamba okunacak (1750 tane)
Rabbim tüm müslüman kardeslerimin gunahlarini bagislasin, tovbelerini kabul etsin. Bizleri cehennem atesinden uzak eylesin, hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara borçlarini ödemek için imkan versin. Bizleri helalinden bol rizikla riziklandirsin. Bu nesibe kulunun ve evlat hasreti ceken tüm kardeşlerimin en kisa zamanda hayirli ve saglikli bir sekilde evlatlarina kavusmasini nasip etsin amin.
@tiniminihaniim niyeti; 3 Mart Perşembe okunacak (1750 tane)
Elhamdülillahi Rabbilâlemin esselatü vesselamü alâ Resulina Muhammedin ve alâ alihi ve sahbihi ecmain.
Esra kulun için
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım bu Bana dua edin, duanızı kabul edeyim. Benden yeterki isteyin isteğinize cevap vereyim dersin.Bizlerde ellerimizi kalbimizi açtık senden istiyoruz Rabbimşimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız benim eşimin sevdiklerimin bu duayı okuyan bütün kardeşlerimin tövbesini kabul eyle.Sen bizlere önce sağlık huzur mutluluk bolluk bereket nasip et.
Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"
Hz.Zekeriyya (A.s) duasıyla senden istiyorum.
Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."
Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.”En hayırlı zamanda sağlıklı salihli evlat sahip olmayı ben ve benim gibi bekleyişte olan tedavide ümidini kesmiş kim varsa bizleri müjdelendir Rabbim
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı nasip et.
Annemi , babamı, beni, eşimi, kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Bize bol rızık nasip et. Burda bizi dara düşürme. İyi insanlara denk getir. Merhametinle muamele et. Dualarıma âmin diyen kardeşlerimin de ne dilekleri dualari varsa kabul eyle Aminnn
@Mavera4268 niyeti; 4 Mart Cuma okunacak (1750 tane)
Eşimin kötü alışkanlıklarını terk etmesinii istiyorum
kavs-i kuzah
niyeti; 5 Mart Cumartesi okunacak (1750 tane)
Niyetim evlatlarımın salih/saliha, sağlıklı, başarılı kullar olmaları.
Hepimizin Rabbim'in "razıyım" dediği kullar olmamız.
Eşimle hayırlı huzurlu yuvamın olması. Maddi ve manevi bereket için.
Dünya müslümanlarının çoğalması ve birlikteliği için.
Bizim bilip bilmediğimiz tüm ihtiyaçlarınızın hayırlısıyla Rabbim tarafından karşılanması için.
@ezgiisel niyeti; 6 Mart Pazar okunacak (1750 tane)
Adım Ezgi
Allahim sen benim gönlümde olanı bana hayırlı kıl. Emek verdiğim gireceğim sınavım için güzel sonuçlar elde etmemi nasip et. En kısa zamanda mesleğimi elime almayı atanmamı nasip et. Evliliğimin bana hayırlı olmasını, bolluk bereketli helal kazançlı mutlu huzurlu günleri yaşamamizi nasip et. Attığım her adımın hakkımda hayırlı olmasını nasip eyle. Gelmiş geçmiş bütün günahlarimizi affeyle. Ettiğimiz tövbelerimizi kabul eyle. Amin..
PiXiEE
komşusu
Butimar-
begonvil1985
Z
zeynepmuratselo
@Tospaagtd
@Btlaydnz23
Nefes0858
Umut_2019
goah
sunpineapple